home sweet home

tjena mittbena.
ja nu var man äntligen hemma igen i kära älskade stockholm, känns skönt med lite civilisation för en gångs skull på 1 hel vecka. för seriöst, när jag satt i bilen och kollade ut så var det skog, skog, skog, oooohhh SKOG och sen ett hus. och då undrar jag varför bor dem där, vad lever dem för egentligen?! mitt ute i ödemarken liksom.
men jag har iallafall haft ett jätteskönt lov med massa skidåkning och helt ärligt riktigt bra väder, det kunde förstås varit bättre men de har varit fantastiskt ändå. har inte tagit så mycket bilder eftersom jag inte kände för att ta med min tegelsten till kamera så det blev bara dem i förgående inlägg.
ja och nu väntar ett antal veckor i skolan innan det blir lov igen och inom dem veckorna så hoppas jag på att få ha tagit fram moppen och så blir det intagningsprov till rudbeck den 10/3. så jag måste träna på en massa grejer till provet som jag inte kan än, det är ju såklart mest noter och sånt skit men även lite andra småsaker.
och imorrn blire plugg plugg och ännu lite mer plugg. och det är bajs bajs och ännu lite mer bajs!!
nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med fågelbovägen 32.
godnatt <3

umgänge

idag var det andra dagen som jag har åkt tilsammans med mathilda och linnéa, förra gången var i tisdags då vi mest åkte offpist i storhogna haha, fan va kul vi hade. vi ramlade och låg i snön och garvade. mathilda tappade bort sig i skogen och kom till den såkallade ödemarken och linnea fastnade någonstans i skogen så vi fick komma och hämta henne eftersom när hon skulle gå därifrån så sjönk hon ner med hela benen i snön.
idag var dem här i björnrike dock var det inte så speciellt bra väder idag, det blåste och snöade så de var ju lite sådär lagom trevligt. men vi tog oss igenom den här dagen oxå.
här kommer det lite bilder från i tisdags..
ciao <3



1. linnéa chillar i solen
2. mathilda har satt sig tillrätta i snön
3. nämen, där e ju jag..

skidåkning, fjällstuga och snö i överflöd

jag hade visst fe med de där jag sa att jag itne skulle ha internet under lovet, har lånat pappas mobila bredband så nu sitter jag här och njuter :)
ja nu har jag ju åkt i 2 dagar och de är härligt som fan måste jag säga, det är typ 80 cm djup snö här + att det snöar typ vare natt så bättre kan de ju inte bli. ska däremot se om jag kan få tag i backman och linnéa, hoppas på att få åka med dem snarast möjligt eftersom jag för närvarande åker själv i backarna vilket dock inte gör mig så mycket eftersom jag lyssnar på musik samtidigt men de blir ju tråkigt i längden.
nu hade jag inte så mycket mer att berätta om så jag drygar ut inlägget med några bilder :)



1. utsikt från det högsta fjället
2. mina skidor (a)
3. jag innan idrotten i skolan (för att avika från temat...)

torsdag 19/2

mjamja, har inte så mycket att berätta om idag, de har varit en väldigt händelsefattig dag. och jag orkar inte leka modebloggare och lägga ut "dagens outfit" för att dryga ut inlägget, de känns sååå... inte jag.
lånade iallafall syrrans nya adidas idag, vid första anblicken såg de skrikig ut (den e lila med rosa ränder) men sen så såg den helt okej ut och många gillade den.
imorrn blire till att packa hela dagen efter att man kommit hem eftersom att jag drar till fjällen på lördag morgon, tror tyvärr inte jag kmr ha något internet där uppe så då blir det ingen blogg på en vecka. men nu ska jag ta och tvätta bort sminken och gå och lägga mig tillsammans med franska böckerna och försöka lära in lite mer inför provet imorrn.
det kommer antagligen gå åt helvete och jag har alltid så extremt bra inställning.
ciao <3

bildmarathon


jag någongång i 7.an & jag och jossan på min moppe med tessan på ett hörn :)


knasbild på mig ihoprullad till en korv.


när klassen träffades första gången i 6.an, haha


killarna på bowlingen i 7.an


föräldrarmiddagen i 7.an


klassresan i 9.an


haha, ja vad ska man säga mer än att dem kan roa sig. :)


milvandringen i 8.an

detta var lite smakprov på vad jag har för bilder på klassen, jag kan lova redan nu att jag har mycket mer som inte kommer visas offentligt pga av, ehm olika skäl.

tisdag - romme / onsdag

haha, orkade seriöst inte blogga igår va såå jävla trött när jag kom hem. jag kom i princip hem och la mig på sängen och somnade + att man sov lite på bussen hem oxå. men de var riktigt rolig faktiskt. åkte tillsammans med linnéa, mathilda, anna och emelie största delen av tiden, men sen träffade vi på större delen av 9c och även frida och mathildas pojke peter var med på några åk. det lilla minuset var att de inte var kanonväder som man hoppats på, det blåste och snöade hela dagen och det vara extreeemt långa köer i sittlifterna -.- . men annars hade vi jätte kul, jag hade med mig kameran men de blev inga bilder, hoppas på att jag ska få bilder från mathilda och emelie snart, då får ni bildbevis från dagen.
trots att jag somnade runt 9 igår så sov jag mig igenom större delen av förmiddagen (inte bokstavligt). speciellt så vilade jag mig mot jossan och tessan hela dagen, och inte nog med det jag hostar hela tiden också och jag lyckas alltid göra det under genomgången på lektionen. resultatet blir att alla kollar.
jag har varit riktigt kass på att lägga upp bilder och videor osv i bloggen, har inte riktigt orka ta mig tid att lägga in men så la jag in bilderna jag fick från moa idag och jag garvade som fan. fan va ful man va i sjuan. så heh jag tänkte bjuda på lite bilder.
brb ..


måndag

fett skönt! idag hade vi bara 3 lektioner varav en var prov men iallafall vi slutade ju förfan kl 12.05 . hur jävla underbart som helst. hade typ anyway tänkt gå hem för jag mådde piss på morgonen. ont i magen, yr och allmänt trött. sen så under provet började jag kallsvettas oxå satt jag ville inte bli värre eftersom imorrn äre romme :)
har varit taggad hur länge som helst på att få åka skidor fast jag vettefan om jag e de längre, tappade lusten helt att åka av nån anledning. nej men de kmr bli skitkul, ska åka med linnéa, mathilda och typ emelie så de blir helt kanon.
tänkte dock inte ha med mig min kamera eftersom den är så stenålders att man nästan skäms, så jag hoppas att någon annan dokumenterar dagen så jag får ännu lite mer bilder att jobba med i filmen som för övrigt bara ligger och väntar på att jag ska fortsätta med den.
ska även iväg senare efter middagen för att göra ett akut inköp av mössa till imorrn, min rosa är lite liten och sitter om inte allt för tajt på huvet.
skriver senare, ciao <3

söndag, åångest

fan då, nu äre slutet på helgen och imorrn börjar en ny skolvecka.
de är egentligen meningen att jag skulle lägga in biler från dagens seniormöte men nej så blir det icke eftersom jag har tessans mobil så måste man ju installera den och grejer för att de ska funka att lägga in bilder.. satt de får bli imorrn när jag får tillbaka min goding. och tyävärr är jag ju inte så hitech att jag vet hur man stoppar in minneskortet i datan heller -.-
häh, sen så har jag åtagit mig att göra en header åt narin och hennes kompis som nyligen har gjort en blogg (thegoodlifes.blogg.se).
mja, nu är de hög tid att lägga sig i sängen och plugga det sista inför hk provet imorrn -.-, jag har börjat hata hk eftersom våran lärare suuger kamelballe och hon är sååå fucking snåål med betyg. !!
byebye <3 


alla hjärtans dag

alla hjärtans dag var de ja. vart ifrån kommer den här "högtiden" egentligen? den är ju bra och så men den går ju inte riktigt att fira själv om man säger så men trots detta har jag suttit och ätit gelehjärtan i min ensamhet under dagen. folk har övertalat mig att försöka börja om på nytt med en väldigt saknad person, sen får vi ju se hur det blir med de men jag hoppas att de blir något bra av det. sen blev de ändrade planer för imorrn, ingen friskis, ååh jag som faktiskt hade sett fram emot att träna .. men thess skulle fixa något inför nåt bröllop hon ska på nästa vecka och jussy har fått ont i halsen och ville inte förvärra de inför kommande skolvecka. jaja that's life.
uschusch nu är jag riktigt trött så att jag tror att jag ska ta och lägga mig i sängen och kanske kolla på en film innan jag somnar. goodnight <3

jag önskar mig en tidsmaskin så jag kan åka tillbaka och ändra allt som blev fel. </3

kunde inte slita mig

hha, ja nu är jag tillbaka där jag började igen kunde seriöst inte slita mig från att skriva, är officiellt bloggmissbrukare nu.
och så har man fixat ännu en ny header, de är så kul att göra dem och jag har börjat ladda hem nya textstilar så jag kan variera mig ytterligare. sen så fixade jag en ny till elise här om dagen, hon blev jättenöjd och de är huvudsaken :)
aahh, nu är de helg och imorrn är de alla hjärtansdag, och man ska "fira" den helt själv, faan dåå. men sen på söndag blire friskis tillsammans med jussy&thess och då ska jag även få tillbaka min mobil som för nuvarande bor hos tessan och själv har man lagt beslag på hennes. me like .
romme på tisdag nästa vecka dåraa, yesbox de ser man fram emot som fan dock var det lite synd att gympaläraren kom och sa att alla killarna från klassen som skulle med fick åka i gröna längans buss stackarna. men vi tjejer kommer ju äga bussen och backarna anyway satt de blir kul ändå. de kommer bli en dag med mycket snö, foton och allmänt mys. (:
ska ta och hitta på något roligare nu. ciao <3

nerlagd

tar en paus från bloggen ett tag nu, den uppskattas ändå inte..

welcome to my life

varför leva när de inte finns något att leva för
varför le när de inte finns något att vara glad över.
varför finnas när ingen bryr sig om att man existerar


remember who you are

studiedag imorrn, jag ser ritkigt fram emot det även om jag inte ska göra något vettigt. eller jo, jag ska chilla gaaalet och plugga SO inför provet på onsdag. funderar oxå på om jag ska baka något gott till plugget och sen funderar jag på om jag kanske ska svika seniorerna på söndag och gå friskis pass med jussy o tess som jag seriöst behöver som fan !
nu ska jag gå iväg och ta bort sminket och sen är det hög tid att sova.
gonatt sov gott <3

att varje väg har slut är ingen hemlighet.
jag har kämpat, men hugg och slag har tvingat mig på knä.
ingenting kvar, så trött, låt mig få gå
glöm aldrig vem du är.

it's my life

nu sitter jag här i mitt lilla rum på nedervåningen (ett finare ord för källare) iförd mina sovkläder, en svag doft av nyfärgat hår och bodylotion rör sig i luften. humöret kunde varit bättre och ångesten efter att ha köpt den där canadatröjan plågar min stackars själ något förfärligt. om man vänder sig om kan man se ena dörren till garderoben på vid gavel och den gammla fula sängen med dagens outfit slängd på.
till vänster om dataskärmen finns en spegel, och i spegeln kan man se en konstig figur med nästintill svart hår som ler osäkert tillbaka när man tittar. datorn protesterar ivrigt när mobilen kommer för nära och plattången smälter nästan sladden till datamusen. *suck*.
haha jah då var de klart. en svag liten berättelse om vad som händer just för stunden, mycket intressant måste jag säga.
som sagt var jag ju i outlet idag med mamma och kollade lite, en grön tröja från peak fick följa med hem och senare en *SUCK* canadatröja från centrum, som sagt så har jag fet ångest efter att ha köpt den, men både jag och mamma tyckte den va finare än dem tröjor det stod "förort" eller "jakan" på, kändes lite B att springa runt i en sån tröja eftersom man egentligen inte är så big fan av jakobsberg och förort känns allmänt luffigt. men fortfarande FET ÅNGEST !!
sen så färgade mamma mitt hår idag, hon lyckades sätta färg på i princip allt förutom håret, speciellt tyckte hon om att kladda hårfärg i mina öron, dock blev de ett bra resultat och på studiedagen på tisdag ska jag färga syrrans hår ^^
nej men nu ska jag ta och lägga mig, ska plugga lite NO nu inför provet imorrn, men de är ju bara 3 sidor i boken satt de är ingen match för mig ^^
ciao <3

extreme bloggmakeover

nu har jag påbörjat min redigering av bloggen, de går sakta men säkert framåt. hoppas på att få till det till imorrn så jag har det gjort och kan ägna mig åt annat "viktigt".
dagen har varit händelsefattig, men om man nu ska nämna något intressant som hänt så är det att jag, mamma och pappa käkade på mandarinhouse idag, syrran är iväg på pyjamasparty hos någon kompis i viksjö så då passade vi på ^^
har suttit och smaskat på min snabbkola samtidigt som jag kollade på melodifestivalen, fråga inte varför jag tittar på det, det har av någon konstig anledning blivit som en tradition i min familj.
men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på wild child och sen ska jag sova, ska ut till outlet imorrn med mamma för att kolla efter en munktröja som jag ska ha på mig i romme den 17 februari.
baibai

äntligen fredag

tjabbatjena allihopa.
fan va skönt att de äntligen är fredag, dock blir det inte så mycket helg för min del det blir mest plugg till NO provet och HK läxa på måndag. fan vad jag behöver helg asså, är av någon anledning alltid så jävla trött när jag kommer hem på fredagar.
men iallafall, idag har jag varit på amigo med brudarna, så jävla gott, inte för att jag behöver det någonstans överhuvudtaget men kollar man på skolmaten så är det ända utvägen för att inte svälta ihjäl. sen så drev vi tillbaka för att leka med snö inomhus, ajabaja hahah, jaaa såå rooligt man kan ha . (:
ska göra utvärderingen på skolia nu, de är såå onödigt att det bara kan gå och dö nånstans. men sen kan du ju hoppa upp och sätta dig på att jag ska kolla på shan atcis filmer som jag nyss tankade
kom gärna med förslag på filmer, behöver ladda upp för sportlovet, kommer ju få sitta helt själv i en stuga med familjen på kvällarna så vad ska man göra då om inte titta på film ? xd
peace out <3



jag och narin <3

hjärntvättad

haha, pappa har suttit och typ längtat efter att få lägga in musik på mammas nya mobil som hon fick i födelsedagspresent, (han petar seriöst på den hela tiden) och när jag sen fick höra att just han skulle göra det, från sin data oxå då fick jag panik.

jag - pappa vad gör du med mammas mobil nudå ?
pappa - jag ska lägga in musik som hon kan lyssna på..
jag -  ska DU lägga in musik ?
pappa - ja....vadådå?
jag - pappa, du kommer seriöst hjärntvätta henne
mamma - *asg*
pappa - men musik e ju skitbraa juu !
jag -  ja och skitgammal, det är ju gubbrock. dinosaurierna levde när den var modern
pappa - och hur vet du det om jag får fråga?
jag -  pappa, du lyssnar på vinyl 107.1 på radion i bilen, den kanalen är för såna som dog samtidigt som dinosaurierna.

haha, mamma bara skrattade under hela samtalet. (:
gonatt <3

dålig uppdatering

hemsk ledsen för den dålia uppdaterngen på senaste tiden, har ingen riktigt skrivglöd längre dock hade jag inte tänkt ge upp bloggen för att den håller mig sysselsatt när jag inte har något bättre för mig.
ska fixa ny header oxå, tröttnar som sagt väldigt fort, och bilden på mig ju riktigt jävla ful dessutom så de får bli något nytt och orört som får pryda bloggen i fortsättning, ska nog fixa om hela designen när jag orkar.
idag hade vi nationella prov i svenska, 3 fucking timmar satt vi och skrev, snacka om att jag var trött efter, men de gick ju helt ok bra satt jag hoppas på något roligt betyg ;)
måste ju säga sen att jag hatar vissa människor, såna som går över nya gränser varje dag och som inte förstår nånting överhuvudtaget. inga nämnda inga glömda. fuck u
ciao <3

måndag

måndag, vanlig måndag i all sin ordning. alltid lika trött, alltid lika irriterande, alltid lika boooring.
imorrn är det första nationella provet, i svenska. wish me luck  (:
bedtime, pussogodnatt <3

söndag

har varit på seniormöte idag, vi bakade jätte banan och choklad muffins, dem vart sjukt goda :) lägger in lite bilder på de imorrn har inte tid just för tillfället, måste skriva klart inlämningsuppgiften om en hormonsjukdom och göra klart frågorna till hkn imorrn. jag planerar helt fantiskt ! -.-
här kommer en gammal goding,

Petter - Det Går Bra Nu


RSS 2.0