skog, tält och dass. here i come!

ja nu sitter man här nyduschad och superfräsch. som bilderna i inlägget nedan visar så spenderade jag min kväll och natt tillsammans med backis och flemps. vi kollade film och gick ut i ösregnet mitt i natten. de var fan lite coolt att de forsade ner massa vatten i deras rondell, det var tillomed så pass facinerande att vi bestämde oss för att ta lite bilder.
ja, imorrn är det ju så att jag åker på läger i dalarna, så jag kommer ju som ni nog förstår att ha noll tillgång till data på en vecka. vet inte om jag ser fram emot det så jättemycket men det är alltid kul att åka på läger enligt mig (;
nu ska jag trycka ner all packning i min väska.
see ya later alligator och ha det riktigt jäkla bra här hemma nu !


för jag har bara regn hos mig












Tuttlisan herself! -''Någon som vill suga ?''

på repeat i ipoden



finally i'm home

ja nu är jag faktiskt hemma, kom hem igår för att vara lite mer exakt. då blev de en snabb upppackning och sen kom lisa hit. alltid lika trevligt. vi pratade en massa och sen så skulle jag kääääka. kebab ftw! ((:
mätt och belåten bestämde jag mig för att ta ut moppen och köra en sväng med lisa där bak. fick ju förstås tanka en skvätt först men sen flöt det bra. som jag har saknat min ögonsten alltså!
idag så blev jag störd i en väldigt trevlig dröm av att lisa väckte mig via sms. som sagt, alltid lika trevligt...
vi tog en tur till outlet och jag köpte en keps och en bok. senare vidare till centrum där jag fick med mig ytterligare lite småsaker. la även undan 2 tröjor på gina som jag verkligen vill ha, men min såkallade ekonomi vill inte samarbeta med mig så jag får väl försöka vara snäll så kanske mamma köper åt mig.. (a)
nu tänkte jag sysselsätta mig på annat håll. (;
peace out ♥


jag behöver stockholm!

nu har jag helt ärligt börjat tröttna på landet, ingen civilisation at all. helt avklippt från allt som har med storstad att göra, tillåt mig att säga att i'm sick and tired of this shit! 
och som grädde på moset så f*cking regnar det, då blir man ju automatiskt tvingad att sitta inne och inte göra nånting överhuvudtaget. har ingen bok, och internet får jag inte heller ha så ofta. jag säger bara att jag vill HEM!
men idag så var vi och tittade på när en kille från släkten gifte sig, vet inte riktigt vad han är till mig, men vi är iallafall släkt på något vis (;
men som tur är så far jag hem senast på onsdag nästa vecka, känns som en evighet till dess, men och det fortsätter att vara dåligt väder så kommer vi nog åka hem någon dag tidigare eller så.
har iallfall sysselsatt mig med att titta på film och välja ut favorit kapitel/sidor ur de två senaste twilight böckerna som jag har läst. så kul har jag..
bjussar på ett par bleka (dumma data) bilder på mig, beware.
pussohej ♥

Takin' back my love


ingen kommer orka läsa..

hmm, jag har efter noga övervägningar kommit fram till att jag bloggar satans dåligt. vilket är mestadels sant om jag ska vara ärlig. men de händer ju liksom inget som är så pass intressant att jag skulle lägga upp det här, och dessutom måste jag kriga för att få använda internet, vi har ju inget här nere så pappa har med sig sitt mobila. -.-
men jag kan ju ge en lite snabb update om vad jag har gjort dem senaste dagarna.
någon gång under helgen så var vi på hallandsåsen och gick i nån skog, jag älskar skogen här eftersom den är så ljus och "gles" eller hur man nu ska förklara de, men jag var inte riktigt på "gå i skogen humör" så jag gick motvilligt samtidigt som jag lyssnade på min älskade ipod. och under dagarna har jag också slukat böcker som värsta bokmalen, hunnit läsa ut 4 böcker sen jag kom hit; GossipGirl-Leva livet här och nu, Snabba Cash, Marley och jag och slutligen Om jag kunde drömma (twilight). ska iväg och köpa en ny bok idag, och jag lidande väntar på att syrran ska läsa klart den andra twilight boken. hon läser seeeegt!
och igår var vi i halmstad och shoppade lite, men jag fick bara 45 minuter på mig så jag hann inte få med mig så himla mycket hem, endast en topp och ett par vita jeansleggings från gina. leggingsen slet jag med mig i farten och trodde naturligtvis att dem hade samma storlek som mina andra jeansleggings, men icke. så dem måste jag byta.
fick även reda på att på torsdag så ska vi åka till liseberg (wiho), dock ser väderleken lite ostadig ut. men jag får väl offra lite extra till vädergudarna så kanske de går.
peace out





det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder

så lyder min mening för tillfället. det har regnat större delen av den här dagen, eller iallafall på eftermiddagen. på förmiddagen var familjen inne i halmstad och jagade efter en speciell soundbar till våran nya platt tv (äntligen!). på vägen så såg jag även mobilen som jag ville ha men de som är så surt är att den bara finns hos 3 och jag säger med erfarenheter att 3 suger kamelb*lle.
sen på efetrmiddagen har jag mest suttit inne och glott på massa internetshopping hemsidor. hittat massa mysigt som jag hoppas att vi kan beställa hem ((:
jag vet att jag uppdaterar rysligt dåligt, beror väl på att jag inte har så mycket att berätta om. händer liksom inget som varierar vardagen här nere. same shit everyday.
aja, nu ska jag göra ngt annat. see ya later alligator!
peace out

på landet

tjabbatjenahallååå! (:
nu har jag internet efter en vecka.
efter en vecka med bara sol och bad varje dag har de blivit rätt skönt med lite omväxling och underhållning. har ju iofs läst massa böcker så jag ska inte klaga. håller för tillfället på med snabba cash.
kusinerna kom ner igår också tillsammans med mamma och pappa så nu har vi sällskap så det räcker och blir över.
under veckan var vi i halmstad ochströk runt lite bland olika random affärer, fick med mig ett par korta shorts och ett linne från hm. sånt som alltid behövs liksom.
nu tror jag att vi ska ut och bada eftersom solen har börjat titta fram. och dum som jag avr tog jag inte med någon kamera och själv tycker jag inte att mobilkameran duger så jag har inte så mycket i bildväg.
hög tid att sätta punkt här.
peace out (Y)


RSS 2.0