skidlängtan

kom precis på att jag inte åkt skidor sen förra året i mars, jag läängtar soom faan ! och om inte allt för snart äre dax för egna skidor, häh (a) och jag har redan planerat att köpa nya goggles i fjällen på sportlovet om inte tidigare vill säga. (:
ska sussa nu, ciao <3

villhavillhavillhaaaa !


lördag 31 januari

har nästan fått sova ut idag, riktigt skön och välbehövt. sitter nu här i soffan i vardags rummet och väntar på at datan ska tanka hem summerland säsong 1 (a) man måste ju göra de innan dem börjar spåra ip adreser igen .
om ett par timmar kommer gästerna och så. men nu ska jag gå iväg och göra guacamole och äta den med mina nachos, yummie.
see ya <3

fredag

tjenatjena, ja nu är de ju fredag och jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag väl sova. inte så mycket annat att göra. imorrn ska vi däremot fira syster & mor eftersom de inte blev något förra veckan för att syrran var sjuk -.-
detta betyder alltså att jag inte kommer kunna sova så länge, måste ju röja mitt rum, ser seriöst ut som en soptipp (a)
ja, vad som ahr hänt idag ? inte så mycket för att vara helt ärlig. dock så följde jag med linnéa hem för att gå en tur med hunden och sedan käkade vi lunch hos henne. vi fick sluta extra tidigt idag oxå, kl 14.15 :)
måste skriva klart seniorplanering, fast de är ju lite svårt när man inte förstår sig på word 2007, de programmet suger kamelballe -.-
skriver kanske någon rad sen om jag orkar (:
ciao <3

don't waste your breathe because it's to late



Simple Plan - Your Love Is A Lie

luftluftluft

fan va jag hatar dig.

bedtime

nu känner jag att det är dags att krypa till kojs och njuta av många timmars god sömn, något jag behöver innerligt.
imorrn händer de lite grejer, skriver vidare om det då.
gonatt <3

onsdag

idag äre onsdag, har inte hänt så mycket idag, allt ahr varit som vanligt satt jag har inte så mycket att skriva om. det ända jag kan komma på är att grymt många är sjuka i klassen, de blir lugnare, men tråkigare. en anna intressant sak är att jag sprang runt med leggings på idrotten eftersom mina mjukisar är fett fula och typ för små -.- som tur var så är in t-shirt lång , dock fick jag dra ner den eftersom den åkte upp när man sträckte på sig, häh (a)
ska nog ta och plugga lite engelska till imorrn nu. har bestämt att jag ska gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar med dagen imorrn.
ciao <3

svar till kommentar

jahaja, de var ju trevligt att de är nån som gör de. dock har jag inte riktigt räknat ut vem/vilka du/ni är men jag har mina onda aningar.
japp jag bryr mig, de är ju så att man brukar göra de när man får en lite mindre rolig kommentar av någon, brukar inte du? sen kan ni ju ha rätt om att jag inte sjunger bra, de kan ju va nåt som ingen vågar säga. men detta hindrar inte mig från att göra de jag vill. tror nog inte de skulle stå ivägen för er och de ni vill göra heller, am i right or am i right ? 
hoppas nu verkligen på att jag inte behöver se mer av era trevliga kommentarer, nån annan lär behöva dem bättre än jag.
ciao <3


glasögonorm

jahapp, då vare tisdag igen dåra. händer aldrig ngt riktigt intressant i skolan så jag har inte så mycket att skriva om.
möjligen att vi slutade en timme tidigare idag eftersom vi inte hade nån no. det var välbehövt.
och för  ca en timme sen så var jag optikern och kollade ögonen, ännu mer välbehövt. ser sämre än en åsnebak. så jag fixade ny styrka i linserna som kommer nästa vecka och sen blir de typ nya glasögon, som kanske eventuellt kommer användas i skolan, häh (a)

tycker btw att de är kul att läsa dina kommentarer du anonyma person, men som sagt, att kranka ner på mig genom en anonym kommentar tyder på lite osäkerhet. tyck som du vill, men jag gör som jag vill. de är inte din sak att bry dig om. men dock om jag nu stör dig kan väl du säga det till mig face 2 face eftersom mina kompisar inte vågar liksom, så får jag höra de från nån iaf. litar inte riktigt på att en kommentar i bloggen.
en grej till som är intressant, du läser faktiskt min blogg. tacktack
baibai fågelpaj <3

till två anonyma retards

tacktack så mycket, känner mig extremt hedrad när ni tycker till absolut hedrad. ni får fortfarande tycka som ni vill, dock om de nu stör er att jag sjunger inför folk, varför kommer ni då och kollar på musikalen?  wasted time ?
och om de nu itne passar så kan ni väl säga de till mig face 2 face istället för att kranka ner på mig genom en anonym kommentar i min blogg. väx upp föfan .
ciao . 

söndag

oohhnoo, hade nästan glömt att blogga, hade antagligen fått skuldkänslor om jag inte gjort.
fast jag arh ju itne gjort speciallt mycket idag satt. men jag ahr iallafall varit på seniormöte där vi diskuterade i två jävla timmar om vad vi skulle heta, förortsungar blev de. hahah
de är snorhalt ute, jag svär att jag höll på att halka typ 56 gånger påväg till mötet, fast dock så ramlade jag inte.
sen vare skola igen imorrn, fett jobbigt, jag är redan skoltrött. sommarlov när kommer du? :>

fick en liten fin kommentar om att jag inte skulle gå musik för att jag sjöng dåligt, tänkte bara säga att absolut får tycka som du vill, dock så skulle jag inte sjunga inför folk om jag sjöng dåligt så tills dess att du visar att du sjunger bättre så kommer jag sjunga så mycket jag vill. btw fuck u. (:

sovdags för mig nu. ciao <3

rudbeck och seniorplanering

tjenatjabba. sitter för tillfället och smaskar på min ben&jerrys, de finns inget bättre än att chilla tsm med en bra film och en burk glass ;)
idag var jag på öppet hus på rudbeck i sollentuna, riktigt bra skola måste jag säga, de blir nog mitt förstahandsval . och kanske mitt andrahandsval. tänkte ju nämligen gå sam ekonomi, vilket är grunden, sen han du välja , på dina inviduella val, att gå i musikklass. vilket då var min tanke att jag skulle gå men då går alla 300 poängen till de och då kan jag inte välja ngn annan kurs. jag velar mellan att ha musik på heltid eller att ha de på några kurser, de får vi se hur de blir.
sen imorrn ska jag ju på seniormöte, woho. måste skriva seniorplaneringen , jag blev ofrivilligt tilldelad detta åtagande. inget speciellt smart val måste jag säga. den kmr bli klar typ nästa kvarttal satt ja, anlita inte mej till sådant arbete.
ciao <3



yumyum (:

sovdags

trött, vill sova , ska upp tidigt imorgon.
GODNATT ! <3

fotografering

nu är de fredag allihopa, roligt värre, eller ?
för min del blir de väl mest chill i helgen . fick boka om synundersökningen eftersom jag inte hade hunnit gå till rudbeck imorrn annars. ska nog btw satsa på en ben&jerrys imorrn oxå, såå goooott

är hos töntlisa just nu, och by the moment är hon upp och äter middag. jag åt för typ 3 timmar sen -.-
men innan hon gick upp så hände något ytterst ovanligt...
lisa tog upp sin mobil slog på kameran strikade en riktigt sorglig pose, och knäppte ett fint eller nej, fantastiskt foto av sig själv. caroline suckar och inser vad hon precis gjort. de är tredje gången idag. lisa muttrar ngt för sig själv och visar sedan caroline bilden och säger uppmanande "ser du tröttringarna? :o, dem är enorma!!"  caroline orkar itne kommentera detta. "tönt" säger hon och suckar och lägger sig på sängen. lisa studerar bilden noga, dra några slutsatser för sig själv om att hon behöver ett akut ansiktslyft och raderar sedan bilden. tur de, annars hade hon haft tusen sånna bilder på mobilen. haha, nu vet jag vad hon ska få i födelsedagspresent.!! :)

skriver några rader senare, ciao <3

alltid trött

jag har problem, stora problem. sömnproblem rättare sagt. jag är alltid trött av nån anledning. kanske för att jag inte sover som jag borde, de kan ju vara en anledning.
dagarna är vanliga, händer aldrig riktigt något intressant om man säger så. tråktråtråk.
är fortfarande inte klar med artikelfittan, måste fixa klart den till imorrn eftersom den egentligen skulle varit klar till igår, har skrivit ungefär hälften än så länge. men de är svårt att veta vad och hur jag ska skriva. jag säger då de, jag kmr absolut inte skriva artikel på nationella proven i svenska.
lite snabbt vad som händer i helgen är att jag ska på synundersökning, öppet hus på rudbeck och fira på både syster och mor på lördag och sen ska jag på seniormöte på söndagen då vi ska fixa patrullen lite.
behöver verkligen den där synundersökningen, ser sämre än en död kossa. måste ha nya linser och allt dessutom. -.-
stort grattis till mamma som fyller..... ehm ja, ett antal år idag. GRATTIS ! 
nu ska jag strax gå och duscha och välja kläder till imorrn . peace out <3

kom inte på nån rubrik

jaha och så var ännu en dag över, är som vanligt fett tröööött.
har varit rätt chillt i skolan idag, dock har vi haft prov, men de gick ju hyfsat satt de är okej. som jag nämnde igår (?) så hade vi ingen idrott idag så vi slutade en timme tidigare. och då drog som sagt jag och narin in till stan, hon köpte en rasta tröja, jag bytte mina örhängen som hade gått sönder, vi provade aiktröja som nu har skapat ett habegär så att jag bara måååste ha den, vi avslutade med att fika en varsinn muffins och sen drog vi tillbaka till jakan. somnade nästan på tåget hem, snacka om att vara trött.
hahahahah, juste. de är ett avlopp i taket i skolan som har börjat läcka, så de droppar kiss och luktar skit i hela skolan, euw säger jag bara. x)
nu ska jag försöka skriva vidare på artikeln, kmr itne riktigt ngnstans på den men jag kämpar vidare.
ciao <3


läxor, läxor och ännu mer läxor

har inte hunnit skriva förens nu eftersom jag har suttit och skrivit på min artikel hela dagen, de går inge bra asså, har inte riktigt några bra ideer till hur eller vad jag ska skriva så jag får väl helt enkelt säga till min lärare imorrn att han får den på torsdag istället. jag hatar att vi har 4 lektioner innan lunch, efter den andra brukar jag alltid tro att de är lunch, ironiskt.
de har vi imorrn oxå, dock har vi ingen idrott så då slutar vi 14.20 så då ska jag och narin dra in till stan och köpa lite grejer. hittade min älskade fred perry tröja som jag letat efter sen i sommras på MQ i stan i lördags, villhavillhavillhaaa !
nu ska jag torka håret och prata vidare med narin som är i telefonen.
ciao <3

tröttnar aldrig

haha, blir seriöst aldrig riktigt klok på varför jag hela tiden ska sitta och göra nya headers, antagligen tröttnar jag på dem dock tröttnar jag inte på att göra dem. detta är iallafall den nya, citatet lånade jag från elise, tyckte att de hade en ritkig mening.
kommer ingen vart på artikeln, de gåår seegt framåt. RIKTIGT SEGT !
ska nog tvätta bort sminket och göra mig klar för att sova, e fett trött .
gonatt sovgott <3

grattis jessica

då var måndagen så gott som över, har varit rätt chill idag faktiskt. hade ingen kurs idag så jag fick gå hem lite tidigare, inte speciellt nödvändigt men skönt.
råkade nästan förstöra våra pajer idag på hemkunskapen. skulle hälla på lite peppar från värsta stora burken och då ehm, ja de kom helt enkelt lite för mycket, men jämnade ut de med lite socker och sweet chilli sås så de gick bra, den var tydligen den godaste av de 3 som alla hade gjort så jag klagar inte .
sen så ska jag framföra att min syster fyller 12 år idag grattisgrattis. hon fick lite hästgrejer och en aiktröja av mig, man måste ju föra vidare arvet liksom, dessutom så tog hon min aikhalsduk hela tiden så tyckte att hon behövde ngt eget. ^^
btw så skiter jag i att lägga upp bilder på vad jag köpte i lördags, orkar helt enkelt inte. och på tal om stan hade jag och narin tänkt åka in en snabbis på torsdag för att köpa småsaker.
nu ska jag skriva vidare på artikeln som ska vara klar till på onsdag.
peace out <3

seniorplanering och donken

hämhäm, de blev inget mer inlägg igår för att vi orkade serisöt typ inte ens kolla på datorerna efter ett tag. så vi gick iväg och spelade wii till kl 1 osen var de hög tid att sova.
men idag iallafall så vaknade vi, gick upp och åt nudlar till "frukost" osen spelade vi lite mer wii. sen vid halv 3 så gick jag hem och satte på linserna och traskade sedan vidare till scouterna.
haha, lika seriöst varje gång. den här gången planerade vi. jag var fast vid förslaget med att vi skulle tälta på en refug (den runda saken i rondellen) medans mickis tyckte att vi skulle bygga en flotte och paddla runt i fontänen på sergelstorg och samtidigt hälla massa diskmedel i så att de blir värsta mycket bubblor. haha som sagt, seriöst !
sen pallade jag inte gå hem så jag följde med mickis till bauhouse för att kolla på badrums artiklar av alla slag.
de blev donken till middag idag, känner mig så nyttig.
har fortfarande inga bilder på kläderna, batterierna laddas fortfarande men jag hoppas på att få ta några foton innan jag går och lägger mig.
ciao <3

d4ns

tjabbatjena.
åkte faktiskt in till stans idag trots att jag antagligen inte skulle gjort de. men de va bra , annars hade jag bara varit hemma. booring
de som fick följa med hem är följande, tröja från t-shirt store, tröja från MQ, örhängen, present till syrran, torkad frukt och choklad till päronen . bilder på kläderna kommer vid senare tillfälle. har inge batteri i kameran så de är lite svårt att ta foton.
nu är jag hos lisa där jag ska tillbringa natten, mihi.
vi ska ha jäääääätte rooligt, hihiihihi.
skriver några rader senare . ciao <3

last one for today

jahaja, då ska man väl snart gå och sova. uhu. jag kmr antagligen få åka själv imorrn till stan om jag ens orkar de, lisa skulle typ göra ngt imorrn satt hon skulle inte hinna . ;(
buuuhhh, nu e jag på dåligt humör. vill verkligen ha den där tröjan. visst, jag kan åka in själv, men de e ju såå trååkigt att gå runt själv och kolla , man känner sig ju som ett retard när man går runt helt själv lite halvt småpratande för sig själv. bläbläblä.
hahhaha, jag är riktigt bra på att lova mig själv att jag ska göra saker som jag i princip aldrig gör. sorgligt men sant.
nä men jag är taggad på stan, och då ska de fanemig bli de oxå. palla sitta hemma och ruttna ännu en helg.
berättar imorrn hur de blir med min lilla resa..
ciao <3

i <3 weekends

jaha, då var de fredag igen, såå sköönt, ska slappa ehm, nästan hela helgen. åtminstone hela söndagen eftersom jag e sjukt taggad på att åka in till stan och slösa bort en hel dag :d
jag har lisa på kroken så jag hoppas kunna få henne att vilja följa med helt om jag säger att vi kan gå på bio oxå, de brukar vara något som funkar, i dem flesta fallen iallafall.
för att berätta om min dag, så, ehm, jaa, de har bara varit en fredag som vanligt. nu måste jag säga att JAG SUUGER PÅ MATTE, de vet alla som sitter vid mig på matten, små stackare som måste hjälpa mig hela tiden för att läraren ska ha genomgång typ hela fucking lektionen. men jag tackar för de (;
nu ska jag ta mig en tur över till lisa och roa mig , skriver senare
ciao <3



på lisas land i sommras

shabooya roll call



en av favorit scenerna i filmen bring it on, dock mycket dålig kvalitet, njut av de som går (.

something

nu är jag här igen, efter att ha kommit hem igår trött och med en rejäl huvudvärk (de va ju ovanligt), så orkade jag seriöst inte skriva. satt typ och käka riesen och kolla på bring it on och sen la ja mig på sängen, var så sjuuukt trött. somnade och vaknade sen vid kl 21 då jag några minuter senare gick och la mig. haha. så trött va jag

ja, idag... idag e de torsdag, allt är som vanligt vi börjar sent (kl 9) och slutar tidigt (14.55) eller i mitt fall blev de 14.20 eftersom jag hade gjort klart engelska "uppsatsen". inte för att den blev så bra, menmen ;d
mina helgplaner är än så länge att åka in till stan och köpa trevliga saker som jag känner att jag behöver, måste bara hitta någon som jag kan ta med mig eftersom de e fett tråkigt att gå runt själv som ett retard, kan ju behöva hjälp med att välja kläder oxå så sällskap sökes.

Thriving Ivory - Angels On The Moon


no guts no glory

av någon konstig anledning kommer jag hem varje dag med huvudvärk, jag ser detta som ett mysterium utan slut.
måste säga att dagens höjdpunkt var nog att vi inte hade någon franska, såå skönt att slippa för en gångs skull. dagens mindre roliga punk är gympan. jag tror seriöst att våran lärare gillar att plåga oss lite smått. vi hade boxning på schemat, i början var det bara simpelt, typ uppvärmande slag och sparkar. men sen skulle man köra allt man hade på sin kompis i 15 sekunder och sen ner och göra 3 armhävningar, jag kan inte ens göra 1 -.- osen skulle man fortsätta så tills man hade slagit på alla med mitsar och efter de 10 armhävningar för att avrunda de hela.
så ja, jag kommer ha fetaste träningsverken imorrn och imorrn så har vi handboll på gympan, känns som om de timeade riktigt bra, jag kommer antagligen kasta som en kärring vilket jag normalt inte gör.
jag är i stort behov av kläder, kan inte riktigt variera så mycket som jag vill. så jag får ta itu med de i helgen eller nån gång i veckan när jag har tid.
nu ska jag ta itu med mitt hår innan jag ska gå och sova, nu såhär efter man har duschat är de mycket jobb .
ciao <3




milvandringen med klassen i 8.an. jag, ribbing, tengmo & flemps
(lägg märke till hur vackert jag går)

ge inte upp för de du saknar

ibland saknar man saker utan att riktigt tänka på varför, man gör de omedvetet, åtminstone jag. de har börjat bli alltför ofta nu för tiden, tack o lov har jag någon jag kan prata med de om, stor puss till dej <3
man borde inte sakna, eller ångra. man ska lära av sina misstag och gå vidare med nya kunskaper till framtiden.
men just nu saknar jag allt som var för precis ett år sen riktigt mkt, du är det bästa som hänt mig. tack för den tiden. men varför är alltid old times de man saknar, varför inte längta till framtiden istället , hoppas på att ngt härligt händer då.
jo de e sant att de är svårt att längta till något som man inte vet vad de är. och dessutom så lever jag inte för framtiden, jag lever dagen som den kommer, tar helt enkelt en dag i taget.
man vet aldrig vad som gömmer sig bakom hörnet.

nu ska jag sova hade jag tänkt mig
godnatt <3

hade inget att göra...

...så jag gör de här

DIN OMGIVNING


1. Hur många är det i din klass? 28 skulle jag tro
2. Känner du några som röker? mja, ett par stycken
3. Hur många är ni i eran familj? 4 stycken
4. Har ni några husdjur? räknas dammråttor?
5. Känner du någon som knarkar? njae, inte vad jag vet


OM DINA VÄNNER

1. Har du någon riktig vän? ett par stycken.
2. Hur många vänner har du? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10..........

3. Hur ser dina bästa vänner ut? ingen kommentar
4. Vem är din bästa vän utav det andra könet? för tillfället är de nog adde

OM MUSIK

1. Vad är musik? music is life
2. Vad lyssnar du på? de mesta
3. Har du något favoritartist? Crush - David Archuleta

TRAGISKT

1. Känner du dig värdelös? de händer väl.
2. Har du skurit dig? inte med flit.
3. Röker du? fina flickor röker inte
4. Har du någon gång försökt begå självmord? japp 3 gånger
5. Känner du någon som begått självmord? nope.
6. Känner du någon som tänkt begå självmord? någon här och där.
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? ett par gånger ja
8. Har du någon gång provat droger? tack, men nej tack
9. Har du någon gång prövat alkohol? på sättovis.
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? hähäm.
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig? neje.

OM KÄRLEK

1. Är du kär? inte för tillfället
2. Vad tycker du om kärlek?  kärlek är problem
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? ohja.
4. Vad är det längsta du har varit kär i någon? oj, en längre tid.
5. Är du homosexuell? ohja, 24/7
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? nej, tänkte leva helt själv med 27 katter i en 1.a i rinkeby.

7. Bor dina föräldrar ihop? ur min synvinkel, ja
8. Tror du på kärleken? tror, de gör man i kyrkan


största gamen

haha, jahja då var ännu en ny vecka påbörjad i skolan, jag oooorkar iiiinteee ! de är fett trååkigt men nu ska jag seriöst kriga för mina betyg, ska fane mig komma in på sam estet, saknas typ 10 poäng eller nåt sånt, dock ska jag ha goda marginaler .
ja, första måndagen på terminen, vi hade hemkunskap, där vi pratade om massa grejer med konsumentekonomi. bara massa vardagliga saker. sen nästa gång ska vi tjejer laga mat åt killarna och gången därpå tvärt om, haha, den dagen då killarna lagar är jag nog sjuk x)
jag mååste säga så att alla vet, jag är en riktig jävla megagam, på kursen så lagade jag&jossan hur mkt mat som helst, vi bjöd ingen hah, lalalalal (a) gamgamgam .
jag har seriöst sprängande huvudvärk just nu, får typ alltid de i skolan av någon anledning.
ohjuste, måste ta och sätta fart på mitt lilla film projekt som jag håller på med, har inte jobbat på de sen nån gång innan jullovet och de är riktigt mkt kvar att göra på de så de är bara att sätta fart. sen ska narin komma hem till mig imorrn så ska vi fixa en grej i bilden och så ska hon få en förhands titt på filmen (:
blir nog ett till inlägg senare oxå
ciao <3
 

officiell bloggpundare

japp, de här var då tredje inlägget för idag, snacka om att man blir beroende av bloggen när man väl börjat, åtminstone jag iaf
uschusch, imorrn måste man gå upp tidigt igen, de e fett jobbigt -.-
jag har varit snäll idag och gjort en header åt elise, riktigt nöjd med den måste jag säga ta en titt på den i hennes blogg (: http://eelyy.blogg.se

nu ska jag iallafall ta och sussa, behöver dem där 6-7 timmarna av skönhetssömn för att orka va "vacker" imorrn x)
godnatt och sov gott <3

inlägg nr 2 idag

hehe, jag sa ju att jag skulle skriva igen om jag inte haft något att göra, men jag var faktiskt hos lisa ett par timmar. hon tvingade ju i princip dit mig (som vanligt). men vi hade riktigt trevligt iallafall, försökte fixa hennes blogg lite, tog massa fula bilder med hennes kamera och bara typ pratade om allt möjligt .
sen äre då skola imorrn, börjar 8.10 slutar 16.00 -.-
jag lessnar så fort på skolan, jag har gått 2 dagar och längtar redan till sommarlovet, då allt är över, nationella och allt annat cepe. sen tog jag mig en funderare över vad man ska vara på spexfoto iår, bara för att byta samtalsämne. ingen aning om jag ska vara ärlig, vi var några tjejer som snackade om att vara fjortisar, lite utstuderat vid de här laget måste jag säga, men de är ju ett förslag iaf :p

skriver nog några rader senare idag oxå,
ciao <3

godmorgon stockholm

godmorgon allihopa, eller ska jag säga god eftermiddag kanske ?
jag gick iallafall inte upp nyligen bara så att alla har de klart för sig, blev väckt typ kvart i tio för att mamma hade gjort amerikanska pannkakor till frukost, inte ligger jag kvar i sängen när de luktar nygräddat i hela huset liksom ;)
vettefan vad jag ska hitta på idag, jag börjar bli slöö, riktigt slöö, jag orkar typ inte göra nånting längre. har stor lust att dra iväg nånstans och kolla på lite kläder osv, något som jag känner att jag är i behov av, och som mammas plånbok inte riktigt tkr att jag är i behov av .
menmen, de är bara att bita i det sura äpplet och va glad.
hör nog av mig senare om jag inte har kommit på något som jag kan göra
ciao <3

ny design, igen

haha, nu ni. nu har jag uppgraderat  och gjort en mycket fin design om jag ska va ärlig, lägg gärna en kommentar om vad ni tkr om den.
jag är fett stolt :D

<3

allt och lite till

jag tror seriöst inte att de är sant, seriöst, bara igår (torsdag) fick vi två läxor, och vi hade bara 2 riktiga lektioner. och jag orkade inte gå upp idag för den delen, asså de är som att gå upp mitt i natten. JAG DÖR !
sen börjar jag bli en aaaning trött på alla som säger att jag klär mig i fjortiskläder, visst de kanske jag gör, men jag är ändå ingen fucking äcklig fjortis + att jag trivs i min klädstil, är inte de det viktigaste ? jag skulle ju så gärna vilja klä mig lite mer ehm "moget" eller vad man nu ska kalla de, men de är inte jag, sån är helt enkelt INTE jag. jag är bara såå trött på att höra att jag är en fjortis! men om de roar er så visst, kalla mig vad du vill, men jag vet ändå bäst själv "vad" jag är.

nu när jag har lättat på hjärtat så känner jag mig fri att berätta mina sommarlovsplaner i förväg, ohja, de kmr bli såå kul.
till och börja med så kom mickis med ett härligt förslag här för några dagar sen om att vi skulle segla en vecka på skeppet biscaya tillsammans med 10 andra scouter + 4 skeppare, typ lära oss att ha hand om en båt osv. och jag som äälskar att åka båt på sommarn, perfekt
sen ska vi ju självklart upp till kopparbo i dalarna för att ta del av det stora lägret som hålls där i sommar, men tyvärr är vi som seniorer "för stora" för att delta så de blir antingen så att vi följer med som ledare eller så ska vi vara funktionärer, jag tror att vi ska vara funktionärer de låter kul och de är något vi aldrig provat förut. SPIK PÅ DET !
sen blire väl antagligen landet oxå i ett par veckor, funderat på att ta moppen ner dit, men där ju aningen långt. 55 mil för att vara exakt, så de blir mycket tankande och antagligen någon övernattning någonstans isåfall, men de låter ändå fett mysigt.

ja de va väl de jag hade att bjuda på för den här gången.
ciao <3

ny design

har prövat mig fram lite och gjort en design, haha inte så speciellt snygg, menmen, have 2 work on that ^^

<3

flickflicka / pojkflicka

ni som känner mig och träffar mig i princip varje dag vet att jag är ngt av en pojkflicka
first of all, jag bär ALDRIG kjol.
second, klänning, bara  bara om de är ett måste
man kan väl säga att jag helt enkelt inte är så tjejig av mig. och då undrar ni säkert om de inte är så att jag skulle vilja va mer tjejig? belive me, I DO.
jag har försökt såå måånga gånger menmen, känner mig som en fjolla varje gång jag provar ett plagg som inte är jag. kläderna är ju såå fina, såå söta med alla möjliga krussiduller men jag faller än inte ritkigt för de, synd men sant.
nån som känner sig manad att kanske hjälpa mig lite ? (a) could need som good advice.

kärlek & respekt <3

nytt år, nya mål

tjabbatjena.
har inte kunnat skriva på ett tag, vilket kan bero på att pappa dödade internet de första han gjorde på de nya året -.-
han skulle leka smart och göra två grejer samtidigt  vilket resulterade i att han drog ur nätverksladden eller nåt sånt + att han lyckades stänga ner hela skiten så han fick åka och köpa nya grejer för att de skulle funka, bra jobbat
shit, de här lovet har bara varit tråkigt, har varit sjuk mer än 50 % av lovet . -.-
men imorrn ska jag iallafall umgås lite med joss&tess, äta lite chiinaafood :D
hoppas på att få träffa soulmate lite senare innan vi börjar skolan oxå, de va ju ett tag sen sist .
kärlek & respekt <3



saknar verkligen min ögonsten , ;/

RSS 2.0