det var ett tag sen

helluu!
nu känner jag att jag är lite halvt back on track med typ lite mer än hälften av sommarlovet avklarat. har egentligen inte gjort så mycket sen jag skrev sist. har mest umgåtts och sen åkte jag ner till landet i 3 veckor. kom hem som senast i lördags och redan samma kväll var jag iväg på tjejmiddag hos linnéa, trevligt att träffa alla brudarna igen innan alla åker iväg. så jag tillbringar den mesta av min vakna tid med anton samtdigt som jag taggar inför Bulgarien på lördag. det har dessutom blivit ändrat angående lägret, vi skulle ju först sova i tält på någon lägerplats men tydligen så fick dem inte den platsen eller nåt så vi har blivit flyttade till ett hotell, snacka om uppgradering! (:
en till onödig fakta är att jag faktiskt har köpt ett par nya solbrillor, lite less på att gå runt och skisa (stavning?) nu när anton har tagit tillbaka dem till sina ägor. så han har fått dem av mig nu (;
idag ska jag iväg och hämta mitt nya pass hos polisen i sollentuna, ganska snart skulle jag tro. sen har jag inga planer men jag är ganska sugen på att gå på bio och se eclipse. så jag ska ringa anton om det senare när jag förmodar att han är levande (:
nej nu ska jag ta och klä på mig nåt vettigt.
catch u laater ♥

RSS 2.0