6/8 onsdag/ 7/8 torsdag

hejsan allihopa,
dagen har jag tillbringat med min kära matilda, vi har varit i jakan och sett mamma mia, helt ok, men ibland blev den liiite föör myycket, men helt klart värd att se enligt min mening.
annars har vi inte gjort så mycket annat, elr jo förästen, när vi gick runt i jakan c innan bion började träffade vi madde på hm, vilket sammanträffande måste jag säga.
resten av kvällen fram till nu har vi bara segat och kollat en film,
men faan är vi riktigt jävla trötta så vi ska ta och sussa, de känns som om jag ska somna sittande framför datan här asso.
c yaah around <3

blogg återöppnad, (?)

jaha, ni som fortfarande kanske besöker denna blogg har väl antagligen insett att bloggaren inte har tid med denna skit längre, men jag tänkte ändra på de och blogga lite mer, nån gång då och då när jag har tid och något att berätta om, (aningen meningslöst att skriva om man inte har något spec att skriva om utan att man bara skriver för att man "känner" att man måste -.-)
måste säga att de ahr varit full jävla ös hela sommarn fram tills nu och de är inte slut på adrenalinet än , *suck*
jag har varit hemma och ruttnat typ dom 3 första veckorna av sommarlovet, fast jag de har ju varit några ljuspunkter under tiden, jag ahr varit med kära josefine&therese och kollat film, flummat osv, mysigt i varje fall. söta mathilda har jag även haft besök av och jag har sovit i hennes nya rum för första gången, (de var på tiden!)
fast jaah, sen drog jag till landet i 3 fucking veckor, segaste veckorna i mitt liv ! hade jag inte haft täckning elr mobil hade jag dött, jag ahde blivit en bonde elr nåt skit sääkert, ;o fast även här hade vi höjdpunkter, mina kusiner kom ner över typ 3 dagar (de är något i varje fall.) och dom hade ju med sej sin hund så då blev de full rulle , när hunden spot for iväg efter katter på granntomterna. haha, x) och sen har ju pappa införskaffat en ny corvette, hihi, fast buuhu, han ska sälja våran andra vi har hemma. :(
btw så åkte jag i den hem, de var hel mysigt men skinnet på sätena blev så förjävligt varma så mitt arsle var stekt efter tio minuter liksom, tss.
sen kom jag hem var hemma 4 dagar, den 4.e dagen tillbringade jag i viksjö med josefine, vi cykla till lövsta och bada, de var ju typ 40 grader ute fööfaan, de var helmysigt , sen blev de bestämt att jag skulle med till lisas land 1 vecka, och de var suuper mysigt, bada typ varje dag, åkte båt, sola&stekte, allmännt chill för våran del, och den stora höjdpunkten haha,
vi har spelat golf! elr asså vi har gått en nybörjarkurs som inte är avslutad än, men vafaan de var aaaskuul, de är min nya fetich just nu,
japp, och nu är jag hemma igen, men sen på söndag (jag trodde de var fredag :$) då drar jag till slovakien med scouterna *suck* , de ska oxå bli grymt mysigt hoppas jag. haha, sveriges största amatörscouter ska representera sverige i slovakien, hahaha de är fan komiskt.
sen när man kmr hem är de skolan 5 dagar efter den 21, dagen efter de min födelsedag, den 22 asso, och senare de kvällen ska jag ut till lisas land igen och avsluta golfkursen på lördagen,
satt de är full rulle för min del, hinner antagligen inte umgås så mkt med folk på längre avstånd men något ska de bli iaf.
kärlek till folket, glöm inte att tavara på solen när den e framme. <33


jag fotad av lisa på sandagård
 jag på sandagård , fotad av lisa                                   gamla corvetten

nya corvetten, (;

stranden på landet, jag äälskar,

RSS 2.0