superfräscht

tjenaa.
inte mycket att säga om den här dagen, allmänt lång och seg och jag varpå dåligt humör typ vilket jag har varit typ dem senaste dagarna. inte kul. det drabbar bara alla runt om mig vilket leder till mer problem.
imorrn däremot ska jag till tandläkaren, uuuusch! jag avskyr tandläkaren, seriöst inte taggad på de.
men jag tänkte att jag kanske skulle belöna mig efter det och ta en tur in till stan och köpa en knokk-klocka. dem är superfräscha på alla sätt och jag har fallit totalt för dem!

nu ska jag nog snart ta och sussa.
natti natti ♥ (:

kan det bli fräschare? :D


awesome!


do you remember


samtal och ballerina kladdkaka

hej på eer.
idag har jag varit ledig, samtalsdag for the win! och jag fick dessutom sova ut ganska rejält eftersom jag hade samtal 14.20. dock kom jag lite sent pga av att jag tappade busskortet påväg till bussen så jag fick springa tillbaka, hittade det, missade bussen. kuuul!
men jag hade inga ig-varningar eller någon hög frånvaro så det var ju supernice!

efter samtalet gick jag och mamma till centrum och handlade lite mat osv. lyckades kamma hem lite nytt gott till bland annat frukosten och sist men inte minst ballerina kladdkaka. emma och frida har klagat på mig och sagt att jag måste prova så då körde jag på de (: . och det var fane mig riktigt gott, så om ni inte att prova doppa ballerina kladdkaka i mjölk och sedan äta så har ni missat nåt. det är något som varje människa borde göra innan han/hon dör!

hare gött
pusspuss ♥


morgondusch = (y)

hellu.
började dagen med att ta en dusch, shit va skönt det va, brukar aldrig göra det innan skolan vilket kanske beror på att jag kanske inte hinner. menmen
sen var första lektionen typ inställd för att luftkonditioneringen var sönder så det var för dålig luft för att man skulle kunna vara i rummen. så vi var där i typ en kvart sen fick vi gå (:
och precis som varje måndag så virrade jag madde och tara runt på skolan och åt sen när matsalen hade öppnat.

hade även den groteskt långa håltimmen idag mellan svenskan och naturkunskapen, egentligen så skulle håltimmen varit typ en timme längre än vad den var eftersom det var men pga obligatoriskt närvaro för hela klassen på svenskan. så jag och frida gick och satte oss i en glasbur på NT-sidan och pratade.
sen krigade vi på naturkunskapen och blev klara 30 min innan vi sluta och man fick gå när man var klar, fett nice!

nu ska jag hitta på något annat, och senare ikväll ska det tydligen vara skype-lan. haha vi firar att vi är lediga imorrn pga samtalsdag för hela samgymnasiet! gillas starkt!
puss på er ♥


söndagar kan vara rätt awesome ändå

heiheeei
gårdagens kväll med lisa var lika trevlig som alltid, vi drog först till anton ett tag och var där men gick sedan ut för att möta jens och erik vid fjällen. mr black pipe var med you know. men det var lite kallt + att det var för mycket tattare runt där så vi drog hem till erik och puffade där istället (:
haha, sen fick vi skjuts hem av jens och erik på deras moppar, kallt som fan men ändå lätt värt det!

under morgonen idag satt vi och spelade kort samtidigt som vi smaskade i oss coco pops och mackor, jag är såå dålig på kort, eller så hade lisa bara tur. båda stämmer nog rätt bra ;d

var på scouterna idag också, och anton var med. helt random (;
vi fortsatte att måla seniorrummet, det börjar arta sig ska jag säga er. det är helt ärligt jävligt kul att måla, liksom bara att dra rollern över en vägg. haha såå bäst!

nu ska andra anton snart komma hit tror jag, och kanske jens och erik också om dem nu har bestämt sig :p får se vad vi hittar på.
hoppas ni haft en bra söndag allihopa (:
puss ♥


lördag

tjatjaa.
kom hem från flemps för inte så länge sen, det blev en skön chillkväll igår för våran del dock så var inte tengmo med vilket var väldigt synd, men vi hade jossans pojkvän johan med oss istället. stackarn fick lida med våra i-landsproblem till samtalsämnen (;
ska hoppa in i duschen alldeles strax, vi ska till farmor och fira hennes födelsedag kl. 5. och sen hoppas jag på att vi kommer hem så pass att jag ska hinna vara med lisa som jag inte varit med på typ fleeeraa veckor.

oj, nu kastade syrran in choklad till mig, det gjorde hon ju igår också nu när jag tänker efter. det är som att hon vill att jag ska få finnar och bli ful?!
nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen, hareeee! (:
puss ♥

hehe, freedag

tjabbatjenahallååå.
har fått tillbaka internet igen, eller ja, fick tillbaka det typ i tisdags eller nåt men ändå. har inte orkade skriva ngt.
har precis städat klart mitt rum som nu skiner som en nypolerad enkrona (:
men jag ska snart iväg igen tror jag, tjejkväll hos tengmo for the win! mr black ska vara med på ett hörn också eftersom mr blue hade andra planer för ikväll (;
fast jag venne riktigt hur det blir med käk, backman svarar inte på sin mobil så jag kan inte dubbelkolla om vi skulle äta middag tillsammans men sen har jag fått ett erbjudande att äta hemma hos tengmo också. what to do?
ska hitta på ngt annat nu, men ni får en bild på mig när jag körde wannabe-sidecut i onsdags i skolan (:
puss ♥


internet är sööönder! :o

hejhejhejhejhejhej!
sitter här nyduschad och pluggar lite smått. och precis som min rubrik säger så har vårat internet fuckat sönder här hemma men då kanske ni undrar "hur fan kan hon skriva blogg då?!". fick ta till lite drastiska åtgärder och låna pappas mobila bara för att jag skulle kunna plugga och skriva ut en text till musiken imorrn :d
igår var de tjejkväll hemma hos backman med matilda och flempan. fett mysigt och roligt vi hade. först var det middag, tacos ofc och sen var vi ute med mr.blue ett tag, det var feeett länge sen! vi gick faktiskt och la oss hyffsat tidigt också för att vi skulle varit på lövsta idag men vad ser man när man vaknar..joo..det SNÖAR! ;o
surt som satan skulle jag säga, men vi hoppas på en ny chans nästa vecka.
vi tog en massa bilder igår också men har inte hunnit få dem än så dem får ni se nästa vecka eller så.

nu ska jag fortsätta att plugga, inte mycket kvar nuu! :D
puss ♥

Örongodis

Alexandra Burke - Broken Heels


Colbie Caillat - Bubbly


Lady GaGa - Telephone




Jason Derulo - In My Head



Martin Stenmarck - Ta Undulaten



Rihanna - Stupid In Love



Taylor Switf - You Belong With Me


shopping är kärlek

tjabba!
det var fett länge jag skrev känns de som, det är illa att jag är så dålig på att uppdatera :p
idag hade vi matte-buffert-dag under förmiddagen. man gick runt i grupper på olika stationer och gjorde saker som hade med matte att göra. det var tydligen en tävling, men nog tycker jag att jag, emma och frida var vääldigt seriösa med de vi gjorde. det luktar vinst helt enkelt.
när det var klart så åkte vi + tara till kista för lite ströshopping och tidsfördriv, vi hade ju trots allt 3 timmars håltimme. fick med mig 2 jackor, strumpbyxor och ett par örhängen. man blir så glad av att shoppa (;
imorrn har vi 3 timmars håltimme igen, det kommer bli..kul. och sen sista lektionen har jag matteprov.
SKOLAN IS KILLING ME!

det här blev ett sånt där otroligt osammanhängande inlägg som bara är jobbigt att läsa.
nu ska jag ta och föna håret och plocka fram lite kläder till imorrn, laaater (:
puss på nosen ♥

motivationshandikappad

tjabba! (;
det var riiikigt länge sen jag skrev i blogggen, imorrn är det 2 veckor sen typ. illa.. :P
för er som inte läste mathildas blogg så hade jag det jättebra uppe i fjällen, vi hade sol och klar himmel i princip varje dag.
den här veckan har väl varit typ som en helt vanlig skolvecka förutom det faktum att vi hade likabehandlingsdag i tisdags och att geografin och naturkunskapen har varit inställd pga av sjuk lärare. (gilla) (y)
idag så tog jag "ledigt" från sista lektionen och drog hem till en av jonas polare där han och hans kompisar hade AA-möte för skolkare (; helt klart bättre än att vara på lektion enligt mig (a)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta plugga lite smått inför provet imorrn, franskaprov, det bara skriker fail!


RSS 2.0