derby imorrn!

japp, precis som rubriken säger så  äre derby imorrn, aik-dif. så då drar jag och backis till råsunda, wihoo! jag är supertaggad. dock så måste jag genomlida ett matteprov under dagen men jag hoppas att de ska gå ganska bra (:
nu måste jag seriöst sätta mig ner och plugga, både matte och lite samhälle. skolan börjar komma igång på allvar!
vi sees


trött med stort t

ja nu är man som sagt skittrött, och ändå så måste jag plugga lite engelska glosor innan jag får falla i djup sömn. gillar inte engelska, de har jag typ aldrig gjort även fast jag varit rätt bra på det. och våran lärare är ju efterbliven till tusen, precis som de flesta andra har jag märkt. jag säger bara såhär, man får inte tyst på en klass i jakan genom att stå och knipa käft och vänta!
nu börjar huvudvärken komma smygande, dags att börja föna håret.
godnatt

torsdag

helt vanlig torsdag, har inte hänt något ovanligt idag om man säger så.
en sak jag seriöst stör mig på är att man inte får lyssna på musik på lektionerna, jag höll på att smälla av på mattelektionen idag när vi skulle arbeta själva och alla pratade. det ända jag kunde tänka var; jag vill ha musik! .
asså visst om de är på mobilen, då kan dem ju säga att man inte får men om man har en ipod liksom, vad ska man göra förutom att lyssna på musik?, ja jag vet att de finns annat att göra på den men om man är seriös så lyssnar man ju bara på musik och sköter sitt arbete.
nu ska jga lägga mig och läsa lite (;
laaaater


I ♥ Music



skoooogeeen

jah idag har vi varit i skogen runt säbysjön och gjort en massa onödiga saker som att leta svampar, mossor, lavar osv. sjukt onödigt att komma dit ens! :o
men jag var iallafall med tara och esperta och de gick väl hyfsat för oss, dock gav vi nästan upp i slutet men då höll vi på med extrapoäng så de var inte så big deal. tog faktiskt moppen dit så de va riktigt chill, jag tiggde även mat av alla eftersom jag trodde att jag inte skulle behöva ngn mat efter min maffiga frukost, men icke! nu sitter jag iallafall här och dricker smoothie och käkar tortilla chips, tummen upp för det!
tänkte att jag skulle lägga mig på sängen och läsa vidare på "så länge vi båda andas" och sen blir de matteplugg och annat jobbigt.
vi sees ♥


tisdag

tisdag idag dåra, gick såklart upp försent idag också så jag inte hann käka nån frukost. jag skulle hunnit med marginal om de inte varit så att jag prioriterar att sminka mig..
nåväl, tisdagar är min längsta dag så jag brukar inte gilla den något speciellt. men jag kände mig himla pigg idag av någon anledning, kanske var det för att jag träffade flempan på station och satte mig ner och pratade om en massa och kom i tid till lektionen. eller för att jag käkade en macka och fick mat i magen.. who knows?
och vi slutade tidigare idag också, vi hade ingen idrott vilket var tur eftersom vi skulle ha åkt skridskor, haha jag som knappt kan stå rakt, sen ska man åka skridskor liksom. fast de var ju lite synd ändå för att jag, tara och esperta hade planerat att åka konståkning i par om 3. så de gick ju i stöpet.
nu tänkte jag lägga mig och läsa vidare på "så länge vi båda andas" och på musik.
sees

seego

har inget bättre för mig än att blogga. haha! vaknade nyligen efter att ha somnat liggnades på sängen till en massa härlig musik, dock så dog ipoden nyss så jag måste ladda den igen (; ska nog faktiskt försöka plugga en del idag och sen ska jag gå och lägga mig sjukt tidigt. jag känner verkligen att jag behöver den sömnen, fick väl bara 5-6 timmar från igår till idag. humhum, börjar bli lite hungrig också. ngt som jag e fett sugen på gällande mat så är det donken, har inte käkat där på hur länge som helst. hihi, när jag får pengar sen så slår jag nog en signal till tengmo, hon e alltid på till donken ((: nu blir det annat, puss ♥



in your faaace!

haha, så jävla onödig dag. vi började 8.20 med geografi där vi gjorde en uppgift under hela lektionen som egentligen tog typ högst en kvart att göra. sen efter så var samhällskunskapen inställd och sen fick vi veta att även matten var inställd så jag slutade 09.40 ! såå sköönt. matsalen hade inte öppnat så esperta och tara följde med mig hem och käkade här, och dem gick precis eftersom dem har typ svenska som andraspråk eller nåt i den stilen. mjaa, nu har jag väl i princip inget att göra, ska väl se vad jag kan hitta på. vi seees (: <3

before school

sitter här en snabbis framför datan och tråkar, ska alldeles strax börja sminka mig och så. började egentligen 8.20 men jag försov mig en aning och jag hatar engelska + att vi hade fet läxa så jag kände att jag helt enkelt inte orkade :p time to goo, se yaa! (:

torsdaaag

shiet va fort den här veckan har gått, känns som att de var söndag igår :o
imorrn äre fredag, woho!. älskar mina fredagar, 8.20 - 11.00. in your fucking faaace! (;
de blir förhoppningsvis också till att umgås under kvällen, har inte riktigt kollat här hemma än men jag hoppas innerligt. var faktiskt hemma både lördag och söndag förra helgen så dem kan ju bajsa snett på att jag ska vara hemma under hela den här helgen.
helt okej dag idag, har inte hänt så speciellt mycket om jag ska vara ärlig. det enda lilla skulle väl vara att stackars illa tara var i skolan typ 1 timme innan vi började för att hon läste fel på schemat, men jag var så snäll så och kom extra tidigt för att hålla henne sällskap (:
har inte så mycket mer på hjärtat just för tillfället, så jag säger godnatt för den här gången (; ♥






hur kommer det sig egentligen..

ja kära nån då. hur kommer de sig egentligen att jag är så dålig på att uppdatera min blogg. tappar ju seriöst ofantligt mycket läsare av dem få jag har vilket inte är så bra eftersom jag vill ha mycket läsare.
men skriver man om allmänt vardaliga grejer så blire väl inte så mycket som man hoppats.
studiedag igår dåra, de var riktigt trevligt må jag säga. spenderade dagen med lisa och vi vaar så pass kreativa att vi bakade muffins, chokladmuffins. sen när dem vara klara satte vi oss framför teven och kollade på BOLT, haha älskar seriöst filmen, så himla gullig (;
idag hade vi våran längsta dag, fast enligt mig gick den inte så långsamt som jag hade trott att den skulle. haha vi hade mentorstid och de är något som jag aldrig har förstått mig på riktigt, vad fan är de bra för egentligen? anyway de jag ville komma fram till är att min mentor är så jäävla seeg så de finns inte, tog henne seriöst 20 min att läsa ett papper för oss och sen på geografin där vi också har henne så tog de halva lektionen för henne att placera om oss för att vi skulle ha ett läxförhör. vill även tillägga att de läxförhöret var det sämsta som någonsin gjorts.
imorrn däremot så är det en häärlig dag, börjar 11.15 och slutar 14.10. bara två lektioner på hela dagen! det ser jag nästan fram emot.

nu ska jag föna håret och gå och lägga mig, pussiluss ♥

söndag

allmänt seg dag idag, har inte gjort ett skit om jag ska vara helt ärlig. men that's life så vad ska man göra?
har ingen söndags ångest eftersom de är studiedag imorrn, värsta långhelgen liksom. de blir till att umgås med lisa och sen kanske ta sig an lite plugg som jag hade glömt bort. bättre än så blire tamefan inte.
nu ska här knoppas, såå galet trött !
gonatt ♥

asså jag e seg

seriöst nu får de räcka med dålig uppdatering för min del, skärpning!
asså jag gör ju inte så mycket på dagarna så de e väl därför jag itne skriver så mycket jag vill helst itne dryga ut mig om helt ointressanta saker. men iaf igår (fredag) så var de utekväll med massa trevligt folk på hundklubben, precis som förra veckan. alltid lika trevligt, vafan händer sen när de blir vinter, då blire ju fett kallt att sitta ute :o
anyway, sen sov jag och backis hemma hos tengmo. vi gick upp fett tidigt idag så jag e fett trött, de är väl dags att knoppa strax antar jag.
see yaaa ♥

inte bra

de här med uppdatering verkar inte vara min starka sida för tillfället. men jag har inte så mycket att skriva om så varför dryga sig överdrivet?
idag gjorde jag sällskap med lisa till skolan vi eftersom vi började samtidigt, kul med någon att prata med förensgångsskull. sen kom tara påvägen till skolan och mötte oss, hon hade ju kommit aningen förtidigt till skolan satt hon kände väl att hon behövde lite sällskap (;
älskar onsdagar, börjar 11.15 och slutar 14.10 och jag har bara två lektioner. so awesome!
efter skolan gick jag till centrum och kollade runt. var på otroligt shoppinghumör så jag fick med mig 2 tröjor från hm, en foundation, bronzing puder, eyeliner, och två andra grejer till anstiktet, en kräm och något annat fiffigt. min hud är ju kaos just nu så jag behöver all hjälp jag kan få.
dags att gå och lägga sig, skönhetssömnen väntar! godnatt ♥

fan va jag suger på det här

haha, helt allvarligt. jag suger ju på att blogga. har liksom inte ens orkat uppdatera ens pyttelite under de här typ 4 dagarna. men om jag får komma med en bortförklaring så skulle de vara att jag har haft fullt upp hela helgen för en gångs skull.
i fredags så slutade jag skittidigt så jag kom hem vid 11.15 eller så. sen så skulle jag över till matilda&mathilda för att vi skulle hälsa på fjällenskolan. haha ingen kommentar på de. sedan blev de lite kvalitetstid framför teven at tengmos place med godis, och vi fick med oss lilla anna hem från fjällen också så hon fick vara med under filmtittandet. sen var de väl meningen att jag och backman skulle umgåtts lite med jens&erik men de funkade ju inte för att ena var sjuk och den andre var för slö. så vi drog hem till tengmo, slutade med att vi satt vid fjällenskolan.
lördagen bestod i stort sätt av att jag var med matilda och sen på kvällen var de utekväll vid hundklubben med pipa och massa trevligt folk. vi var väl upp emot 20 personer som mest, trångt och härligt helt enkelt. haha söta flemps hade laddat upp med sovsäck och grejer för att hon trodde att de skulle bli så kallt. men icke. (;
söndagen blev väl allmänt slappis som vanligt förutom att jag skulle på seniormöte som alltid varje söndag. dagens aktivitet var att vi skulle baka beskvier, kladdigt men gott. speciellt med det här mötet var att backman hängde med och fick se den lite mer flummiga sidan av oss.
sen på kvällen blev de iallafall så att vi umgicks med jens&erik. vi hamnade på ett dagis med pipan och de var hur mysigt som helst. förutom de att jag nog drog liiiiiitee för mycket. slutade med att typ hela världen snurrade och att jag mådde jätteilla. så när jag kom hem sen var min hjärna helt bortblåst och jag som skulle plugga matte liksom. de gick ju.. ehm... jäättebraa!

nu ska jag föna håret och sedan lägga mig i sängen tillsammans med svenska läxa. läxorläxorläxor. jag hatar seriöst läxor, någon som håller med mig ?
puss ♥

Friluftsdag

hehe, nu sitter man här nyduschad och superfräsch redo att berätta om dagen.
idag har vi då haft friluftsdag i granskog, de gick väl ut på att man skulle lära känna klassen lite ytterligare antar jag. vi delades upp i grupper och sen gjorde vi gick vi runt och gjorde olika stationer med samarbetsövningar, tipspromenader osv. och duktig som jag är hade jag ju med mig ett liggunderlag för att sitta på, som om de ens behövdes. de var ju typ torrt ute och vi rastade ju på nåt ställe med halvblött gräs. nejdå vi satte oss på en snustorr berghäll. wiho, snacka om att ha släpat på saker i onödan.
vi startade runt halv nio och blev klara runt halv 12 så jag var hemma inte så långt efter det.
resten av dagen har väl varit allmänt slapp, som vanligt.
imorgon börjar jag 8.40 med franska och sen har vi typ 2,5 timmes håltimme. vafan ska man göra under den tiden liksom. sen är det någon lektion till och sen slutar vi 14.30.
lite bilder från dagen kommer häääär




nothing is gonna cause me this stress


chilldaaag

hellu, nu är jag här igen! (:
idag har det vari en riktigt hääärlig dag enligt mig. började 11.15 idag med franska, och jag säger bara att de där kommer jag fane mig inte klara av, som tur var gick emma i min klass så de blev inte så ensamt. haha, fick en läxa i franskan också, ska tydligen kunna sjunga en del ur den franska nationalsången. woho?
sen var det egentligen meningen att vi skulle ha haft samhällskunskap men den lektionen var inställd för att läraren var hemma med typ sjukt barn. så vi slutade vid 1, hur jävla sköönt som helst.
gjorde sällskap med; tommy, tara, ellie, matilda och esperta till station. gick faktiskt från station hem idag, motion är alltid bra.. (;
eftermiddagen har väl mest bestått av att jag har klickat runt på datan och sen käkat. och så får vi ju itne glömma att jag har pratat en del med kära mathilda i telefonen.
imorrn ska vi ha friluftsdag i granskog, typ gå runt där och göra massa grejer om jag har förstått det rätt, matsäck är de som gäller. wiho!
nu tänkte jag gå och lägga mig, är så trött att jag håller på att somna sittandes.
puss ♥


allmänt hjärndöd

asså sorry för den dåliga uppdateringen, har helt enkelt inte orkat eller tyckt att jag har något intressant att skriva om på sistone även fats jag faktiskt haft de. jag har ju bytt skola. från jensen norra till samgymnasiet i jakan, från SPE09D till SP1E. värsta härliga klassen, hittade direkt några tjejer som jag klickade med. här kommer jag stormtrivas till tusen.
idag har varit en lååång dag. började 08.50 med matte, som var inställd så vi hade istället värsta långa håltimmen då vi satt i någon slags glasbur och pratade. träffade på robin också. alltid lika trevligt.
när jag ändå är igång så kan jag ju berätta att jag träffade madde och narin också, har även sett lite annat folk som jag känner. första riktiga dagen och jag har redan fått 2 läxor + 7613 papper som jag skulle ta med hem och skriva på. och jag har inget skåp än, eller jo jag har ett skåp men inget lås eftersom att man måste skaffa de själv. så jag fick ha mina saker i taras skåp idag.
en sak som jag tyckte var lite synd är att maten är sämre än den var i fjällenskolan, vilket jag allvarligt talat inte trodde var möjligt -.-
nä, nu tänkte jag föna håret och sen gå och lägga mig, är så himla slut i huvet att jag knappt kan tänka. alltså ett rent mirakel att jag lyckades skriva allt de här utan att falla ihop på tangentbordet.
puss


RSS 2.0