onsdaaag

nu äre såhär att de e onsdag och jag just precis nyss fick jag ett så otroooligt sug efter att blogga så de blev de kommande tiominuternas tidsfördriv. onsdag är onsdag, 2 letkioner. börjar 11.15 och slutar 14.10 eller idag fick vi gå typ 20 min tidigare så 13.50 idag dåå. därefter drog jag och Tara till kista igen för att byta mina högklackade stor till med lågklackade stövlarna. klackarna ska återinköpas nästa månad (;
de blev en varm choklad efter det och därefter hann jag precis med bussen till jakan, men väl på jakans station så missar jag 547.an med typ 2 minuter men 542.an kom ca 10 min efter så jag väntade på den. orkade inte gå hem i typ 10 minusgrader + att jag hade fetaste påsen med skorna i.
tror jag tar och avslutar här, har en bok som måste läsas ut till imorrn. gah. varför är jag alltid i sista minuten fööör?
puss på nosen


höstlovs resumé

tänkte sammanfatta mitt lov efter som jag inte skrivit något alls under själva lovet. har itne orkat ägna tid och de och man kan väl säga att jag har haft rätt fullt upp ändå (;
har spenderat den mesta av tiden i viksjö faktiskt, de brukar bli så i slutändan. sovit hos backman och flempan, umgåtts med matilda x2 och flempan. träffat en del grabbar från gamla klassen och andra trevliga från utekvällarna. 2 kvällar var vi hos ante och chillade, filmkväll med tjejerna har de också blivit. träffade tara en gång under veckan också, söta rara tara (: . en ny efterlängtad vinterjacka har det blivit också.
och vi får inte glömma de viktigaste, jag har ju självfallet varit med lisa också.
sådär, de har ni en snabb sammanfattning av mitt lov. har säkert gjort andra grejer också men inget som jag kommer ihåg för tillfället. just nu längtar jag efter en mysig film/hemmakväll med mina favoriter, det har aldrig riktigt blivit av fast vi pratat om de typ tusen gånger snart. hoppas att de blir av i helgen (:
nu ska jag lägga mig och läsa, natti

RSS 2.0