söndag 13/4

asså shiit jag blir galen på den här jävla uppsatsen, den är ett rent jävla helvte, och jag orkar verkligen inte skriva, det kommer bli ett IG på mej, mitt ämne är sämst orkar itne engagera mig åt det här fanskapet, har lust att strunta i skiten och ett till MVG i svenska, JAG ORKAR INTE MED DET HÄR !!
jag kommer för övrigt itne göra något annat idag än att sitta hemma och plugga huvet av mej den kommer i vilket fall som helst itne att bli klar, fyfan ! sen har vi inlämning imorrn, jag fattar inte varöfr jag alltid gör sånt här i ssista minuten!? jag ahr någon jävla störning i huvet som gör att jag tror att jag hinenr skriva en jävla uppsats på 10 sidor på 1 dag, och det är helt orimligt !!

nej nu ska jag fortsätta och jobba med den här meningslösa skiten, kanske blir mer senare att läsa om, men för närvarande inget mer,
hejdå ! §

lördag 12/4

asså nu har jag verkligen inte bloggat på länge, jag har verkligen inte orkat med de, de har varit förjävligt mycket i skolan den senaste tiden + att jag inte haft något att skriva om, de har jag ju egentligen itne nu heller, men jag kan sammanfatta lite om vad ajg ahr gjort den senaste tiden.
ehh, jaah asså jag har inte gjort så mycket, elr jo, men itne vad jag kan komma på, jag har guldfisk minne.
men iallafall  så förra ehlgen var jag på konfa läger som var värsta besvikelsen, de var typ ett fängelse med massa regler och skit, alla ungdomsledare hatade oss för att vi typ var för olydiga, vi gjorde typ aldrig som dom sa och vi drev med dom typ hela tiden, hahaha, sen så fick dom damp för att vi var för många i ett rum, man bodde 4 stycken i ett rum och vi var 8 , men asså vi sov inte där utan vi bara satt och pratde tsm, men nejdå, jävla fan får ju damp då och tvingar oss att städa toaletterna dagen efter, FAN HELLER! sen så var de ju vissa andra som inte behövde göra ett jävla piss ! :O
fast asså på de hela så var de ganska mysigt för att man kom nrmare varandra , asså men blev mer tajta liksom.
vi hade vissa stunder som var helt underbara som när jag , backman, madde och tengmo var ute på udden och mös, och sen när vi satt där ute på bryggan oxå med aqvelina och såg solnedgången och bara pratde, det var helt fantastiskt! sen var de ju första natten då vi gick över till "grannarna" och berättade spökhistorier. fan va golvet och dörren kinarrade när vi skulle dit, och lyckliga som vi var hade vi ju ungdomsledare mittimot oss. -.-
aja de va en bra helg om man bortser från olika småsaker.

sen så i onsdags så var jag på gudtjänst med aqve, hon var lite seg på att komma dit, med goda stjäl så whatever. mihihi, hon var värsta nervraket när vi var där, kändes som om hon skulle kunnat explodera vilken minut som helst, även här hade hon bra anledningar till varför hon var så hemsk nervös, så jag förstod henne, vi var där tills vi fick underskrift och sedan stannade vi en liten stund till för att hon skulle kunna umgås lite med viktor som oxå var där dåra, (a)
lite senare kände vi för att tagga så hon följde mej till bussen  och så sen så var de inget mer med den dagen, (:

senså igår så var jag med lisa och emelie hela dagen efetr skolan, vi hade mycket trevligt , vi kollade lite i skolkatalogen och senare skulle jag käka och då höll dom mig sällskap och smakade lite på min mat så gamiga som dom är. en stund senare skulle emelie hem till sig för att käka middag så då drog jag hem till lisa och vi dansade och sjöng till high school musical som gick på tv, hahhahahahahahahh, fan va alla måste kollat snett på oss när dom gick förbi utanför, och fan va fult vi dansade, vi var fan sämst, xD
sen kom emelie och vi lekte lite fjortisar , de var oxå en upplevelse. (:
jag och emelie gjorde sällskap hem vid 23.00 de var fett läskigt ute, trodde jag skulle döö, ! x)

mjaa, nu har jag inte så mycket mer att skriva , och om ni orkat läsa enda hit ner vet jag inte , men nu så sitter jag iallafall hos mickis och planerar vårat möte på måndag oh inför filmhajken som vi sak ha nästa helg, då vi även ska sälja majblommor och jag ska på konfafoto, de blir en hektisk helg skulle jag tro.

puss & kram skumbanan, §

måndag & tisdag

nu ska jag berätta precis vad jag känner för att börja skolan igen efetr ett härligt lov som kunde fortsatt livet ut!
jag tycker de är förjävligt att behöva gå upp as tidigt igen, jag pallar inte, jag är en sten på morgonen med bad hairday varje dag. asså fuck skolan, den kan ju gå och spola ner sig i toaletten ! 
asså inte nog med att man måste gå upp tidigt, utan nejnej, vi börjar första dagen med fucking prov på första lektionen, våran lärare måste ju ha någon psykisk störning i huvudet. 
fast sen kommer de ju bra grejer också, vi hade ingen hk igår så ja, vi hade typ 2,5 timmars rast, fett sköönt, så jag rullade hem till linnéa och vi käkade lite toast till lunch, mumsigt, (:
sen idag har de varit rätt lugnt å sådär, har inte hänt så speciellt mycket, förutom att vi inte hade någon lärare på svenskan och då blev de tillslut så att vi hade pappersflygplanskrig, de var lite roligt fatkiskt, fast aa de blev värsta dissastern sen när vi var klara och skulle sluta , kan ju tänka mej nästa lärares min, ^^
shit va varmt de har varit idag, de håller verkligen på att gå mot sommar nu, men dom säger att ska bli kallare till helgen, hell no säger jag bara! verkligen inte eftersom vi ska på konfaläger i helgen, då kan de ju faktiskt vara soligt och varmt ute, vi som har värsta planerna och allt. ;)
nu har jag inte så mycket mer att tillägga om de här dagarna så ni får söka spänning på annat håll , (:

puss&kram ylllegarn §

image6
mysväder

RSS 2.0