goodbye dear 08 and hello landet

ja som rubriken säger så tar jag farväl av kära stockholm, mitt rum, min moppe, för att imorrn så drar jag ner till landet. blir väl helt okej att komma bort från storstaden och bara ligga och steka på sandstränderna vid havet. fast så boring att bara vara där med familjen, jag hoppas alltså innerligt att jossan och matilda kommer ner senare i veckan. har iallfall packat typ allt och resterande småsaker får väl helt enkelt läggas till imorrn.
fast att sitta i bil i över 6 timmar är inte så lockande ärligt talat, de blir ipod lysnande och gossipgirl läsning + en del sömn hela vägen ner. sen ska vi stanna och äta matsäck på vägen ner som vi alltid gör, vi brukar aldrig käka på t.ex. donken när vi åker till/från landet. finns så många fina platser påvägen att stanna på så varför slösa pengar på donken eller dylikt. ((:

tänkte att jag skulle ta och sova nu, ska väl upp runt halv 7 så jag behöver lite sömn.
vi syns, och ha de så bra medans jag är borta. (;
pussiluss på er! ♥

btw, har läst att cocoo har öppnat butik på södermalm? dit ska jag såfort jag kommer hem säger jag bara (;

bloggtorka på hög nivå

jag orkar inte skriva, de är min enda ursäkt faktiskt. och sen så har jag ju inte så speciellt mycket att skriva om heller satt vad ska man göra. idag var jag faktiskt, belive it or not, i lövsta tillsammans med jossan och matilda. de var gaalet skönt att ligga och steka i solen och sen hoppa i från bryggan. tog ett par bilder med mobilen men jag hittar inte sladden, är inte så engagerad i mitt sökande så de kan ju bero på det.
imorrn så får jag ta dagen som den kommer, ska nog försöka ta mig ner till centrum och fixa en ny bikini eller så innan jag åker till landet på fredag, rätt skönt men ändå inte eftersom att de inte finns några jag kan vara med där och de finns ingen moppe. kommer sakna min ögonsten rejält. :(
men har jag tur så kommer matilda på söndag, eller så kanske både hon och jossan kommer nån gång i veckan, hoppashoppashoppas :))

nu är jag trött, time for bed.
godnatt ♥

hej kom och hjälp mig

jag har seriöst suttit framför datan alldeles för mycket de senaste dagarna, jag har fått ont i ryggen för att min hållning framför datan inte är den bästa och mina ögon rostar seriöst bort snart. och igår så somnade jag framför datan.
lite frisk luft har jag ju fått. men jag är så damn uttråkad !
jag har typ inte gjort på 3-4 dagar snart. tillåt mig att säga att jag DÖR snart. var e ni nånstan när man behöver umgänge egentligen?
imorrn ska vi iallafall åka och vara hos mammas kusin under dagen, vi ska vara där vid 12 och innan dess ska jag köpa min ipod hoppas jag så de blir ingen sovmorgon för min del (;
ska hoppa in i duschen och frächa upp mig

laaater ♥

uuunderbart


GLAD MIDSOMMAR!

varför firar vi midsommar, hur kom den att bli en såkallad högtid? det är banne mig inte ens sommar utomhus. det bara regnar och regnar hela tiden. så idag, precis som de senaste dagarna så har jag sovit till typ 1, skönt men man blir riktigt slö. gick väl inte upp förens 2 heller så ja. tog en välförkänt dusch och sen satte jag mig framför datan, har tankat musik hela dagen till min ipod som jag tänkte köpa inom en ytterst snar framtid. jag har suttit inne alldeles för mycket dem senaste dagarna, dock kan jag ju skylla lite på de dåliga vädret men de är banne mig ingen god ursäkt. de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder som det heter. nån som kan komma och rädda mig ur min ensamhet ? (;
btw, så efterlyser jag mitt rastafari armband som jag på något mystiskt sätt har lyckats tappa bort, satan också, de som var så fint. jag sörjer...

slaggishtime
pussogodnatt ♥

blått e flott


7 dagars resume

otroligt onödigt, men why not ? (;

torsdag:
cabbaré (stavning?), billig mat med mycket skratt och kort
fredag: skolavslutning, stressigaste dagen på läge för min del. först så satt jag uppe hela halva natten och skulle göra det sista på klassfilmen men somnade med datan i knät typ. på morgonen skulle jag lägga till musiken och sen klä upp sig en aning för att inte se förjävlig ut under avslutningen som började 10. men såklart blev de försenat med typ 20 minuter. fick tillomed ta med datan till skolan för att kunna visa filmen eftersom jag inte fick in den på en ända skiva. men filmen uppskattades och de är jag väldigt glad över. grät inget under filmen eller så men när man skulle säga hejdå till alla brast det. tänk att vi aldrig kommer vara en klass igen, och att sakna är oundvikligt.
sen på kvällen så var mathilda hemma hos mig eftersom päronen var borta, även jens och erik kom på besök och vi gick upp på vattmyraskolans tak och massa annat trevligt. slutade med att vi sov hos dem konstigt nog (a)
lördag: efter en hyfsad natts sömn med massa bus så käkade vi frukost, gjorde upp lite planer och sen drog jag och mathilda hem för att lämna lite grejer. men vi kände att vi inte orkade så vi tog en sväng ner till centrum och handlade lite grejer till middagen. resten av dagen blev de chill i soffan med filmen bilar tillsammans med en varsinn ben&jerrys. så skönt att ta det lugnt. vi lagade en riktig midag och sen kom jens och erik över igen. ganska lugnt för en gångs skull. mys helt enkelt.
söndag: bästa sömnen jag nånsin fått. vi gick upp, gjorde frukost och sen blev de en snabb städning innan vi drog iväg till vällingby för att kolla på baksmällan. efter de så skulle jag sova hos mathilda så vi gjorde oss hemmastadda med glass och bourne identity på datorn i hennes säng.
måndag: mathilda skulle till sandra och fixa hennes spruckna naglar. påvägen dit så svängde vi in på waynes coffe och tog oss något att dricka. sen tog vi en liten tripp till centrum och köpte diverse småsaker som vi kände att vi hade behov av och sen skiljdes våra vägar.
tisdag: slappisdag för min del. sov till typ 1 och sen gick jag upp och duschade. satan va skönt de va. sen låg jag i sängen typ resten av dagen och knappade på datorn. lisa som kom senare på kvällen blev dagens räddning. vi satt och pratade om massa kul och chattae på samma gång. sörjade lite över en grej så vi gick till statoil för att dränka sorgen med en påse truly juicy och marabou. alltid samma. sova över hos henne blev de också. 
idag: idag gick vi upp rätt sent och gjorde toast, en riktig favorit i repris. vi slöade lite framför tvn med gick sedan hem till mig för att.. ehh.... slöa lite mer framför min tv. sen var de tid för middag så hon gick hem. sen dess har jag bara suttit framför datan och fixat lite designer, bl.a till matilda och elise. och även min blogg fick en ny header.
nu ska jag sussa och sörja över att jag inte fick som jag ville. och en sak är säker. tonåringens värsta fiende är föräldrarna.

peace out ♥

otroligt dålig uppdatering

förlåt tusen gånger om för den jävligt dåliga uppdateringen. :O
men jag har ju haft fullt upp eller vad man ska säga typ hela helgen. ska köra en resume av det typ imorrn för att just nu är jag grymt trött. godnatt (;

peace out ♥

rastafari is the shiet!


slöseri med värdefull tid

waaha i'm back in business bitches (;
nej men jag har faktiskt inte skrivit på länge, har gjort massa annat såkallat "viktigt".
igår gick vi till kallhälls badet, fick både cred och kritik för mitt ledande av gruppen. vi tog ju en annan väg än lärarna efter att ha tappat förtroendet för deras lokalsinne under vandringen i bålsta last year. jag trodde ju att våran väg skulle gå fortare, men icke. dem kom fram typ 20 min innan oss, men vi hade trevligt på vägen iaf (till viss del). sen kom vi fram käkade på en halvtimme och se så skulle vi tydligen hem igen.
idag så började jag dagen bra med att missa tåget till stan, eller ja, jag och jonas satt och väntade på klassen i jakan och sen precis när tåget gått så kommer vi på att "juste, klassen går ju på i barkarby". satan, de vara bara att snällt vänta på nästa tåg. när vi slutligen kom fram så regnade de och de var fel på papprena så vi mötte upp resterande delen av klassen och slog läger på donken.
sen kände jag och madde ett sting av att vi ville åka hem så vi stack medans typ alla var kvar. så sköönt att komma hem vid typ halv 12.
och ni som har skolkat dem här dagarna, helt rätt gjort av er för de var bara slöseri med tid.

peace out ♥

att umgås och göra naglar

jag kör en kort sammanfattning av vad jag har gjort under helgen.
i fredags satt jag uppe på skype hela halva natten, dötrött som satan så jag sov till kl 3 på dagen.
igår var jag hos backman och kollade på film tsm med söder och hanna. sen när dem drog så typ däckade jag i hennes säng, jag sov riktigt jävla skönt tills hon kastade mitt täcke i fejjan på mig.
sen idag då så tog vi moppen hem till mig och gick ner till centrum för att ta ut pengar och köpa nagelolja till backman. sen drog vi till sandra och gjorde våra naglar, jag e fett nöjd. fick med rastafari och allt. nice som satan . backman blev också nöjd. bild kommer snart (:

peace out ♥


helt ärligt bajstrött

ååh jag har inte sovit ngt bra från igår till idag asså, satt uppe liiiite för länge på skype med john, robin och jonas. don't ask...
nu sitter jag iallfall hemma hos mathilda, vi stannade inte speciellt länge på vallen för att vi tröttnade jävligt fort måste jag säga. jag tror vi satt i ca en halvtimme och kollade på sverige vs. danmark och vi torskade med 1-0..
efter att som sagt ha tröttnat så drog jag, backman, söderberg och hanna hem hit och vi gick en tur med hunden, de blev massor av härligt prat och vi hamnade till slut hemma i mathildas vardagsrum med glass och rabarberpaj, yumyum.
nu har dem cyklat hemmåt och vi tänkte ta och sova, fucking välbehövt är vad de ääär!
och juste, imorrn ska vi iväg och fixa våra naglar, ska försöka göra ngt kul på mina med rastafari färgerna, fan va coolt de kommer bli (:

pussogodnatt ♥

sista riktiga skoldagen

nu e jag tillbaka, mer taggad än nånsin.
den här dagen har i princip bara varit bra. eller okej jag ska inte ljuga, vakande ju typ kl 8 när jag började 8.30 tacka gud för att man har moppe. (a)
första lektionen var slöjd, lika chill som alltid. och idag stod alla vi brudar och gjorde vänskapsband, älskar mitt som jag gjorde idag med rastafari färgerna .
på språket fick vi godis och jag fick konstigt nog behålla mitt VG i franska. (:
under lunchen tog jag, emelie och backman en tur ner till ica för att handla lite gott till fikat som vi hade under so och svenska lektionen, gottgott + filmen hundtricket och lite betygsnack.
jag säger bara att jag fick höjning i matte till VG, och jag hade typ 2 mvgpoäng kvar till MVG på nationella dessutom :o. och sen höjning i svenska till MVG och i samhällskunskap till VG. i'm so fucking awesome! :D
så nu är jag riktigt jävla happy asså !
peace out ♥


mitt fika, jordgubbar och frank's enerydrink


mina fina armband (:


dagens låt


in the datasal

tjabba, sitter här i datasalen, igen. (:
flexet tog precis slut, diock så pluggade jag inte så mycket utan jag satt och läste lite till redovisningen idag och sen så åkte jag iväg föär att hämta backman.
så nu sitter vi här och tråkar, men vi ska nog ta och rulla snart eftersom vi har klassråd som faktiskt redan har börjat,.

laater bitches (; ♥

before i go to bed

nå, få se här. efter jag hade skrivit i datasalen så hade vi nästa lektion, svenska. då fick vi tillbak lite olika grejer, och jag fick tillbaka; bokprov, bokrecension och språkhistoriaprovet. och gissa vad liksom, 3 mvg. wiiiee
sen hade vi idrott då vi hade hjärt och lungräddning, lite smått läskigt helt ärligt.
efter skolan följde jag med hem till backman och gjorde smoothies och kollade på girls just want to have fun. och såklart bara för att allt gått bra idag så ska jag tumnagel gå av när jag skulle vika yoghurtpaketet. buhu. tur att jag ska gå och göra om dem på söndag :)
nu låter jag bilderna tala istället, för visst säger en bild mer än tusen ord?









peace out ♥

and the winner is...


in da school

tjabbatjenahallå. :D
sitter här i datasalen tillsammans med flemps och backman. har nyligen kommit från handlarn, fick med mig den nya marabou sommar (skitgod) och en monster, wohooo (:
visade filmen som jag och madde har gjort i No och den gillades tydligen, tacktack !
nu hade jag inte så mycket mer på hjärtat så jag tar väl och avslutar här.

laater bitcheees (; §

sol, vind och vatten

är det bästa som jag vet..

fuck de här vädret

men baaajs, vädret va ju som bäst igår, och idag... jag säger bara de, gud straffar oss när vi mår som bäst.
men de hindrar inte donkencrewet från en tripp till donken, i regnet. jag lovade mig själv att inte åka moppe i regn igen med de regnade typ inte imorse när jag åkte :o
såå sköönt att vi inte har några läxor, eller okej jag har en redovisning kvar i So imorrn men sen är det i princip klart.
mina naglar börjar bli fula, så de passar perfekt att jag ska iväg och fylla på dem på söndag tillsammans med backman som förövrigt är supertaggad på de.
nu ska jag väl göra nåt annat trevligt. vi ses!

puss, C

åh vilket väder

sorry för dålig uppdatering, har inte orkat. man ska ju passa på att bara ute i det fina vädret istället (:
nån mer än jag som njuter av det här varma vädret fullt ut? åkte fan i typ t-shirt och shorts, såå rätt. sen har man suttit och stekt i skolan hela dagen och de blev även en random tur till lövsta med bad, SÅÅ RÄTT!
tog en välförkänt dusch när jag kom hem för att sedan gå ner till vattmyraskolan och kolla på jessicas pjäs. jag och emelie och oscar (en kompis från gamla klassen) spelade ruta med syrrans klass och jag kan säga att det är mer kaos än i min klass och det är fan omöjlig trodde jag. vilken missär asså. dem hoppade in i rutorna och fuskade hela tiden. bättre var de på den gamla goda tiden konstaterade vi. (;

imorrn ska de bli sämre väder, bajs.
time to bed, see you later alligator
kärlek&respekt §


RSS 2.0