bara att hålla ut

ja imorrn äre höstlov. yes, yes och YES!
börjar 08.20 vilket är väldigt jobbigt men sen så slutar jag kl.11.00 så jag ska nog klara att hålla ut 2 tim och 40 min i skolan imorrn. jag och lisa inviger lovet med att käka chirre med dirre och kolla film, ice age 3 ftw. eller ja de e väl vad vi har planerat, kanske kommer annat som e roligare. vi har ju som sagt en hel veckas ledighet så jag tror vi hinner med att göra allt vi vill. hihi
lisa slutar dock rätt sent imorrn men jag funderar på att hålla henne sällskap under hennes 3 FUCKING timmar långa håltimme. för jag vettefan vad jag ska göra hemma själv liksom + att båda min päron e hemma så NEJTACK. tänkte att jag skulle ta en sväng förbi gina också och köpa ett par leggings och en tröja. har inte shoppat på typ... evigheter.
nu ska jag föna håret och gå och lägga mig, see yaa

värsta twins, men vem är jag?



fuuck

idag vad jag hemma från skolan, vaknade med kramp i magen typ och mådde illa så jag kände att en dag hemma var välbehövt. har pluggat en massa inför provet imorrn, kollat tv och druckit te. jag tycker jag känner mig rätt taggad inför provet imorrn faktiskt men de kanske bara är en känsla (;
fast jag har fortfarande rätt ont i magen, eller de kommer lite då och då som om någon slår mig rakt i magen. inte det minsta skönt! nu hoppas jag att de e mat snart, börjar bli rätt hungrig.
vi höörs ♥


trååk


i skolan

sitter i skolan i nån datasal. vi har värsta långa håltimmen så vafan ska man göra liksom :o
tänkte bara berätta att min helg har varit allmänt skum och seriöst fail. fredagen var dock bättre än lördagen och söndagen vara bara chill så det var inte så mycket att prata om. fast på kvällen så kom erik, jens backman och chrille så vi umgicks i ngn timme och sen drog dem hem. haha fett onödigt egentligen men de är kul med sällskap.
ibland vill jag fane mig flytta till viksjö, händer liksom aldrig nåt i jakan och typ alla som jag är med bor där förutom lisa men hon kan flytta med mig. (;
snart äre lov vafan! fan va skönt och det här lovet ska banne mig bli bra asså. myslov till tusen! (y)
längtar efter min nya vinterjacka också som jag hoppas att jag får snart, hatar min fula röda, syns ju på typ 2 kilometers avstånd. det ända som e bra med den är att den e fett varm.
nej nu ska jag gå och leta upp esperta. vi seees ♥
 

utgång!

snart blire utgång med matilda och en massa annat trevligt folk.
så vi seees suckers :D

beslutsångest

jag kände verkligen för att skriva av mig. jag tänker alldeles för mycket och under den sensasre tiden har de fane mig bara blivit värre. jag tänker på att allt var mycket bättre förr. och hur egentligen ska gå vidare i mitt liv. vad blir mitt nästa val. och hur ska jag lösa mitt oändliga dilemma. jag har massa frågor, finns det någon som kan svara. lite vägledning genom allt de svåra, så att molnen i mitt liv kan skingras. ska man gå vidare eller stanna kvar och hoppas på något nytt. fuck va allt e jobbigt och svårt just nu, jag vet ingenting längre. har inga svar på mina frågor. livet är så fucking komplicerat!


song of the day


snart utgång

nu ska jag snart ut tillsammans med backman, jens och erik. hare gött där hemma (: ♥


jag blir fan arg

satt och kollade runt på lite olika bloggar, människor som jag känners bloggar och lite random bloggar. men så kom jag till en som skrev om gamla klassen, det verkade intressant så jag läste. och nu håller jag seriöst på att smälla av, så fucking arg är jag. den här människan beskrev klassen som det värsta som någonsin kunde hända och att alla var idioter. att vi inte hade någon sammanhållning i klassen och att det alltid var 'vi' och 'de'. man kan aldrig ha riktig sammanhållning i en klass, även om man tror det. och de kommer alltid vara 'vi' och 'de' om 'vi' alltid drar sig undan mängden bara för att man inte är som 'de'. jag själv tyckte väldigt mycket om 9a även om vi hade våra stunder då allt var kaos. därmed frågan i början av klassfilmen 'paradis eller kaos?'. det var för att man skulle tänka efter på riktigt om man verkligen tyckte att det hade varit så dåligt alla gånger. och en annan sak var att vissa hade fått genomlida väldigt mycket skit genom de 3 åren som vi var en klass, men om man bara står där och tar all skit så tycker jag nästan man får skylla sig själv. alla har fått ta skit, men till skillnad från er så har vi stått emot och sagt ifrån ordentligt.
jag tycker de är jättedåligt att ni tycker som ni gör men de som har hänt beror ju nästintill enbart på er och era jävla tillställningstaganden. jag saknar klassen, jag tyckte vi var en skitbra klass även fast vi hade våra dåliga dagar. och jag vet att de är många fler än jag som tycker så. alla som grät på skolavslutningen saknar klassen på ett eller annat sätt. och vi är många som fortfarande håller ihop och träffas nästan varje helg och har jättekul tillsammans. så jag säger bara fuck er, det är bara att gilla läget eller dra!
och en sak till, alla gillade min film utom ni, ta inte allt så seriöst, filmen var ju meningen att man skulle skratta åt och just därför de inte så smickrande bilderna (;
hög tid att lära sig att ta livet med en klackspark!

kan inte sluta garva


helg = förstörd

ja imorse förstördes min helg totalt! så jääävla sur asså.
började med att pappa kom ner och sa att de blev amerikanska pannkakor till frukost, mums mums. och sen när vi satt och käkade så frågade han om inte st:george leken (scouttävling) var imorrn. och det var de ju såklart. detta betyder att jag inte kommer kunna vara med nån på kvällen idag eftersom jag ska upp skeeetaa tidigt, typ 7, på en söndag. det är helt otrooligt! plus att halva söndagen går ju åt att sitta borta i kungsängen och hålla nån dum station. och alla säger att det ska regna också. this is just my fucking luck säger jag bara !
nu ska jag iallafall springa över till lisa ett tag. vi sees ! (: ♥

ge mig sommar och värmee!

uppdatering på efterfrågan

jag orkar inte, seriöst. jag orkar verkligen inte med den här bloggen. det blir tidsfördriv när jag inte har ngt bättre för mig i fortsättningen. men ändå fast jag inte skriver om ngt intressatn så har jag folk som frågar varför jag inte bloggar längre. haha ! (;
har ju börjat ägna en massa tid till skype den senaste tiden. fastnar alltid i en hög samtal med massa trevligt folk. skype is the place to be. facebooks efterträdare!
kan ju passa på att nämna att jag färgade lisas hår igår, mörkare. dock syns de inte så jääättemycket men de blev inte ojämnt eller ngt sådant iaf . tummen upp för mig!
och jag lämnade även in moppen på verkstaden igår och fick tillbaka den idag. fast den startar inte på tändningen, vilket betyder att jag måste kicka igång den, jävla skitbatteri *suck*
men nu låter den jämnare när man kör och den ska inte lämna oljepölar efter sig heller vad jag har förstått så de e gött!
nu ska jag......göra något annat helt enkelt.
puss

de här går inge bra för mig

jag kan ju inte säga mer än att jag inte orkar och att jag glömmer bort att blogga. förra veckan försökte jag vara hurtig och skriva typ 2 inlägg per dag, så bra gick de med det (;
inte hänt så mycket idag förutom att jag var furious hela morgonen för att våran lärare inte var där så vi hade inställd lektion, jag kunde alltså sovit en hel timme till typ. och i min rush imorse så glömde jag både nycklar och busskort. jag fick alltså gå hela vägen till skolan (inte för att det är långt, men jag är lat) och så hade jag inga böcker eller nåt eftersom allt låg i skåpet och nyklarna till skåpet låg hemma på skrivbordet -.-
igår när jag och lisa satt och snackade på skype så började vi prata om musik som vi lyssnade på när vi var mindre, typ som tomas ledin och lena ph. och då kom jag på att jag faktiskt har ett album med lena ph som jag direkt letade fram och satte på. inge fel på den musiken även om de inte är min stil. snacka om att min musiksmak har förändrats mycket sedan dess liksom.
nu ska jag hitta på nåt annat. vi sees

RSS 2.0