frankrike

hejsan svejsan; nu ar vi framme och har gjort oss hemmastadda. jag fattar seriost ingenting och dem tror att jag ar totalt dum i huvet. vi har en hel vaning for oss sjalva, fett nice. fast om vi har fortstatt de ratt sa har vi tagit over alla barnens rum, hahah snyltare vi aaar. resan hit gick jattebra fast iofs sa sov jag nastan hela tiden satt ja, trevligttrevligt.
seriost, alla och da menar jag ALLA kollade snett pa oss nar vi gick runt med vara vaskor i staden ahahhah, vi kakade pa donken oxa, alltid lika najs!
imorrn ska vi till paris hela dagen, skriver mer da.

love&respect §

fraankriikee

nu så efter några dagars uppehåll så skriver jag ett par rader innan jag drar till frankrike i 4 dagar, fett nervös för att bo i familj asså, seriöst, reeesfeeber! har varit på helspänn hela dagen idag typ, helt hyperaktiv. förutom på non då jag höll på att somna under filmen. flickorna tessan&jossan har varit helt överglada för att jag tog moppen till skolan idag, och såklart dåra så fick dem ju åka lite. först hämtade jag dem på morgonen och sen åkte vi hem till tessan på rasten och käkade pizza och sist men inte minst så lämnade jag jossan efter skolan.
kommer sakna alla charmiga männsikor i skolan, och jag hoppas att ni får ett par bra dagar i skolan, håll ut, det är trots allt snart lov.
nu ska jag ta och göra mig i ordning.
so long suckers :)

kärlek&respekt §

tisdag

ganska normal dag som vanligt, förutom att robin, john och tommy lekte paparazzis och fotoade oss hela tiden, de blev en del fula bilder på mig, som trots att jag klaga hamnade i klassbloggen. men man måste ju bjussa lite ibland, men bara ibland..
vi visade upp dansen idag, de gick riktigt bra om man jämför med när jag och tessan skulle visa upp just dance dansen, de var så råfail så de finns inte. blev en video på de oxå som går att finna på http://matildamadeleine.blogg.se. enjoy.
på franskan fick vi reda på att vi skulle bo i familjer, de blev tydligen lite ändring. och så fick vi veta vad den heter som vi ska bo hos. linda (franskalärare) sa oxå att dem hade facebook så de var ju bara att kolla upp på direkten när man kom hem och oouuff vikken heting som jag och moa ska bo hos, woho! trodde ju från början att det bara var töntar typ satt..
dags att gå och lägga sig, nationella prov i engelska och beep test på gympan imorrn. fuuck

kärlek&respekt §

klassnioafj.blogg.se

tjabba tjena,
idag har det varit en vanlig kaosdag i skolan, inget ovanligt.
men jag blev så jävla fucking deprimerad när jag drog upp rullgardinen och såg att det var snöö uteee. jag som var så taggad på att ta min moppe till skolan idag, men nejnej.
ryktet om klassbloggen som robin, john och jonas har startat har spridit sig och klassen var mycket engagerad över det på hemkunskapen. många fina kommentarer slängdes på bilden på jonas. dock har en del blivit borttagna pga av stötande innehåll hahahhaha.
kom nyligen hem från klassfesten i syrrans klass, jag och emelie failade på en av frågarna i deras frågesport, så vi vann inget. trååkigt.
dags att börja läsa lite religon igen och sen blire en härlig duusch, välbehövt.

kärlek&respekt §

besök "klassbloggen" på
http://klassnioafj.blogg.se/

söndag

idag sov jag faktiskt ut, var riktigt trött efter igår.
har inte gjort så mycket idag, haft tråkigt mest fast iofs så var jag ju på seniormöte. det var egentligen meningen att vi skulle gräva kompost typ men eftersom ingen ledare var där gjorde vi kräm på 1 kg frusna jordgubbar istället. fast de blev inte så mycket till kräm, det var mest sås. fuck de receptet. så de blev improviserad kräm och frågesport.
tog moppen dit oxå, fast idag vägrade den att starta på tändningen men pappa ska köpa ett nytt batteri imorrn efter jobbet eller så satt då ska de gåå. de har ju börjat snö igen, är det inte typiskt? var seriöst inställd på att de skulle bli varmt och vår men nejnej.

hög tid att snart gå och lägga sig,

kärlek&respekt §


lövsta

jag kom iallfall iväg till lövsta och moppen gick som allra bäst, startade direkt på tändningen efter ett tag . fast min älskling kom inte upp i maxhastighet men det är antagligen för att den är nyuttangen. haha, och nytvättad var den ju oxå innan jag åkte, och sen skulle vi ta gångvägen till lövsta, och den var ju inte bara liiite kletig, och de va snö på den oxå, så moppen var helt lerig när vi kom fram, inte jag dock men däremot backman som satt bakom, häh (a)
när vi kom fram var det is på vattnet så vi tog en liten promenad. började med att vi tände engångsgrillen och grilla marsmallows och choklad. snacka om att alla blev lite kletiga här och där, jag själv lyckades få smält choklad på brallorna. sen gick vi vidare och tände en eld i eldstaden, en eld enbart uppbyggd av halvtort trä och gräs + typ en halv liter tändvätska, och trots detta så dog den redan efter 2 minuter så de var bara till hälla på mer tändvätska.
de har blivit mycket bilder oxå, men jag var inte innehavare av kamera, däremot är jag mästerfotograf och fick därför stå en del bakom kamerorna. bilder kommer senare när datan slutat fucka och kan ta emot bilder.

kärlek&respekt §

batterifan är dött

ååhh, moppen startar knappt, eller jo om man kickstartar den, och jag som ska iväg till lövsta snart. tänk om den då inte startar? tänk om , tänk om...
hade ju besök utanför huset under natten till idag oxå, jonas, john och robin för att vara mer exakt. hur fan kommer man på ideen att komma till jakan och besöka mig typ mitt i natten? och sen så tror idioterna att jag ska komma ut och snacka när hela huset sover. hur dum får man vara egentligen.?, ähh de blir till en liten utskällning på måndag bara. haha.
hoppas på att guzzicenter ringer snart och säger, grattis vi har hittat ett batteri till din moped. hoppas hoppas hoppas, men turen brukar aldrig vara på min sida så man ska inte ha för höga förhoppningar.

kärlek&respekt §

läggdags

nu sitter man här i sängen med datan i knät, redo för att sov gott i några timmar. kände faktiskt att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag ska upp ganska tidigt imorrn för att fixa moppen *wiho!*. ska ju nämligen till lövsta imorrn med backman, flempan och tengmo och grilla marsmallows och då tänkte vi att jag och tengmo tar våra moppar och skjutsar mathilda och jossan. så de blir ingen solning imorrn för min del, funderar på om jag ska iväg på söndag tidigt på morgonen istället. men jag vet inte faktiskt.
 helt okej dag idag i skolan, vi tränade våran dans på gympan utanför omklädningsrummen. så jävla töntig den dansen e asså, men vafan liksom de är ju bara en grej inom klasse satt de e bara att bjussa på sig själv liksom.
vi hade ett serious talk med narin idag oxå, eller åtminstone michelle och camilia hade de iaf. big brother is watching you narin. så vi har fått henne till att plugga nästan hela lördagen, stackarn såg så sorgsen ut, haha. men sånt är livet gumman. ;)
yeäsyeäs, hög tid att soovaa.

kärlek&respekt §

samtal = bajs

nu sitter man här nuduschad och fräsch framför datan, jag har börjat få ångest om jag inte skriver minst ett inlägg per dag satt de blir daglig uppdatering.
hade samtal idag, såå seeeegt. stackars människa som inte vet vad hon ska säga och istället för ord får hon fram ett "mjaa". men jag har väl aldrig riktigt gillat min mentor/klassföreståndare, hon är seeg och går runt och mumlar för sig själv lite då och då, kuul!
och jag gillar heller inte samtal, det blir alltid av någon anledning så jävla segt och jag sitter alltid och gäspar.
imorrn är det fredag, woho. man skulle nästan kunna ha fredag hela veckan, asså inte "fredag i skolan" fredag utan fredag när man kommer hem från skolan och inser att det äär heeeelg. de hade ju varit störtsköönt !
idag kom mamma hem från sjukhuset oxå, stackars liten är jättestel och orkar inte göra någonting alls. när jag kom hem idag satt hon invirad i en filt i soffan halvsovande.
i brist på fantasi så avslutar jag mitt inlägg här.

kärlek&respekt §

våren är på G

häh, var inte riktigt så trött som jag trodde. så jag skriver lite till.
det är hur härligt som helst att solen har börjat titta fram de senaste dagarna, ritkigt mysigt dock är ögonen inte riktigt vana med så mycket ljus så man går och kisar, eller åtmintone jag iallafall. och nu har mopparna börjat rada upp sig utanför skolan, snacka om att jag har värsta suget efter att börja åka igeeen. så när jag kom hem idag efter skolbion så gick direkt ut till boden där min ögonsten står och tog bort skynket som har legat över den sedan någongång i november. så nu får den stå och andas frisk luft tills i helgen då jag tänkte att pappa skulle vara så god och sätta tillbaka batteriet som han plockade ur innan den ställdes in för vintern. och jag kommer antagligen få kick-starta den, men de är det banne mig värt. så jag hoppas att det här underbara vädret kan hålla i sig så de blir moppe till skolan på måndag. läääängtaaar!

nu ska jag sova. godnatt
kärlek&respekt §



min ögonsten :)

onsdaag

wohoo, nu är jag tebax.
men jag är så fucking trött att de inte blir ett så långt inlägg. skönt för er, så era ögon slipper rosta för att ni läser för länge.
muntligt nationella prov i engelska, gick åt skogen. G+. sen No prov, gick väl hyffsat, men inte speciellt bra. lunch på 10 minuter efter provet och sen vare skolbio nästa. patrik 1,5.inte så intressant eftersom man har sett den ett antal gånger och kan den typ utantill, men filmen är ju bra satt de gjorde inte så mycket.
har pimpat tessans blogg, kom på nu efteråt att jag inte vart så nöjd med headern, men hon blev jätteglad vilket är huvudsaken. spana in den här.
nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och drömma mig bort.

kärlek&respekt §

last one for today

nu är jag färdig fixad och klar för att gå och lägga mig.
glömde nämna att det var härligt nästintill vårväder idag så jag passade på att ta västen istället för tjockisjackan, riktigt skönt och inte så varmt och äckligt. ska nog satsa på de imorrn oxå om de inte är kallare då eller nåt. imorrn är det skolbio oxå, vi ska se patrik 1.5, den såg man ju senast i fredags. men den e ju rätt bra satt de gör ju inte så mycket.
nu ska jag röja undan från sängen och ta ut och slänga linserna. hög tid att sova.

kärlek&respekt §

tisdag

tjeeeenaaa.
idag hare väl varit en rätt chill dag helt ärligt, slutade halv 2 idag eftersom vi itne hade någon NO och vi fick sluta idrotten lite tidigare om man visade upp dansen. fast jag lyckades inte med att få i mig något till frukost, jag satt och funderade över matteprovet samtidigt som jag fixade mig istället. bad choice.
så då fick jag stå ut med att min mage kurrade de 4 lektionerna innan lunch, men som man bäddar får man ligga liksom ;o
gjorde omprovet i matte idag juu, de gick ju faktiskt skit braa, svarade på alla frågor förutom den sista på b-delen, om jag har gjort rätt på alla frågorna tvivlar jag på men jag gjorde dem iallafall *stolt*
och sen har jag muntliga nationella i engelska imorrn, inte taggad, absoluut inteee!
och inte nog med det, vi har no prov imorrn oxå, och jag kan absolut ingenting. hög tid att ta tag i boken och råplugga kvällen ut. med en varm dusch som paus :)

tänkte förästen svara på en kommentar jag fick nyligen.
jag gör alla mina saker till bloggen själv och jag använder mig att ett program som heter PhotoScape. jag gör gärna headers och så om jag blir tillfrågad och har tid. det är ingen big deal för min del. ni kan även kolla på en annan header som jag gjort om ni klickar er in på eelyy.blogg.se.

kärlek&respekt §


GRATTIS NARIN !

ja må hon leva ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. javisst ska hon leva javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade åååååår! grattis allra underbaraste Narin på 16års dagen ! :D
idag har varit hennes dag hela dagen. vi började med att sjunga för henne på bilden, hahahha fan va falskt det var. och sen senare på lunchen så ordnade jag, jossan och tessan ett eget litet firande för narin i klassrummet. joss&thess hade ansträngt sig och bakat en tårta som trots sin lite brända yta var suuuper good! vi sjöng ytterligare och så fick hon sina presenter från mig och aqve.
för övrigt har det varit en ganska vanlig dag. vi fick provet uppflyttat till på onsdag så då har jag ytterligare en dag att plugga. och imorrn är det omprov på matten för min del *suck*.

bilder från dagens firande :)





kärlek&respekt §

svullo & pank

i brist på fantasi, hjärnceller som inte har mjölksyra så vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig för att beskriva dagen som kort så möjligt. den lär bli gaaanska låång annars. så jag berättar om min osunda och pengaspenderade helg istället.
fredag; frukost: en tallrik yoghurt. lunch: kebabtallrik på amigo. middag: nudelwook och glass i kista.
spenderade pengar: 50 + 279 (utlånade till mathilda) = 329
lördag; frukost: en tallrik yoghurt med K special. lunch: hallonpaj med vaniljsås och varm choklad på tastys. middag: currykyckling med ris
spenderade pengar: 30 + 64 + 80 = 174
söndag; frukost: en tallrik yoghurt med K special. lunch: chicken nuggets meny på vildmarksmässan. middag: doonken.
spenderade pengar: 80 kr
vi tar in fakta och inser att jag har ätit riktigt jävla mycket skärpmat den här helgen, och dessutom så är jag i princip total pank. ååhnej, jag klarar mig inte utan pengaaaar !! nu blire till att spara, på allvar ! för att det är vissa saker som jag verkligen mååste haaa, såsom ny moppehjälm och kläder och och och... maassoor!!
hög tid att ta tag i no boken och plugga.

kärlek&respekt §


skärpning sverige!

jag är mållös, vad var det där för jävla röstning av svenska folket? 2 av dem sämsta låtarna fick mest röster, det är seriöst inte riktigt frisk ur min synvinkel. det ända bra var att e.m.d fick 96 poäng. tyckte helt klart att juryrösterna var mycket klokare än de andra, verkligen. till och med pappa röstade på caroline af ugglas, och för att jävlas så la jag en röst på måns (a)
skärpning sverige, skäärpning för fan !


.



eyes don't lie

lördag

tjabba tjena halååå.
min lördag har varit fullspäckad med massa händelser, eller ja iallafall enligt mig.
började med att jag sov hos backman  och vaknade av att hunden hoppade upp i sängen och slickade oss i ansiktet. vi låg kvar ett tag tills vovven kom tillbaka och slickade oss i ansiktet lite mer, och när jag gömde huvet under täcket så trampade han lite extra på mig innan han slutligen hoppade ner. käkade frukost, satte i linserna och sedan lämnade jag mathilda för att möta tessan och traska till bussen. mötte jossan och hoppade på bussen komethallen.
måste bara säga att jag hade ångest i hela kroppen när vi var påväg dit, men när man väl låg där kunde man lika gärna somnat, för det var riktigt skönt. kändes som att ligga utomlands på en strand. nice.
sen efter mina 25 minuter i solariet så drog jag hem för att lämna mina grejer, byta skor och sedan halvspringa ner till centrum för att möta aqve på tastys. vi fikade och pratade allmänt om massor av grejer, hon e så söt :) . vi gick runt lite i centrum och träffade lite bekanta. blev inga bilder på de, inga digitalkameror fanns till hands och mobilkamerorna duger inte riktigt.
jag lämnade henne vid tågen och sen så gick jag och träffade mickis för att ehm, stå på loppis.. alltid lika pinsamt att stå där. fast vi stod bara där i en halvtimme och sen smög vi iväg. hihi.
imorrn ska jag iväg till älvsjö på vildmarksmässa med seniorerna, vi ska tydligen ta tåget som går 10.15. tillåt mig att dö. jag är inte vid liv den tiden på en söndag. men de ska bli intressant iallafall.
nu ska jag ta och göra ngt annat.

kärlek&respekt §

snabbis

tjabba, nu sitter jag här hemma hos mathilda backman som precis tog sig ut från toaletten. vi ska strax ut med hunden och sen drar vi iväg till kista för att spana balklänningar. hon har själv funderat på att hyra en, låter som en bra idee tycker jag så vi får se om jag hakar på. sen kanske de blir middag där oxå, om vi nu ska gå där ett tag liksom, men jag har redan käkat kebab på amigo så jag vet inte om min hälsa tillåter ännu ett onyttigt meal.
imorrn är det fastställt att vi ska iväg och sola iaf, sen om de blir någon mer gång senare får vi väl se. känner inte att jag vill ha cancer och hängig hy i framtiden. och imorrn kommer aqve oxå, så att alla är medvetna liksom :)

kärlek&respekt §

Tävling


Salong: T&T Nail-Art
Riddarplatsen 3 i Jakobsberg
Tel: 08-58019319
 http://www.naglar-naglar.com/

Hur mycket kostar en nagelförlängning utförd av elever?
Svar: Det kostar från 300 kr.

För att själv vara med och tävla, klicka på bilden ovan.

torsdag

tordag vare, ja idag kan jag ju inte påstå att det har hänt så speciellt mycket. en helt vanlig torsdag har det varit helt enkelt. vi inledde dagen med flex ea, och som vanligt är det oseriöst, idag diskuterade killarna och vikarien cs.. och jag, tessan och jossan planerade sommaren. jag är verkligen en sån som säger att jag ska göra saker som sen aldrig blir av, som på flexet, vi planerade att vi skulle åka till mitt land med tåg och sen bo ute i den lilla gäststugan, bada, sola, sitta på stranden vid solnedgång osv. ofta det skulle hända, men det låter så mysigt så vi bestämde för att spika det haha. upp till bevis under sommaren.
imorrn är det nationella prov i engelska, ruggigt. ser inte direkt fram emot det, positivt är dock det faktum att vi missar språket och matten. sen har jag ju inte haft mitt muntliga nationella i engelska så jag ska antagligen göra det snart oxå, ruggigt x 2.
sen i helgen vet jag inte riktigt vad som händer. schemat ser lite ostabilt ut än så länge, så jag ska inte gå ut med osäker info i förväg. det ända jag vet säkert är att aqve kommer till sthlm i helgen, hoppas på att få träffa henne då. :)

hade lite tråkigt så jag slängde ihop en bild tillägnad Aqvelina :) <3
kärlek&respekt §


HA-dag

woho, nu sitter man här igen dåra, framför datan. beroende? nejnej, absoluut inte. eller.. kanske lite.
gick iallfall upp för cirka 2 timmar sen, mamma löpte amok tillsammans med dammsugaren här på nedervåningen så jag hade lite problem med att somna om när jag vaknade. fast jag låg kvar ett tag och lyssnade på musik för att sedan gå upp och ordna superfrukost. lyckades få till 2 kokta ägg, 2 mackor med skinka och ett glas juice, och det är mycket för att vara frukost i min värld. under skoldagarna så blir det oftast bara en halv tallrik yoghurt som jag i princip häller i mig, inte så mycket näring menmen jag hade ätit mer om jag hunnit..
idag hade jag iallfall tänkt hinna med att läsa ut fågelbovägen, börja läsa små citroner gula, läsa igenom sidorna i fysikboken och göra några tal i matten + att jag ska kolla recept på vad jag ska laga för någon mat. så jag har alltså lite att göra.

kärlek&respekt §

-



 you can't change the past, but you can move on and try to make the future better. '

fuck vinter, ge mig sommar

idag hare varit chilldag för min del, eftersom jag skulle iväg och göra intagningsprovet så fick jag ledigt hela dagen för att få ladda upp inför det. men fuck va nervös jag vaar, men den muntliga delen gick jättebra tyckte jag själv men sen det där skriftliga gick inte alls så bra som förväntat. det var ganska mycket grejer som vi inte hade gått igenom som var med satt de blir antaligen inget bra resultat på det *suck*
fan va sur jag blev när jag vaknade idag, vad är det första man ser när man kommer upp, jo, det är en massa snöö ute. stackars farmor kom inte upp för backen idag med bilen när hon lämnade mig hemma, så hon fick backa tebax ner igen.
och imorrn äre HA-dag vilket betyder chilldag + lite skolarbete. me like.
sen hoppas jag på att de blir stinsen på lördag med jussy&thess, balklänningskollande för hela slanten. och sen hoppas jag att jag får tillåtelse att sola solarium med jossan i helgen, fick ett rakt nej från mamma, men sen sa jag att de bara skulle vara en gång eller så, och då drog hon sin historia om att man får cancer och blir ful när man blir äldre osv. som om man inte visste liksom. för de skulle vara så fint att vara lite brun till balen sen.
påtal om bal och balklänningar så har jag förälskat mig i en blå klänning som är way beyond vacker. åtminsonte på hon som har den, hahah.

 
 geee miiig !
ciao <3

i hate mondays

tjatja.
älskar måndagar, verkligen, jag ääälskar måndagar så innerligt att det finns inte. nej. absolut inte. jag är verkligen inte på G på måndagar, idag lyckades jag t.ex. tappa ett ägg i golvet på hemkunskapen, splaaasshh sa det. jag och emelie asgarvade. sen så lyckades vi med att nästintill faila våra omeletter, den ena blev för salt och den andra, haha, ja du den vet jag inte om den skulle se ut som den gjorde. fast de gick ju förstås att äta och självklart så kan ju inte mästerkockarna bjerveus och carro totalfaila i matlagning.
haha, och innan hemkunskapen upptäckte tessan att jag hade tröjan ut och in på mig, vilket jag aldrig hade märkt om hon inte sagt det.
och idag lät det förjävligt när jag tränade med cissi, och såklart så skulle jag ju ha lite extra publik då oxå 'pinsamt'
lyckades skada jens idag oxå, han har rullat ihop ett papper och satt och kikade på alla genom det och såklart när han kollar på mig genom 'kikaren' så gör jag av gammal vana så att jag täpper till hålet så att han inte ser något, vilket resulterar i trycker den vassa papperskanten i ögat på stackarn.
trots allt som hänt idag så är jag inte så här överdrivet klumpig i vanliga fall, alla har ju sina dåliga dagar liksom ;)
oooooohh, imorrn är det intagningsprov, jag är fett nervööös men jag hoppas att de ska gå bra, håll tummarna allihopa!. söta lilla farmor har erbjudit sig att båda skjutsa mig dit och hem, det uppskattas.
nu ska jag ta och fixa mig innan jag ska hoppa i säng.
simma lugnt allihopa! <3

slänger upp en bild på narin och jossan påväg hem från museet i fredags.


last one

okej, för att sammanfatta dagens så hittade jag inte väskan som jag ville ha, uhu. jag har tagit mig igenom en massa matte och så pass mycket av fågelbovägen att jag bara har cirka 50 sidor kvar. jag har kollat igenom musikteorin ett antal gånger och smakat på sidorna till fysikprovet (hahaha, inte bokstavligt). för att sammanfatta helgens... ehm, tråk, tråk, plugg och ännu lite mer plugg&tråk.
imorrn är det skola igen *suck* tillåt mig att spy.

då finns de ingen som taren, man e kung kung kung i baren
de e något som man verkligen vet, den 25.e smäller det
då finns de ingen som taren, man e kung kung kung i baren
de är värt att leva fattigt ett tag, om man får vara kung för en dag
lalallalalalalalla...

ciao <3

dagens låt



Beyoncé - Diva

pluggdag

pluggdag idag då, men häh, först ska jag ta mig en tur ner till centrum för att se om jag hittar en väska. har haft min friis&co sen i typ sjuan? den är stabil och stilren men ett utbyte känns inte mer än rätt efter det att jag upptäckte att det finns ett hål inuti den osv. stor väska med axelrem here i come !

fler inlägg kommer, laaater everyone. <3

viva la france !

tjabba tjena hallå.
lördag idag alltså, jag har faktiskt sovit bort det mesta av dagen om jag ska vara helt ärlig, kanske inte det ultimata valet när man verkligen behöver plugga en massa menmen jag får väl ta igen det imorrn.
trots detta har jag hunnit ta mig en nypa frisk luft när jag promenixade till lidl för att köpa gurka och tomat till mammas middag. sen har det inte hänt så mycket mer, pluggat lite, kollat på datan lite mer än jag borde, ätit god middag, laddat ner Beyoncés senaste album, inte kollat på melodifestivalen, duschat.
tror nog jag tänker hoppa över att gå på seniormöte imorrn, ska ägna den tiden åt plugg stället, inte frivilligt men jag måste faktiskt !
sen blire frankrike med franska gruppen 31 mars, jag läängtar! har bestämt att jag sak smaka groda och eventuellt sniglar oxå om jag vågar mig på det . isch, sniglaaaar, bläää! jag tänker på sånna där som finns i trädgården och dem där bruna bajskorvarna eller mördarsniglar om man hellre vill säga det. uuuusch
nu ska jag ta tag i mitt hår och fixa det innan det är hög tid att gå och lägga sig.
byebye

fula fitt jävel!

åhhh, jag en riktig jävla lust att bomba min käära mattelärares hus, inte nog med att han inte kan lära ut nejdå, nu tror han efter att ha haft mig i matte i cirka 2 månader att han ska sätta ett ig på mig oxå. bara för att lyckades med att faila senaste matteprovet. jag har förfan legat minst 10 poäng över fucking g gräns på alla prov fram tills nu, skäms seriöst över att jag hade pluggat så dåligt till det provet, "funktioner och algebra". så fuck off, du ska inte komma här och avgöra nånting alls din bög!!!
för min del blire rååplugg heeelaa helgen, jag svär på gud! jag måste plugga till omprovet i matte *suck* och no provet och förstås det stora intagningsprovet + att jag måste läsa ut fågelbovägen... ingen direkt chillhelg för min del, men jag ska ladda upp med massa mums till pluggandet så går det lättare ^^
dags att krypa till kojs, min ögon rostar seriöst snart. ge mig söööööööööööööööömn!
godnatt <3


btw, glömde säga att vi var på armemuseet idag med klassen, wohoo! det ända bra med det var att vi bara hade 2 lektioner idag. pussiluss på er.

Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?

jag och lisa har suttit och kollat på en kul sida och hittat några roliga fraser, lär dem, använd dem, lev dem.

"Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll"

"Kan du komma med brödet, korven börjar frysa"

"Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?"

"Får jag doppa min fläskfilé i din marmelad?"
"Hej, jag har stånd och det är ditt fel!"

"Snuten letar efter min kuk. kan du hjälpa mig att gömma den"
"Om du va en blomma och jag va en ko, skulle ja äta upp dej för du e så go!"
"Om jag var en hund skulle jag antagligen jucka mot ditt ben just nu."

humoor ! ;)


tröööööött!

hela dagen idag har jag suttit och varit trött, och inte lite utan riktigt jävla råtrött dessutom. höll typ på att somna på so lektionen idag. sen blev man ju piggare då vi äntligen slutade för dagen och ställde oss för att vänta på bussen. haha vi har blivit som ett litet "team" vi som åker buss tsm varje dag, vi är de såkallade bussåkarna och vi för en massa oväsen vi busshållsplatserna, håll utkik efter oss. idag satt vi och diskuterade raggningsrepliker och jag sa direkt att det är så old fashion att dra en sån för en snygg brud man träffar, dock skulle man ju tycka att det var gulligt om någon nu gjorde de men sen skulle man ju.. asgarva. men t.ex om nån skulle komma fram till dig och säga "snygga skosnören, ska vi hångla", jag skulle bara garva hahahah.
väl framme i jakan så tog jag mig en tripp till centrum och köpte lite saker. jag lyckades också skära upp fingret så att jag nu har ett jakk (dålig svenska) i fingret, smidigt.
ciao <3

bild på dagens inköp



stor t.shirt och guldigt armband från MQ, jeans thights från Gina.


chilldag

skönaste dagen vi hade idag i skolan. först så tänkte man åhnej, 8.20 - 15.20 vilken jävla pain in the ass dag the här kommer bli. men sen så börjar vi dagen med att kolla på film på SOn för att våran lärare inte var där, sen kurs och efter det så hade jag inget språk eftersom jag skulle till cissi och träna ytterligare. men sen så var NOn tydligen inställd så vi hade låång rast :D
sen vare svenska och då fortsatte vi att kolla på filmen som jag seriöst ville spy på för att den var så trååkig. dagen avslutades på idrott. häh, detta betyder att jag bara har haft 2/6 lektioner idaag, taack guud för det !
och imorrn har vi sovmorgon, såå efterlängtat och välbehövt ;)
nu ska jag gå och lägga mig och försöka läsa några sidor i fågelbovägen som jag verkligen måste ha klar till på tisdag.
ciao <3

klädkris

jahaja, de faktiskt totalfail på matteprovet idag, eller det känns iallafall så. men jag kan glädja mig med att jag fick VG på historieprovet och VG - på ett samhällstest som jag inte hade pluggat till och såklart mitt MVG på artikeln som jag oxå fick tebax idag :D
nu har jag fallit in i en klädkris, jag var i centrum efter skolan och kollade runt och hittade lite grejer jag ville ha fast jag inte har pengar, hmm. och sen har jag börjat leta balklänning, känns som om det var på tiden att börja med det nu. jag hittade en jättesöt på nelly men den fanns bara i storlek large och jag kände att det inte riiiktigt var min storlek.. men jag har bevakat den och hoppas på att den kommer in i min storlek sen :)
har tränat ytterligare på cissi idag inför intagningsprovet, damn de är så mycket att lära sig, jag lär faila där oxå ..
nu ska jag hoppa in duschen strax, ciao <3

shit

har varit inne på datan alldeles för länge så så ajg skriver bara ett kort inlägg o idag. har inte hänt så mycket dock så var dagens höjdpunkt när jens berättade om att han och erik ramlat ner i en isvak på lovet, hahaha, hur lyckas man.
sen har jag ju förstås tränat med cissi inför provet, gick ju sisådär. nu måste måste måste jag plugga till fucking matteprov imorrn. TOTAL FAIL! detta lär bli mitt första ig, uhuuu.
byebye <3

att drömma

mja du, såhär på kvällkvisten så börjar man fundera över vad man egentligen har gjort med sin dag, om man har utnyttjat den på bästa möjliga sätt eller om man har gjort som jag; bara totalt slösat bort värdefull tid.
skulle ju ha pluggat rejält idag men så blev det icke, eller jo jag har faktiskt läst snart 100 sidor i fågelbovägen och kollat igen vad jag ska kunna till matteprovet (total fail på mig!) och försökt lära mig saker inför intagningsprovet på egen hand. måste faktiskt seriöst plugga massor av matte imorrn, ska utnyttja min matte-ta-igen kurs på allra bästa sätt, HHAHAHAHHA, ofta de blir så, drömma går ju alltid.
sen har jag blivit extremt sugen på att göra nagelförlängning med gel & akryl (?) med fransk manikyr och dekorationer, för vem skulle inte vilja ha sina naglar såhär?! ;o



mjaouu, jag skulle offra mycket för att få såna här naglar ;)

dagens låt



Janet Leon - Let go

skidfrossa

asså nu är ju sportlovet och skidåkandet i princip över för min del och jag blev faktiskt erbjuden att köpa ut skidorna som jag hyrde i björnrike men kräsen som jag är så passade det inte eftersom skidorna var rejält repade (inte mitt fel) och färg var avskavd på vissa ställen. men jag var inne på alpingaragets hemsida och hittade massor var sköna skidor som nu ligger högt upp på jag-vill-ha listan. enjoy ! :)




 




RSS 2.0