pluggpluggplugg

japp o så vare måndag nu igen, asså jag är verkligen inte för måndagar, tkr de kunde få vara en del av helgen istället, men då skulle ju tisdagarna bli jobbiga om man utvecklar de lite, men whatever.
asså egentlgien , de är inget fel på våra lektioner, utan de e 8.10-16.00 som är problemet. är itne morgonpigg om man säger så.
asså vi ahr såå mycket i skolan just nu så jag blir itne riktigt klok på de, typ 2 prov den här veckan + 2 inlämningar typ och läxor, och sedan värst av allt , vi ska ha dans med alla 9.or på torsdag, "dansträning" jomen visst, helt perfekt!
jag fick en massa bra feed för mina jeans i skolan idag, de kändes häärligt att veta att jag inte är den ändå som gillar dom (:

puss&kram nu sak jag sova och läsa lite engelska bok tsm med lite easy musik lyssning (a)
music is liifee ! <3

kläder är lycka

halloj,
idag har jag tillbringat min dag i stan med mamsen, shopping för hela slanten.
vet inte riktigt hur länge vi var där men vi hann gå hela gallerian, SOUK, en del av drottninggatan och lite annat som kom upp på vägen. 
kläder är som sagt lycka och de spelar ingen roll vad du köper, de kan va allt i från ett linne till en jacka, jag är seriöst alltid lika glad när jag kmr hem.
men idag blev de så mycket som; ett par jeans från weekday, en tröja från svea, en tröja + benvärmare, thights, knästrumpor och halsduk från hm och bodylotion och läppbalsam från the body shop. 
hittade massa annat jag ville ha oxå, men de är inte mina cash satt, (; men jag ska antagligen ta en tur ner till centrum imorrn och köpa lite små detlajer som jag glömde, typ hårnålar, toffsar, örhängen osv
en grej jag inte fattar är att vi itne käkade lunch i stan, vi ahde typ för bråttom med allt annat, satt de blev bara icetea och en liten daim haha. men jag var inte så jävla hungrig heller satt :p
men nu ska jag ta och lägga mej, gick typ upp kl. 9. idag
gonatt <3


fuck you

fúck you din jävla åsna, jag trodde att jag betydde nåt för dej, men nejnej.
tro inte att jag inte fattar, du skrev samma fucking skit till min kompis, och vem vet, ännu fler kanske.
du betyder ingenting för mej längre, och du kan bara fetglömma allt jag nånsin sagt till dej
inget kan göra de här bra igen.
du är en skam och jag känner inte dej längre
bra jobbat, du har nu förlorat en av dom som faktiskt trodde på dej.
du vet vem du är.
</3

jag e trött

jag e trött.
jag har ont i maagen
jag hoppade typ upp till taket när jag kom fram till att vi inte hade ngra läxor
jag har hittat praoplats (ÄNTLIGEN!)
jag lyssnar sönder all min musik med mina nya koss hörlurar (är så totalt nere i dom)
jag vill klippa mej
jag vill ha en ny mössa
jag vill föna och platta mitt hår nu
sen ska jag sova

godnatt <3

åka buss = nej tack

nu har jag bestämt mej för att införskaffa koss hörlurar, så himla snygga asså! (är totalt kär i narins ;d)
asså jag åkte buss idag, och oj vad jag ångrade att jag inte tog moppen, de skulle ju regna idag, men var kom själva regnet innånstans, INGENSTANS ! så himla trångt och äckligt på bussen nu för tiden. eftersom sl har ju tagit bort bussar så nu gåre bara 1 buss förbi fjällen mot jakan, -.-
fuck off !

kärlek & respekt <3

godmorgon godmiddag godkväll

svenska prov idag, de kan ha gått hur som helst med de kan jag bara tala om,
fortfarande itne hittat nån fucking prao, de kmr sluta med nått skit ställe
fick även göra 10 armhävningar idag på gympan pga av att mitt lag förlorade alla basket matcher, vi ägde ju föfan, inget snack om den saken (a)
imorrn har vi värdegrundsdag, har ingen aning om vad de ska vara bra för egentligen, men något måste de ju vara.
och de ska ju såklart regna imorrn (?) så då har jag ingen speciellt stor lust att ta moppen, vilket resulterar i att jag måste gå upp tidigare för att ta bussen . BLÄÄÄ! HATAAR ATT ÅKA FUCKING BUUUSS!!

hejdå, goodbye, au revoir <3

måndag 6/10 orientering

tjaah,
fett med mys att vi hade orientering idag, nej itne alls om jag ska vara ärlig,
de ända som var bra var att jag fick längsta sovmorgonen, :D (+ lite motion)
men de är fan mys att springa runt i naturen ibland, + att de var grymt bra väder idag så jag sak absolut inte klaga.
men de var ltie blött och geggit på sina ställen så ja , de hade väl sina nackdelar. men jag är nöjd med vårat resultat, 9/20 , jag vet att de låter lite, men vi tog dom svåraste som var längst bort , ;d
narin kämpade som fan och sprang för oss i slutet, jag orkade verkligen inte, men hade jag vetat att de stod 30 kossor runt mopparna och att en av dom hade slickat och dreglat ner min moppe hade jag kommit som ett skott, aboo, dom ska akta sig riktigt noga dom där djuren, annars blire hamburgare, pangbom säger bara.
haha men sen vare klockrent att bara ha 5 minuter hem med moppen, medans typ resten av klassen missade bussen och inte kom hem förens 1 timme senare typ, vikken ironi för en gångs skull
asså jag blir så lack på att jag itne har hittat ngn praoplats än, och hur långt äre kvar, typ 5 veckor , :o
men jag och narin ska ut på jakt imorrn hade vi tänkt, så vi får se vad de blir av de
för övrigt har jag lärt henne hur amn kokar ägg, ÖVER TELEFON, e man skillad så är man , ^^

kärlek & respekt <3


söndag 5/10

godagens gott folk,
vet ni, de har regnat exakt hela dan, och jag som ahde tänkt ta ut moppen och köra lite, bland annat till scouterna, men de var ju bara att glömma, eller asså jah, att köra moppen i regn kmr jag nog undvika i fortsättningen. ,d
som sagt har jag avrit på scouterna idag, vi skulle gjort knopar , men istället blev de varm oboy, saft tillsammans med muffins och bullar, (:
sen hittade vi på lite bus, för vem pallar göra knopar liksom? , de började med att vi tände tändstickor och fortsatte med att vi eldade socker samt massa tändstickor som blev till en mini majbrasa, och sist men inte minst fick micke för sig att han skulle röka te, (fråga inte ens) .
fy fan vad de lucktade, hela rummet vi satt i var fullt av rök trotts att vi hade 2 fönster öppna, och micke typ hängde ut genom fönstret för att undvika att blåsa in ännu mer rök i rummet, men fan va vi hade roligt iallafall, vi garvade hela tiden.
fan va jag älskar våra oseriösa seniormöten, haha vi fikar och garvar seriöst alltid, men våran "riktiga" ledare (om man nu kan kalla hnm för de) är ju inte där satt vad ska man göra. förra mötet skulle vi gjort ngt annat vilket vi inte kom på vad så vi spelade monopol istället, skitkul ;D
hade inte så mycket mer på hjärtat för den här gången,

kärlek & respekt <3

RSS 2.0