söndag kväll

ja nu sitter man här, nyduschad och nästintill klar för att gå och lägga sig. har endast håret kvar att föna och förplatta. natten från igår till idag så sov mathilda här, alltid lika trångt och mysigt i mitt lilla rum (;
sen lite sådär halvt glad traskade vi till scouterna, eller jag iallafall, hon tog en sväng in i stallet för att återuppleva gamla minnen.
i scoutstugan så satte vi igång med extreme-seniorrum-makeover, vi målade bara idag dock. hahha, jag måste bara säga att färgkombinationen i det rummet är som sännt från ovan. brunt, blekgrönt och detaljer i cerise. haha ni kan ju se de framför er x)
imorrn så börjar jag 09.40 efter en ändring i schemat, rätt skönt men geografin som vi egentligen skulle haft från 8.20-09.30 är flyttad till torsdag så vi börjar 10.00 istället för 13.15. R.I.P gudomliga sovmorgon.
musik imorrn igen, wohooo! lääängtar!
nej nu ska jag ta och göra mig färdig för att lägga mig i sängen tillsammans med matteboken,
nattinatti (:

älskar låten, och henne för den delen. riktig girl-power brud!


it's friday everyone!

helluuu! (:
det är fredag, nice huh? :D
ja de tycker iallafall jag och just nu sitter jag hemma och backman och väntar på maaaat.
jag höll nästan på att glömma att jag hade lovat att skriva ett inlägg i bloggen bara för att söta Emma Mattson och Frida Eriksson bad mig så snällt i skolan och jag skulle också säga att Emma är jäättesöt som faktiskt läser min blogg ganska regelbundet, hihi (:
ikväll så blir de chillkväll med jens och erik, eller de är vad som står på schemat än så länge.
nu e jag huuungrig, jag hoppas på maaat snaaart.
vi hörs senare :) ♥


en enda lektion på schemat.

tjabba!
vaknade imorse rätt utvilad eftersom jag då hade sovmorgon till 12.40, franskan var inställd.
ligger kvar ett tag och drar och chillar resten av morgonen, blev en omelett till fruskost/lunch. sen när man gå in och kollar facebook en snabbis så skriver emma att vi har sovmorgon till 14.00. snabbt in på samgymnasiet hemsida och mycket riktigt, våran samhällslektion är inställd. wohoo, jäklar vilken bra dag de här kommer bli med bara en lektion på schemat!
nej nu msåte jag skynda på lite, bussen går snaart!
puss ♥

obs! spexfoto! (;

söndag i all sin ära

och så var ännu en helg över, inte hänt så speciellt mycket mer än vanligt om man säger så.
i fredags sov jag hos mathilda och vi var ute med jens. började med att vi satt ute vid fjällenskolan och bara pratade, vi kom fram till att de var nostalgi på hög nivår när vi satt där. vi promenerade sen hem till mathilda och påvägen sparkade vi på alla gatljus så dem slocknade.. (;
igår så sov jag hos lisa (typ gillar inte att sova hemma.. x)) och vi satt vi datorn och kollade sedan typ mitt i natten så satte vi på sunes sommar, en riktig klassiker!
och idag så satt vi och slöade framför datan och tvn hela dagen.
imorrn är de måndag igen, och estet börjar! WIHOOOO! som jag har längtat efter de asså! hihihi, kul de ska bliii! :D
nej nu ska jag väl börja göra mig i ordning för att sussa.
puss på nosen (: ♥

bilden säger allt


det går inge vidare

naej, asså de här med bloggning går inge vidare för mig. men jag menar om man inte gör så mycket under dagarna så ska man ju inte dryga i bloggen med inlägg som endast stavas: idag har jag inte gjort något speciellt.
jag sysselsätter mig dock under helgerna men de är ju skillnad (;
idag så började vårterminen vilket betyder att vi hade 3 nya killar i klassen. alltid kul med nya, trevliga människor.
klantade mig ordentligt idag genom att tappa bort min nyckel. fick helt seriöst råpanik! så jag fick klippa upp mitt lås och köpa nytt osv. men sen när jag går till receptionen lite senare så har någon hittat dem. kuuuuul, jag har alltså slösat 45 kr på ett nytt lås som egentligen inte behövdes. men, de är ju trots allt måndag. what to do. (;
nu ska jag hitta på åt annat ett tag och sen ska jag väl dra mig till sängs rätt snart, sjuuuuukt trött!
puss på nosen ♥


nu är de fredagsmyyys

jaha och så var första skoldagen över. kul dag, som alltid.
den började ju lite sådär smått bra med att lisa satt på bussen men sen när vi kom fram till skolan så kom vi ju på att man måste ha matkortet för att komma in i skolan och de låg ju såklart i mitt skåp men lisa den smartisen hade det med sig så allt gick finemang :)
engelskan var som vanligt lite halvt oseriös sådär och sen efter så skulle jag haft franska men ehm.. iallafall så slutade de med att jag och Tara drog till centrum. fyndade en kjol och en tröja på gina för totalt 98 kr. ingen dålig deal asså!
sen drog vi vidare till kista och där käkade vi och kollade runt, även här fick jag med mig ett par grejer. favorit bodybuttret från the body shop och ett par trosor från hm, båda på rea. brukar inte gilla att handla på rea eftersom de aldrig finns ngt som jag vill ha men det här va supernice!

nu ska jag plocka ihop mina grejer och om en stund ska jag åka till mathilda och vi ska titta på film eller något liknande. och ingen hemmakväll utan chirre med dirre och goodis! så de har jag fixat :)
ha det bäääst! (; ♥

sista dagen på lovet

jaha, och så var lovet slut nudå och allt återgår till det vanliga, alltså..skola.. -.-
någon mer än jag som tycker att loven går alldeles för fort? men de kanske är för att man sover bort det också. dem senaste dagarna har jag sovit till halv 2 varje dag typ förutom idag då jag gick upp typ 12 :o . det kommer bli världens helvete imorrn när man ska gå upp.
men ska väl bli kul att komma tillbaka till skolan och träffa klassen och så (: . och nu efter lovet så kommer vi ha 3 nya killar i klassen också, spännande spännande!

ja vad mer har jag satt säga, joo, jag sitter och myser med mina kuddar i min säng som vi skaffade här om dagen. var så himla less på min säng som såg förjävlig ut så vi åkte iväg och köpte överkast och kuddar så nu är den superfin. hade tänkt lägga in en bild men den har på något mystiskt sätt försvunnit från mobilen, får väl ta en ny helt enkelt men inte nu. har aningen ont i huvet och jag tänkte gå och duscha och lägga fram kläder till imorrn. (:
puusss ♥

saknar min äälskling ;(

måndag

helluu!
kom hem från inventeringen på JULA med scouterna, och de säger jag bara. DE GÖR JAG INTE IGEN! de var typ lite halvt kul i början, men efter 3.e hyllan så började hjärnan falla sönder och i slutet så gick jag och mickis runt och skrattade åt allt så jäkla trötta var vi!

har ju inte skrivit så mycket, men jag kan säga att på nyårsdagen så var jag, mathilda, erik och jens på bio och såg avatar. shit va bra den var asså, slår helt klart nästan alla filmer inom sin genre och den var ju nästan i klass med twilight dessutom.
innan filmen så käkade jag och mathilda på elegant garden. älskar att käka på restaurang, riktigt nice!
efter filmen så traskade jag och mathida hem till mig i snöstorm, jääklar var kallt det är ute asså, kan ju inte va meningen att man ska bo här :o

nej nu ska jag gå och lägga mig, är som sagt helt död. men imorrn då blir de goooodis! och jag glömde säga att jag fick mitt busskort idag så jag är inte handikappad längre, wihooo!
puss på nosen ♥


Footprints in the sand


RSS 2.0