söndag = ångest

söndagkväll, en sån där tid under veckan då man bara vill krypa ner under täcket och inte bry sig om omvärlden.
en sån där tid under veckan då man inser att man inte har gjort det man borde inför den kommande veckan, inte för att jag inte gjort de liksom (a) i'm just saying. (;
idag har jag varit hos anton hela dagen eftersom jag sov där och ja, vad ska man säga? vi har inte gjort så speciellt mycket :p .
imorrn är det prov på naturkunskapen och "redovisning" på musiken, wiho? -.- . sen ska jag förhoppningsvis köpa hårfärg, har nu bestämt att jag ska bli ljushårigare, alltså ljusbrunt, inte blont.

nej nu har mina linser börjat kladda i ögonen, känns som om de ska krypa ut. jag tror de försöker signalera att jag ska gå och lägga mig. så jag ska göra mig iordning.
puss&godnatt ♥


helghelghelg!

tjatjaa!
nu e de såhär att de e fredag och jag är typ övertaggad på att göra ngt. och ngt kommer snart att inträffa. jag mathilda och jens ska in till io på odenplan och vara där ett tag och sen typ göra ngt trevligt, haha, som sagt, övertaggad. har typ inte varit ute på flera veckor känns det som, känner mig...instängd.
så jag e på hyperhumör just nu, treeevlans :)
imorrn så ska jag typ vara med anton vad jag vet, får se vad som händer. och om mina beräkningar stämmer så kommer Mr.M på besök då, deprissions svacka alltså, usch. det blir väl till att ligga och klaga över livet (;
nej nu ska jag ta tag i mitt bombnedslag till rum och städa som ett freak.

ha en fortsatt trevlig kväll (:
pusspuss ♥

my shadow's the only one that walks beside me

" I walk a lonely road, The only one that I have ever known
Don't know where it goes, But it's home to me and I walk alone"


orkade inte

godmorgon allihopa
idag, för första gången på typ en månad eller två så försov jag mig till första lektionen. hade faktiskt tänkt gå upp och komma i tid och lämna matte-inlämningsuppgiften som jag är klar med. men jag glömde ju såklart att sätta alarm så ja, de gick helt enkelt som de gick.
dock har jag inte kommit längre än att jag har ätit och halvt packat min väska, får ångest när det gäller mitt klädval för dagen, jävla skitväder! funderar på mina egen-slitna jeans och en linne och en kofta bara..hmm..
idrott har jag idag också, sista lektionen, i bästa fall så kanske det är lite bättre väder då.

nu ska jag fortsätta med mitt morgonpysslande.
puss på nosen ♥


det måste ha varit en sadist som uppfann cykeln

tjabba.
ligger här klar för att gå och lägga mig. känner att jag behöver sova lite inför morgondagen då jag faktiskt måste gå upp hyfsat tidigt, ska ju på hajk (:
idag har jag haft en enda lektion, nationella prov i matte, i 2 timmar. gick typ helt okej tyckte jag. så jag slutade 10.30 idag. superawesome!
så jag chillade hemma i några timmar och sen så ringde mamma och sa att jag skulle ta med mig syrran ner till centrum för att vi skulle shoppa lite. asså nog för att det är lite halvjobbigt att gå till centrum men min syrra ville cykla, förstår ni? cykla! jag är helt seriöst totalt efterbliven när det gäller att cykla.
men jag hade inget val så jag fick ta ut och typ damma av cyklen som inte använts på kanske 1 år och sedan även pumpa däcken. sjukt obekvämt och livsfarligt att cykla. uschuschuuuuusch!
men det spelade inte så stor roll när man var klar med shoppandet. fick med mig 3 linnen, 1 skjorta, 1 klänning, 1 bikiniöverdel och ett par örhängen. lycka!

så, det var min dag i korta drag.
nu ska jag lägga mig ner och sova riktigt gott hade jag tänkt.
pusspuss ♥

underbara värme!

tjabba, sitter här nyduschad och fräsch och ska alldeles strax föna mitt hår.
jag tänkte börja med att säga att igår så ville jag skriva men jag fann inget intresse i det och jag orkade verkligen inte. efter en hel förmiddag med nationella äckel prov i franska så var hjärnan ganska sönder. det gick för övrigt otroligt dåligt på det där, blir banne mig glad om jag får G. efter skolan åkte jag till anton och tog hand om stackarn som mådde dåligt.
idag har varit en normal torsdag, dock slutade jag typ nästan 2 timmar tidigare än vanligt eftersom jag inte hade någon engelska, vi har muntliga nationella och de har jag redan gjort :)
det blev en runda på HM efter skolan för att kolla efter min klänning men hittade även en massa annat som jag kände att jag behövde, har dock inga pengar kvar den här månaden så jag la undan till imorrn, mamma betalar ftw (;

kvällen har spenderats tillsammans med mathilda och jossan, vi satt ute i det underbara vädret med mr.blue på ett som jossan beskriver det "perfekt" ställe. haha har aldrig sätt en sån exalterad person som jossan, första 10 minutrarna vi var där satt hon och tjatade om hur perfekt platsen var (x

imorrn är det nationella i matte, den svåra delen, ser inte fram emot det. och sen har jag en fantastiskt härlig håltimme från det att nationella är slut. vilket är från ca 10.30 - 14.15. och sista lektionen är matte. orkar man verkligen?

ja vi får väl allt se.
nu ska jag föna mitt hår och sedan lägga mig i sängen och prata med älsklingen innan jag somnar.
pusspuss ♥


,


i love cake

helluu
blev såklart väckt äckligt tidigt imorse för att vi skulle sjunga för pappa, så jag gick upp med ett fågelbo på huvet, en gås i halsen och snarare skrek än sjöng ja må han leva. otroligt charmigt!
efter att ha gått ner och somnat om för att sedan vakna ett par timmar senare så gick jag till centrum för att möta upp mickis på coop. vi skulle ju ha baka tårta på scouterna så vi var tvunga att köpa grejer till det. först skulle vi bara baka tårta men sen kom jag på att vi faktiskt kunde fira våran första vinst på birka ballt förra veckan så vi köpte massa söta ljus och grejer (:
eh ja, och sen så gick vi till scoutstugan och började baka (hahhaha, otroligt intressant).
den blev fett fin och asgod! anton kom dit efter ett tag och fick en bit han också.
sen traskade jag och anton hem till mig och kollade på film, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra härnäst.

aja, ska fundera vidare.
ni får en bild på tårtan att dregla över. varsegod.
pusspuss (:


my first kiss went a little like this


hemma-sittar-lördag-kväll

tjabba
jag är inte bra på att blogga, jag vet. men om jag får välja mellan att skriva om vad jag har gjort under dagen och att sova så väljer jag helt klart sova + att det är ungefär lika intressant att sova som att läsa mina inlägg x)
anyway så har jag varit på mottagning hela dagen hos mammas kusin som just har blivit legitimerad sjuksöterska. och som vanligt finns det inga jämnåriga så jag och syrran satte oss vid ett eget litet bort när vi skulle äta, och vi gick även den utsatta tipsrundan tillsammans och kom delad 1.a plats på några andra vuxna. fett awesome vi är, frågorna handlade såklart om sjukdomar och grejer, vilket typ ingen av oss knappt visste något om, men att chansa är ju aldrig fel liksom, och bra gick de ju (:
så vi var där från typ halv 3 till halv 7, vilket dock inte är hela dagen men ändå.
resten av kvällen har jag bara suttit som en slö korv i mitt rum och kollat film och käkat cheez ballz. superslappt!

imorrn fyller pappa år så jag bara antar att mamma kommer komma och väcka mig och dra upp mig för att vi ska sjunga superfalskt för honom sådär lagomt tidigt på morgonen då rösten totalstrejkar. wiho!
sen ska jag dock till scouterna där vi ska fixa klart det sista i vårat rum och göra tårta, muuums!

här kommer lite bilder från idag.
känsliga läsare varnas.




hahaha, fångade Jessica på bild och för att få ha kvar den så var jag tvungen att ta en lika charmig på mig själv. (jag bjuuder på den)

vi vann såklart pris för att vi var så underbart awesome på tipspromenaden


sunday

tjabba :)
har inte kännt att jag har haft tid eller ork att skriva några inlägg sen i onsdags.
i fredags hade jag en gudomligt lång håltimme så jag och Tara åkte in till Yves Rocher i stan och köpte den efterlängtade jordgubbsparfymen, en till mig och en i present till Matilda. sen på kvällen så var tjejmiddagen hos Matilda med massa trevliga brudar. det blev ett jävla liv efter ett tag så då passade jag, Madde och Ribbing på att smita iväg på Maddes moppe. Ribbing släppte vi på busshållsplatsen och sedan så åkte jag och Madde vidare till våra pojkar som tydligen bodde fett nära varandra (;
jag och anton blev sedan skjutsade till hans nya hus som dem ska flytta till snart och så sov vi där själva, fett mysigt (:
vi vaknade på lördagen i soffan, tydligen hade vi inte orkat gå tillbaka till sängen så då slocknade vi där istället. skulle egentligen varit på HC-huset med scouterna klockan 8.30, men det är sadistikt tidigt sååå.. aldrig i mitt liv! var med anton resten av dagen och sen på kvällen blev det en hemma-sittar-kväll med en påse godis och WoW, hahaha (a)
dock så var jag duktig idag och var med på scouttävlingen Birka Ballt, det började 10 och vi var där 9.30 vilket betyder att jag gick upp runt 8, men det var lätt värte. vi vann ju förfan! :D
lite sådär halvt död kom jag hem och var hemma typ 1 timme och sen så drog jag och Matilda till Komehallen och solade. det förtjänade jag helt enkelt (:
nu ska jag fundera ut morgondagens outfit och sedan gå och lägga mig.

puss&godnatt ♥

1 månad ♥


tisdag

tjabba.
har precis kommit ur duschen och lagt på en ansiktsmask som förhoppningsvis ska hjälpa min hud att bli bättre. detta är dock bara ansiktsmask 1/2. jag kan numera inte le, detta tyder på att den snart har stelnat ordentligt.
det är så att igår så vaknade jag och såg ut som en kräftröd ballong i ansiktet vilket gjorde att jag inte gick till skolan utan låg hemma och höll ispåsar mot ansiktet för att få svullnaderna att gå ner vilket det tillslut gjorde. men nu är jag istället torr som en öken i ansiktet. satans problem det här.
anyway så hoppas jag att det blir bättre snart .

nu ska jag ta bort masken.
puss på er (: ♥

Tjabba, sitter ute vid säby gård och grill...

dsc00970 (MMS)

Tjabba, sitter ute vid säby gård och grillar med jens, erik och jonas. Dock är allt ätbart typ slut så vi grillar pinnar istället vilket är ungefär lika kul (: Senare vet jag inte vad som händer, typ vara hemma och chilla. Puss på nosen <3


1a maj

hellu allihopa.
sitter här färdig för att gå och lägga mig.
har varit ute typ hela kvällen med jonas och jens på vattmyraskolan där vi som vanligt inte gjort något speciellt. vi gjorde dock ett mycket tappert försök att göra en liten brasa med löv och kvistar men det gick inge vidare + att när man bränner löv så luktar det förjävligt mycket så nu luktar mitt hår och min skinnjacka brända löv. gulligt!

imorrn så bestämde vi att om det är bra väder så ska vi åka och grilla vid säby någonstans med lite trevliga människor. jag e fett taggad på de så jag hoppas att det blir av. annars så blir det väl en hemma-dag med anton helt enkelt (:

nu ska jag lägga mig och läsa min engelska bok.
sov sött

RSS 2.0