valborg

ååh, jag e så sur på att jag inte ska göra ngt idag, JAG SKA FUCKING SITTA HEMMA OCH RUTTNA!!
var på donken idag med matilda&mathilda på lunchen. vi fick sen slutade tidigare och ta igen det senare, woho

gnaget torskade igår mot helsingborg 3-0. bättre lycka nästa gång AIK.

skriver antagligen senare. kärlek&respekt §

29 april

tjabba, jag är verkligen dålig på att blogga om ni inte redan har upptäckt det, lägger aldrig in bilder typ eftersom de är för "jobbigt" och bloggen är fulast, + jag skriver otroligt trååkigt. måste försöka bättra mig, för jag älskar att skriva men jag skriver alltid för långt vilket gör att ni inte orkar läsa.
inte så mycket på g, och absolut inget på g på valborg, kan mitt liv bli mer boring eller ? -.-
men mickis ringde för ett par timmar sen och meddelade att vi skulle ha filmhajk i helgen, så vi ska ta oss an att planera för den och om de nu blir nåt åka och handla allt på fredag eller lördag ((: de ser jag fram emot. film, guitarhero, data, spel och massa skratt.
imorrn äre torsdag, dagen då vi börjar senast och slutar tidigast. gillasgillasgillas (:
ska nog knoppa tidigt idag, har hypat runt på en miXXed up cassis hela eftermiddagen och nu är jag cepetrött 

kärlek&respekt §

blogg.se fuckar

vet inte varför men den här sidan fuckar sönder just nu, så jag är inte så speciellt taggad på att skriva när man inte ens kan byta rad. måndag, gick i mina nya skor, jag kan lova och jag har vittnen till att dem skorna dödade mina fötter. en någon dag måste man ju börja vänja sig så varför inte idag. bedtime, godnatt kärlek&respekt §

söndag

då var man nyduschad och ren, alltid lika skönt. idag har de varit en riktig jävla slappis-dag för min del, har bara legat hemma i soffan och suttit ute och läst gossip girl hela dagen. rätt skönt att inte behöva göra något alls ibland. förutom de så har jag.. typ planerat min outfit för imorrn. tänkte bara säga att de finns vissa grejer jag stör mig på rejält, som te.x folk som går runt med jeansleggings UTAN ett långt linne över arslet, fan bland det fulaste som finns när man ser hela röven på folk, uschusch. och en annan liknande grej är folk som går runt med höga stövlar eller högklackade pumps med mjukisbrallor, vad tänker man med då egentligen. dock kan man ha ballerinaskor till mjukisar om man matchar rätt, de är ganska charmigt om man får till det. mjamja, då hade jag inte så mycket mer på hjärtat. eller jo, när blogg.se slutat fucka sig så ska jag lägga upp bilder på skorna och kläderna jag köpte här om dagen. kärlek&respekt §

soligt ska de va

ååh vad skönt det är med helg, jag njuter fullt ut. och det har ju varit så himla bra väder idag oxå till råga på allt. ett litet minus för att det blåste en del men termometern visade 20 grader så jag klagar inte. jag har börjat fundera och kommit fram till att jag är en hejdlös slösare när de gäller pengar. gick ner till centrum en sväng idag som sysselsättning men fick ändå med mig 3 nya plagg hem ;o det sved i plånisen men gladde garderoben. träffade jussy inne på kicks också så vi snackade lite. skulle ha skrivit om igår också men bloggen fuckade sönder så aa. men igår iallafall så köpte jag skoor, ett par att ha lite vardagligt och ett annat par som blir till balen, kanske ett lite udda val till skor till balen menmen, tänkte prova något nytt. ja, jag fick skor och mamma fick parkeringsböter. känner mig lite medskyldig eftersom jag inte påminnde henne om p-skiva. :/ nu ska jag käka vidare på min fruktsallad och sen torka håret och gå och lägga mig. kärlek&respekt §

disney - en favorit i repris

har kommit fram till att disneys filmer slår allt, kan fortfarande sitta och gråta till lejonkungen när simbas pappa dör.
men bäst är ändå film musiken, den gör filmen roligare och berättar vilket emotionellt stadie som filmen för stunden är i. och just disneys musik är ju helt underbar, älskarälskarälskar!


torsdag

dagen.. 

  • nationella prov i matte - gick väl sådäär.
  • låång rast - gillas
  • outlet med mathilda - skoor och donken
  • So lektion - bilder från old times
  • eftermiddag - hos mathilda - fiilm (:
  • dusch - alltid lika skönt
  • snart - sömn - välbehövt

kärlek&respekt


me like !


dagens låt


skokris!

eftersom jag inte e så jätteinsatt så undrar jag om det finns nån av er läsare som vet någon butik som säljer riktigt jävla högklackade (ska ha till balen), nu snackar vi inte 5-8 cm klack utan 10 + klack ,baam. vill ju försöka se lite lång ut för en gångsskull (;
tipsa på allihopa, behöver all hjälp jag kan få ((:

kärlek&respekt §

skolan tar upp allt

jag har inte skrivit på länge, jag har antagligen inte orkat eller så har det varit mycket annat.
17 again i lördags med lisa, den va riktigt bra. se den. och om ni gillar zac efron så kommer ni dö (:
seniormöte i söndags, vi eldade, luktade som om jag suttit i elden när jag kom hem. och höll på att blåsa omkull på moppen för att vindarna drog som fan i en.
måndagar är alltid lika sega + att john har kommit tillbaka och det förstörde hela min dag -.-, fast ja, jag har rätt att vara nöjd med kursen iallafall. tack till jussy som bad för mig innan där ((;
idag hade jag muntligt nationellt prov i svenska, de gick ju hyffsat bra tyckte jag. sen hade vi yoga på idrotten också, kan ju bara säga att jag kommer ha fet träningsverk i arslet imorrn.
nej nu ska jag plugga lite spårkhistoria till imorrn, det kan behövas eftersom jag inte fattar nåt alls. woho.
wish me luck.

kärlek&respekt §

fredag hela veckan

också var det ledighet igen, helt rätt känns det ska ni veta.
och det har varit värsta chillveckan, vi har sluppit måndagen, fått hoppa över lektioner och sluta tidigare och så idag dåra, vi hade ju volleyboll turnering mot dem andra niorna hela förmiddagen och sen hade vi typ två och en halv timmes lunchrast så då passade jag och narin på och åkte till jakan och käkade på burgerking och kollade runt lite på kläder.
men fräckt nog så fick vi inte sluta, nej vi skulle komma tillbaka och ha 2 typ helt onödiga lektioner.
glömde nämna i föregående väldigt långa mening om volleybollen att vi kom typ sist i hela turneringen...
sen efter skolan så körde backman min moppe en sväng, hon e riktigt duktig faktiskt, och tessan har ju fått köra den ett antal gånger den här veckan också med framsteg.
haha, dagens bästa var nog när man kom susande efter att ha släppt av tessan och ser hur jonas har fått soppatorsk, fett synd där asså. stackarn.
så vi blev en liten grupp där som samlades för att hjälpa till/ vara sällskap.
sen direkt hem och hämta syrran för att åka en sista gång för att hälsa på kusinerna hos farmor innan de åkte hem.
imorrn blire bio med lisa och kanske lite shopping, har hittat lite grejer som jag vill ha och jag ska hålla utkik efter skor till balen också, har hittat ett par på scorett som ser lockande ut.

tråkigt inlägg, jag vet. har ingen fantasi såhär på kvällkvisten
kärlek&respekt §


tisdag

första dagen i skolan efter lovet, är aldrig riktigt på hugget sådana här dagar, man vill helst bara ligga kvar i sängen och låtsas som om skolan inte existerade och soova några timmar till. men det har faktiskt varit rätt chill lektioner idag satt så jobbigt har det inte varit, förutom framåt slutet på dagen då huvudvärken kom krypande. inte så speciellt passande eftersom jag skulle in till stan och hämta ut biljetterna till bion på lördag. så efter skolan så skjutsade jag hem matilda en snabbis, hon bor ju inte så långt ifrån skolan men man ska ju passa på nr man har chansen liksom, men en liten latkorv e hon allt (:
min svenska lärare berättade att jag hade fått MVG på min filmrecension, haha, då blire 500 kr rakt ner i fickan. *cashing*
nu tänkte jag kämpa vidare på hemprovet som jag ahr kommit fram till att jag började alldeles för sent på så jag kommer nog få jobba lite imorrn på kvällen också innan den är klar att skickas iväg. fuckfuckfuck. måste lära mig att planera.
imorrn kommer ju kusinerna också satt jag kommer ha fullt upp, tänkte att jag ska försöka dra med mig mamma imorrn och kolla på en klänning till balen som jag såg idag. satt som sagt. fullt upp.



Det här ska jag göra på lördag (:

kärlek&respekt §

söndag

fuck, jag hatar att inte göra ngt alls under dagarna. de är såå trååkigt. jag dör inombords när jag tänker på det.
idag har jag läst min bok hela dagen och käkat mitt gooda choklad påskägg från familjen bellegarde, såå himla gott!
sen verkar de som att morgondagen kan bli lyckad, hoppas jag. wiho. bra avslut på lovet är något som kan behövas för att rycka upp det här händelsefattiga lovet ur marken.
nu ska jag sova, imorrn kommer bli en "äventyrlig" dag.
simma lugnt gott folk

kärlek&respekt §

riktigt påskägg sökes

idag är de påskafton, i vanliga fall så brukar vi åka till farmor på middag, men inte idag. mamma jobbar hela dagen satt de gick inte för sig. ännu en boring dag utan händelser. så jag passade på att sova lite extra idag. men idag blev jag tvingad att tvätta moppen, dock så är jag glad att jag blev påprackad denna uppgift eftersom att den nu skiner :)
på tal om saker som skiner, idag var det underbart väder ute, typ 19 grader :o. så jag fick följa med pappa ut i corvetten en sväng, sånt gillas. men saker som inte gillas är billiga påskägg köpta för att man inte "hunnit" eller "orkat" fixa riktiga och jag hatar seriöst sånna och såklart så var det ett sånt som man hittade bakom ett par böcker idag.. fuuuck. riktiga påskägg FTW! ska klaga lite på mamma när hon kommer hem sen ;)
igår skrev jag inget för att jag ehum, inte orkade. men igår spenderade jag första halvan av min dag hemma hos lisa, sov ju där och sen skulle hon iväg och träffa josefine så jag drog hem och hämtade moppen för att åka och hämta upp jussy. vi tog en tur till kallhällsbadet och kände på vattnet, tog lite bilder oså. sen drog vi vidare till statoil och köpte glass som vi avnjöt på vattmyraskolans skolgård. hoppas på att hon ska fixa in bilderna snart så jag kan lägga ut dem.
imorrn ska jag... ehm inte göra ngt... igen. börjar bli lite trött på lov faktiskt, och nej jag e inte galen, jag är bara fantastiskt rastlös.

kärlek&respekt §

oförberedd morgondag

hmm, ja att skriva om frankrike resan har tyvärr inte varit aktuellt för min del, orkar tamefan inte. men jag ska verkligen försöka få ihop ngt, såhär ungefär en vecka i efterhand. idag har jag inte gjort så mycket, sovit, ätit, städat, duschat och så på kvällkvisten för ungefär en halvtimme sen så gick lisa hem härifrån. trevligtrevligt.
min morgondag är ostabil, har ingen aning om vad jag ska göra. däremot har jag tre grejer som jag eventuellt kan göra. en av grejerna var att jag skulle spendera min dag tsm med jossan och tessan, men ingen av dem svarar på mobilen. taskigt läge. och att träffa adde är väl oxå ett alternativ antar jag, men han svarar inte heller. kul de här säger jag bara.
men aja, jag får väl vänta och se vad världen för med sig, kanske den hemliga nr 3 hör av sig, hihi.
bedtime, gonatt

kärlek&respekt §

söndag

tjabbatjenahallåå,
jag ahr itne riktigt varit på humör för att blogga på senaste tiden så att det har inte blivit något om resan till frankrike, ska försöka få ner det i ett inlägg vid senare tillfälle, annars är de bara att fråga mig. (:
idag ska jag och lisa iväg till kista och kolla på confessions of a shopaholic (en shoppaholics bekännelser). de ska bli jättetrevligt så vi ska snart ta och traska iväg till station, måste köpa ny bussremsa oxå. bajs .

kärlek&respekt §

pour revenir à la France

nu är jag hemma och jag har massa att berätta om, men just nu är jag lite för trött för att skriva ner allt i ett inlägg. men jag tänkte att jag slänger upp det jag ahr shoppat i frankrike vi bild så får ni se det iallafall. och ursäkta föregående inlägg, dem har ju inte å ä och ö you know. .. -.-







1. klänning från new look, skor från nån liten affär i paris, DKNY Be Delicious, lypsyl från franskt apotek och litet läppglans från Yves Rocher
2. skorna
3. Be Delicious (dålig bild -.-)

kärlek&respekt §

RSS 2.0