see you in jakan

ja, nu har jag, eller närmare bestämt igår så var jag och pratade med rektorn på samgymnasiet och vi kom överens om att jag börjar i jakan på måndag :D
sak bli så himla skönt, och jag kommer ju inte behöva gå upp lika tidigt heller och de tackar jag gudarna för, höll ju på att somna i skolan när vi hade förmiddagar i jensen.
lite senare på kvällen hämtade jag mathilda på station med moppen osen drog vi hem till mig. ännu lite senare hade vi bestämt att erik&jens skulle komma, men dem kom ju såklart inte den tiden vi hade bestämt så då var vi påväg hem till mathilda eftersom jag skulle sova där så vi fångade dem i farten typ. sen när vi väl kom hem till mathilda, asså, jag säger bara det. vissa människor kan verkligen inte under några omständigheter sitta still.
slutade med att vi tog en promenad mitt i natten typ, de var fett läskigt, nog för att jag e mörkrädd men när de nu går lös en psykopat i viksjö så blir man ju paranoid som fan. så jag gick och gnällde under mitt paraply om att vi inte skulle gå in i skogen mitt i natten eller nåt åt de hållet.
tillslut hamnade vi på mathildas gård sittandes i nåt form av lekställning, där var de ju torrt och grejer. så vio satt där alla 4 och pratade om allt och inget.
någon gång runt 1 så drog sig pojkarna hemåt och vi drog oss mot sängen.
nu orkar jag inte skriva om vad vi hr gjort idag, de får bli lite senare, carro = hjärndöd just nu.
puss ♥


kommer föralltid älska låten



- life's a climb, but the view is great

sjukling

idag har jag varit hemma från skolan, vaknade med ont i halsen och allmänt hängig så de blev helt enkelt till att stanna hemma. tror de blir samma imorrn, och efter de är det helg, läängtaar.
idag har vi varit ihärdiga här hemma och försökt få tag på samgymnasiet och se om jag kan få byta. trivs helt enkelt inte i min klass eller min skola för den delen.
får väl dryga ut lite med en låt som jag spelar hela tiden just nu, så himla häärlig.


Mobilblogg ?

0-13532218382cf6397443dad114a0e1c2.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg ?


onsdag

jag uppdaterar lite sisådär, men de beror ju helt på om man är på humör eller inte liksom.
idag har väl varit en helt okej skoldag, school is school. idag fick vi med oss alla böcker som vi ska ha under terminen, man får dem och tar med dem hem och sen tar man med dem när man har lektionerna. missöfrstå mig inte, de är inte typ 10 böcker som jag fick kånka på hela vägen hem, de var faktiskt bara fem. men dem vägde ton iallafall. kändes som om väskan skulle gå sönder. de blev lunch på burger king i jakan med flempis och johan. och efter de blev de lite shopping; kofta, linne, halsduk och tights.
någon mer än jag som störde sig på att de regnade idag :o?
och för att göra de roliga liiitee roligare så tyckte våran mattelärare att de var nödvändigt med pedagogiskpromenad (pp) i regnet, och för att strö lite salt i såren så krullade min lugg sig direkt. wiho. efter de så gick jag och jossan och tryckte under hennes paraply hela vägen till bussen, skorna läckte in osv. alltid lika mysigt! -.-
glömde säga igår att jag käkade sushi för första gången. de var ju fett gott juu :o

nu ska jag torka håret och sen gå och lägga mig, puss♥


varför ska allt vara så jobbigt..

idag har e varit en ytterst jobbig dag. vaknade tröttare än någonsin och låg och drog mig alltför länge, tillslut blev de så att jag bara hade 40 min att fixa mig + äta på. dög superbra för mig. orkar inte bry mig om mitt utseende längre. för vem ska jag egentligen visa upp mig för. fixade bara håret och satte på mig smycken. känner inte ens att jag har nån lust att gå till skolan. mer än att jag inte trivs säger jag inte. -.-
har skickat ett mejl till skolan om att få byta till jossans klass. om inte de funkar funderar jag på att byta till jakan. fan va skönt de skulle vara.
jag kanske bara tycker synd om mig själv, men det är så det är. tänker alldeles för mycket på 9a just nu. saknar gamla tider.
under min lunch tillsammans med moa pratade vi om hur vi hade det i klassen och mycket om hur mycket vi saknade gamla klassen. det var då de gick upp för mig hur mycket man egentligen tyckte om alla. även om vi var en överdriven kaosklass så hade vi ändå roligt under våra kaosdagar. kärlek börjar alltid med bråk, är de inte så man brukar säga?
kommer aldrig glömma klassråden,  även kallat 3.e världskriget.
kommer ni ihåg föräldrarmiddagen i 7.an då vi sket i att ta hand om föräldrarna och istället snodde vi med oss kladdkakor och sprang runt och härjade i korridorerna? 
kommer heller aldrig glömma hur ett ynkligt glädjeskutt upp på vägen kunde orsaka ett hål.
och efter praon i åttan då vi hade en "berlinmur" i klassrummet.
och klassresan i 9.an som alla trodde skulle gå åt helvete men som slutade hur bra som helst, hur kul vi hade under dem nätterna.
kommer ni ihåg efter luciatåget för skolan då samlades och lyssnade på den där tråkiga julskivan. men så fastnade vi för "staffan var en stalledräng" vi tillslut skrek vi så att halva skolan hörde och trodde vi var helt dumma i huvet.
och balen såklart, den kommer man aldrig glömma. hur vi tjejer kom skrikande till dunkande musik i limmon och snodde exakt all uppmärksamhet. och sen de 2 sista timmarna då alla dansade som galna.
avslutningsmiddagen var dagen då dem första brast i gråt, tänk att det var nästa sista dagen då vi alla var en klass.
och tillslut skolavslutningen då vi tittade på klassfilmen som fick tillomed de allra starkaste att brista ut i gråt, det var nog en av dem sorgligaste stunderna jag har upplevt hittills.
vad jag menar är helt enkelt att jag tror att de allra flesta saknar den här tiden, det gör jag iallafall.












the studio

yesbox, idag har jag varit på the studio tillsammans med backis. vi blev sminkade och hårstylade och sen vi fick ta en massa bilder i olika poser. 3 klädombyten hade vi med oss för att få lite variation på bilderna. såhär i efterhand ångrar jag att vi köpte så många bilder, vissa av dem var inte ens så bra som jag trodde...
men de var skitkul iaf så de uppskattades till tusen. efter de käkade vi på donken osen drog vi hem till jakan och kollade skor, där träffade vi bjerv så de blev en liten pratstund. sen drog vi hem till mig och kollade på bilderna på datorn.
sen kom erik & jens över så vi pratade och lekte rövare i mitt rum, som de alltid brukar bli när man e med dem. vi käkade pizza till middag och sen satte vi oss på skolan och pratade lite om allt möjligt.
nu e jag väääldigt trött så jag ska gå och lägga mig, ska upp typ 6 imorrn -.-
puss ♥



på bättringsvägen

ja som sagt så fyller jag år idag, wiho! (:
fick min efterlängtade mobil sonyericsson W715, presentkort och pengar. till frukost/lunch blev de en superkur för min härliga förkylning; varma koppen, te och 2 smörgåsar. min hals mådde så otroligt mycket bättre efter det och nu är jag som mest täppt i nosen. tog en moppetur och att få lite frisk luft och de blev en sväng förbi centrum också, kände ett oerhört sug efter att shoppa lite, och när man har fått värsta feta presentkortet så varför inte. fick med mig en kjol, ett skärp och ett vanligt linne.
nu tänkte jag måla klart naglarna och sen gå och lägga mig.
pusspuss ♥


sweet 16 today !


bad update

jag har seriöst uppdaterat skitdåligt de senaste dagarna, men jag har fastnat framför lite annat när de gäller datan. nu ahr vi iallafall haft två dagar med riktiga lektioner, eller ja, riktiga och riktiga.. snarare intruduktion inom ämnet. så de har varit chillvecka med andra ord. men nästa vecka börjar allvaret, inte så härligt taggad när de gäller det..
men nästa vecka har vi förmiddagar, vi börjar 8 och slutar runt 12-14. då hade jag och flempan planerat att vi skulle testa lite olika matställen. vi tänkte bland annat prova på sushi och som grädde på moset har vi bestämt att vi ska fika varje fredag efter skolan. bland annat för att hon vill att jag ska lära mig dricka kaffe men också för att "fira" helgen.
för alla som har missat, så äre min födelsedag imorrn. *GRATTIS!* *tacktack*
och som ett plus i kanten så har jag blivit monsterförkyld, och inte bara jag, backman och flemps har också dragit på sig en förkylning, inte bra. så jag känner mig extremt sliten för tillfället.
nu tänkte jag gå och lägga mig. vill inte bli sjuk på riktigt. (:
pussiluss ♥

åå vi e aik

haha, hörde nyligen att aik tog hem segern mot halmstad, 2-1. så nu tar vi ledningen i allsvenskan. starkt jobbat grabbar! ((:

första dagen

nu var första dagen i gymnasiet avklarad. jag började ju allt jättebra med att komma försent. wiho!
ny skola, ny klass. alltid lika scary i början. men de gick bra även om min mage höll på att vändas ut och in när vi gick in genom JENSEN Norras dörrar.
klassen var inte lika stor som 9a men ändå inte liten. trevliga coacher fick vi också. och coacher är då ett annat ord för klassföreståndare eller lärare så alla förstår vad jag menar.
de berättade om skolan och deras ganska hårda men ändå rättvisa system och sen fick vi matkorten och slkorten utdelade. sen skulle man ju haft med sig några papper också men dem hade jag ju glöömt -.-
innan vi slutade blev vi uppdelade i grupper om 4 eller i vårat fall 6 (?) och sen så fick vi en av de matställena som matkorten fungerar på och så skulle vi käka lunch där och utvärdera stället. blev en skagenmacka för min del, satan va kladdigt de var. sen så drog jag, backman, matilda och flempan hem och tog en sväng i centrum, hittade ett par skor som jag bara måste ha sen och jag måste shoppa lite höst/vinter koftor eftersom att jag har vääldigt ont om det för tillfället. men jag är typ utan pengar helt nästan så jag kan inte göra så mycket. 
tackohej leverpastej ♥

btw, elise har en liten omröstning om sina designer i sin blogg, kika gärna in och lägg en röst. och ofc så skyltar jag med detta efter som undertecknat har varit den som skapat dem ((;
Klicka här.



nu ska vi se här..

Gör såhär:
Ta fram din mobil, tryck neråt och släpp.
Byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.


Kära Linnéa Stening. För det första vill jag säga att Therese Zacharias är den bästa vän jag haft, och att  Emelie Hammar är helt dum i huvudet. Mina sista önskningar är att Mathilda Backman och Josefin Berg gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Micke får ett lyckligt liv tillsammans med Carolin G. Jag vill säga tack till Madeleine Forsgren för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Syster Jessi. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Anton Klang tog sitt liv. Snälla John Ringström sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med erik och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Linnéa Stening som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Tommy Sallomy, eftersom han varit otrogen mot min käraste Åsa Fräsén. Jag vet att addeä kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Camiliaa för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Emelie Steding och Jens Thomasson och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Oscar Petterson.

råångest!

snart börjar skolan, iiihh! hjääälp! ååångeest!
och jag har typ inga pengar kvaaar, ännu mer hjäääälp! shoppade upp dem både igår och idag. igår var jag i stan med lisa, vi sprang runt på hela södermalm för att hitta cocoo butiken som låg på någon offgata som inte ens gick att uttala -.- . men sen så köpte jag med mig mitt efterlängtade nitarmband för 195 :-, det sveed i plånboken men vill man vara fin får man lida pin. fick med mig en ny väska från accent också.
klippte mig också innan vi åkte till stan, fick vänta en massa innan de var min tur. men jag säger bara att mitt hår ser förjävligt ut nu, luggen blev bra men resten ser ju ut som jag vet inte vad, fick de inte så pass uppklippt som jag ville. så nu gäller det att skaffa en bra plattång om jag vill kunna ha det utsläppt eller så har jag håret uppsatt all the time. så de blir ingen bild på de.
idag så var jag nere en sväng i centrum för att köpa lite småsaker inför gymnasiet. kollegieblock, kalender och ett sudd blev det. kalendrar är faaasligt dyra vilket inte kändes så bra i plånboken, men den lilla jag köpte kostade faktiskt bara 99: - .
nu sitter jag här med lisa, hon plattar håret *fniss* och jag skriver i bloggen. vi ska väl ta och hitta på nåt annat snart antar jag.
pussilussi ♥


shopping + skoskav = kaos

ja idag så fick jag inte sova så länge, mamma hade ju lovat att väcka mig lite tidigare för att vi skulle åka och kolla på en skinnjacka till mig och dum som jag är väljer jag skorna som av nån anledning alltid ger skavsår när man går för mycet i dom. hittade efter en massa härlig beslutsångest en jacka, en svart mysig.
sen så släppte vi av syrran hemma och jag bytte skor för att sedan dra vidare och kolla på kuddar och örngott etc till min säng och resten av huset. vi fyndade rutiga påslakan på jysk, dem var faktiskt skitsnygga. och sen lite kuddar från rusta (humhum), men de var väldigt trevliga dem med. sen sprang vi vidare till MIO för att kolla på kuddar och överkast till min nya säng, hittade massa kuddar jag ville ha men inget överkast.
mamma tyckte också att vi skulle ta en sväng förbi ikea när vi ändå var där, och de var då mina fötter gav vika för de uppenbarligen alldeles för små kilklackarna, så de slutade med att jag gick runt barfota på ikea. så nu har jag värsta skavsåren.. inte skönt!
imorrn ska jag klippa mig (paaanik) och sen ska jag in till stan och möta upp lisa, måste köpa en ny väska, en kalender och kollegieblock till skolan. kanske får med mig något mer, hoppashoppashoppas!
nu är jag jättetrött, så jag ska sussa sött. gonatt ♥

ny design

blev sugen så jag satte mig och gjorde en ny design, vad tycks?
har inte hänt något speciellt idag, har mest varit hemma och vilat, eller vad man nu ska kalla det. fyllde på olja på moppen och åkte en sväng, de är det ändå vettiga jag har gjort idag.
imorrn däremot så ska jag och mamma iväg och kolla på jacka, som jag veerkligen behöver!
nu ska jag ställa in moppen och sen gå och lägga mig.
pussiluss ♥


sååå snygg *dregel*


uppdatering..

sker under den här veckan från matildasblogg.
enjoy ! ♥

uppdatering..

MATILDA ÄR BÄST, till alla er som råkat missa de (:

och så bär de av igen

ja, imorrn åker jag till landet tillsammans med matilda & mathilda. hoppas på att de ska bli skitkul.
idag har de inte hänt så mycket, fyllde på min mobil så att jag går att samtala med. sen på kvällen runt halv 8 så mötte jag upp tengmo på moppen för att ta en sväng till willys och inhandla lite ytterst livsviktig proviant till imorrn (;
behöver fortfarande lite hjälp med hur jag ska klippa mig, vill klippa hellugg men de är så jobbigt att sköta. och att klippa snedlugg är så otroligt vanligt eftersom jag nästan alltid har haft det. help needed!
nu ska jag plocka ihop det sista och gå och lägga mig.
pussogodnatt ♥


slappisdag

sen när bestämde sig vädret för att bli super-uber-monsterbra? men jag klagar absolut inte, finns inget bättre än härligt sommarväder. det har varit rejäl slappisdag för mig idag, bara suttit hemma och degat framför datan ute på altanen. men nog har jag all rätt att vara slapp efter en vecka med hyperaktivt schema. imorrn så ska jag ta en sväng till centrum eller kanske rent av kista om jag orkar, ska väl försöka få med mig hem nåt trevligt baslinne i nån härlig färg eller så och kanske något smycke som passar mina nya leopardmönstrade "knapp"-örhängen.
tänkte att jag skulle packa inför onsdagen imorrn också, då far jag till landet tillsammans med matila och mathilda. de ska bli supernice! måste ju proviantera lite till resan, köpa med lite godis och framför allt X.RAY som typ inte finns där nere. superkasst! (;
vi kör för ovanlighetens skulle en dagens outfit för att dryga ut.


.


när livet är som bäst

glömde att tala om igår att när jag kom hem så stod en helt ny säng i mitt rum, något som har varit grymt efterlängtat för min del. så efter att invigt sängen så vaknade jag upp till en solig dag med hela 23 grader i luften, wow!
de blev en tur med moppen en runda och sen en sväng till centrum för att köpa småsaker och 2 plagg som jag trånat efter sedan jag provat dem första gången. bland småsakerna hittar vi 2 nagellack och ett par örhängen som jag blev helt kär i när jag såg dem + att dem e riktigt söta . så när jag kom hem satte jag mig med massa nagelgrejer och börjat fixa&trixa och göra i ordning mina då slitna naglar. naglar + scoutläger = kaos!
så nu är dem korallröda med blomformade rhinestones på, skulle tagit ett foto på dem, och jag försökte, men det ser ut som att dem är orangea.
har även suttit och klurat på hur jag ska klippa mig innan gymnasiet, mitt val står mellan hellugg och en längre snedlugg
vad tycker ni ?
bilderna är inte dem bästa, men ganska tydliga iallafall

jag är tillbaka!

yes nu är jag äntligen tillbaka, trött som satan och sliten till tusen .
ja vad ska man säga, ett läger är ett läger och ni som någon gång har varit på ett läger förstår vad jag menar.
jag har inte duschat i varmt vatten på hela veckan (dock badat i en sjö!), inte sovit speciellt bra, luktat rök varenda jäkla dag osv. men ändå, jag är faktiskt väldigt nöjd med veckan. för det första så fick vi som seniorer följa med på vilka aktiviteter vi ville eftersom de inte fanns något speciellt schema för oss, för det andra så hade vi väldigt roligt åt varandra och andra + att det är satans mysigt.
vi delade by med östersund/frösö som tydligen inte gillade oss stockholmare, vi var avgassniffare, stockholmsjävlar, avgassugare osv. men vi var ju inte sena med att hugga tillbaka på deras liv som bönder på den öppna landsbyggden ((;
sen regnade det i princip varje dag, dock i skurar, men de var ingen höjdare iallafall men de är som man säger: det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
har inga bilder, men jag tänkte att när jag får tag i några så ska jag publicera ett antal (:
peace out ♥

RSS 2.0