Håltimme Hellu, sitter i studiehallen i s...

Håltimme Hellu, sitter i studiehallen i skolan med Ellie och har kommit fram till att jag har ca 4,5 timmars håltimme. Jag totalt dör sönder i huvudet när jag tänker på att jag ska vara här till 15.15. Förstår inte vad jag överhuvudtaget gör här. Usch! Vet inte riktigt heller vad som händer ikväll heller, vi får helt enkelt se vart jag hamnar (: Skriver senare. Puss (: <3


29/4

tjena bloggen!

torsdag idag alltså, någon mer än jag som tycket att veckorna går sjukt fort såhär i slutet av terminen. känns som om det var igår jag började gymnasiet. herregud.
idag har varit helt vanlig torsdag som har rullat väldigt fint, inte minst för att jag och tara åt på burgerking till lunch utan även för att det har varit en allmänt bra dag liksom.
efter skolan så skulle jag till anton så det blev så att jag och frida åkte samma buss en bit, och jäääklar va varmt det var på bussen, usch, jag typ hatar att åka buss när det är varmt och kvavt! men i den stekande solen så lyckades vi komma in på att det inte funkar att ha lektioner som är längre än en timme långa med vår klass eftersom efter ca 60 minuter så är alla helt borta och gör något helt annat än att lyssna på läraren. haha, mongoklass helt enkelt! (;

imorrn har jag bara två lektioner, oturligtvis är det den allra första och den allra sista vilket i sin tur betyder att jag kommer ca 4,5 timmars håltimme om jag inte väljer att skita i matten som är sista lektionen. då slutar jag 09.45 istället för 15.15. under den eventuella håltimmen hade iallafall jag, Tara och Esperta tänkt åka in till stan och stryka lite. typ supersugen på en fika i det förhoppningsvis fina vårvädret !

nu ska jag lägga mig och läsa lite svenska-artiklar inför lektionen imorrn.
dröm sött ♥

cuz you are my angel


nationella provet tog min sovmorgon!

goddagens!
idag på morgonen så hade vi nationella prov i engelska, skriva uppsats delen. det började 8.30 vilket gjorde att min långa härliga sovmorgon försvann, snacka om att man ville kasta mobilen i väggen och somna om när den ringde klockan 6 imorse.
lite senare var det dags att redovisa våran geografi uppgift om olja, och det gick ju typ sådär inte så speciellt bra alls. uuusch, jag hatar att redovisa inför massa människor. man kan allt man ska säga innan men sen när man väl står där försvinner allt. fuck va dålig jag var! men det var rätt skönt att ha det gjort och vi var den enda gruppen som var klara, haha :D

efter middagen fick jag dock min "belöning" för att min dag har varit halvt förjävlig, mamma jag och syrran åkte iväg till barkarby handelsplats och jag fick med mig ett par nya blåa street skor från Puma, en väska från Belle och en rosa piké från Tommy Hilfiger. så nu är jag på riktigt bra humör! = shopping är kärlek

här kommer lite bilder på inköpen.
hare gött
puss ♥


på kvällskvisten

nu har jag precis fönat klart mitt hår och tänkte bara skriva några rader innan jag kryper till kojs.
det har varit en helt vanlig tisdag enligt mig. det ända lilla skulle väl vara att vi hade orientering på idrotten där vi totalfailade och läste helt fel på kartan, dock var det även lärarens fel som sa visade helt åt helvete på kartan. men jag, emma och frida lyckades faktiskt hitta en kontroll :D
nu låter det som om jag är fucking sämst på orientering men det var som sagt så att läraren visade helt fel och alla som känner mig lite bättre vet ju att jag är scout vilket betyder att jag kan orientera och att jag kan läsa karta (;

och varmt som sjutton var det idag också, gick med t-shirt ute på idrotten och det var inte ens nästan kallt, sol och värme ftw!

ska nog ta och ringa anton när jag skrivit klart det här inlägget, måste kolla hur stackarn mår. han har nämligen gått och dragit på sig halsont och gud vet vad. min lilla tuss (:
puss&godnatt ♥


lite extra sovmorgon

godmorgon världen!
sitter här lite halvdöd och ska snart sätta igång med att sminka mig och fixa håret. tog en extra lång sovmorgon idag på cirkus 2 timmar (?). hursomhelst så tycker jag faktiskt att jag förtjänar det lite ibland (; . hatar vädret ute, på morgonen när man vaknar så är det grått och mulet och blåser lite och väljer man kläder efter det, men sen jävlar när man har planerat klart allt så ÄNDRAR vädret på sig och det blir plötsligt strålande sol.. alla planer rakt i diket.. det är som när man misslyckas med att skriva något och sedan knögglar ihop pappret till en boll och slänger det bakom sig.. ungefär så känns det för kläderna man har valt.

nu ska jag sätta lite fart, skriver förhoppningsvis senare :D
puss

under ombyggnad

bloggen är för närvarande under ombyggnad så det kanske kommer se lite halvtaskigt ut under ett par dagar. (:

"kons valpar heter kalvar"


datasal

tjabba.
jag är nu fast i datasalen under svenskalektionen och det suger lite halvt eftersom att jag har börjat hata svenskalektionerna, läraren är helt galen. idag under våran lästid så avbröt hon och snackade om varför vi läste som om vi vore efterblivna.. omg..!
anyway så ska jag hem efter den här lektionen eftersom jag är typ sjuk och vi har simmning. mår fan inte bra. ska hem och sätta på mig en stor tröja och käka soppa och slappa i soffan. sjuk ftw!

det här e trååk, RÄDDA MIG! ♥

muffins!

hellu.
har varit lite krasslig under helgen så jag har inte haft speciellt mycket att skriva om, har i princip bara legat hemma och degat. i fredags var jag dock hos anton ett tag efter skolan och idag så bakade jag, lisa och anton amerikanska muffins som blev super goda! två olika sorter, choklad och blåbärsmuffins (:
under lördagen så satt jag bara hemma och sörjde att jag lät förjävligt, gick inte ut på hela dagen. sjuk ftw!

skola imorrn, uschusch! men börjar med musik och det är en riktigt bra start på skolveckan enligt mig.
nu ska jag...typ läsa min bok lite eller kolla på någon film.
puuuss ♥


dagen innan fredag

tjabbaa!
nu har anton precis åkt hem och jag sitter här och funderar på vad jag ska göra här näst.
det ända intressanta som har hänt idag är väl att jag hade prov idag som jag själv tyckte gick hyfsat bra. sen efter det gick jag och anton till centrum och köpte hårfärg till hnm och sen så lite senare så färgade vi det hemma hos mig. han ser numera lite annorlunda ut eftersom att jag fick färga hans ögonbryn också..ehe.. nej men det gick faktiskt bra, ser bara ovant ut. (:

ska nog ta och duscha strax.
puss på nosen ♥

en dag på stan

jag är heeelt slutkörd. har seriöst inte varit såhär trött på vääldigt länge.
dagen började med att jag kom till skolan precis som vanligt men sen så hade vi ingen franska enligt emma så jag gick runt med jonas & gang i skolan.
sen när det var dags så gick jag och ellie till station för att klassen skulle in till stan på buffert-eftermiddag-i-svenska. det var rätt chill i början då vi bara gick på ett bildgalleri och kollade på tavlor och sen svarade på lite frågor, men ni tror inte att vi sedan blir uppdelade i grupper och får ett häfte på 3 sidor med frågor som vi ska svara på. och inte bara de, för att svara på frågorna så måste vi gå runt i stan. helvete va trååkigt!
dock gav hela klassen, som då hade bildat en enda stor grupp, upp efter första sidan och alla gick till donken och beställde mat som vi sedan satt och åt på trappan framför dramaten.
sen gick vi runt kanske en timme till och sedan så typ sprang jag tara och esperta till tåget.

när jag kom hem lite sådär lagomt halvdöd så var jag hemma i typ en timme och sen så skulle jag iväg till JULA för att servera smörgåstårta och fika med scouterna. blää! slutade med att vi sprang runt och fjantade oss.

nu ska jag snart lägga mig på sängen och läsa ekonomi inför provet imorrn och sen prata med min älskling (:
men först så blir det lite bilder från idag.
pusspuss ♥









bloggtorka

hej, jag är dålig på att blogga!
jag har faktiskt haft saker att skriva om och ändå så orkar jag inte. "jag-orkar-inte-blogga" ftw!
nu har ju skolan börjat igen och jag känner att jag har mycket att göra som jag inte kommer hinna göra och det är ju lite sådär smått halvkul. och inte nog med skolan, jag måste skriva ett CV och söka sommarjobb snarast fucking möjligt, annars kommer det vara försent ;o

idag har varit en helt vanlig tisdag förutom det att jag sket i första lektionen för att jag verkligen inte orkade. jag älskar att det har börjat bli varmare ute, idag så satt jag, tara, ellie, matilda och hana ute på rasten och solade vid k-huset. stället där vi satt ligger i lä och solen ligger rakt på så det blir riktigt varmt och härligt där, slutade med att jag satt i linne för att det var så pass varmt.
och efter skolan så åkte jag och anton hem till hnm och var där tsm med jocke, nicke och anton. kom hem därifrån för ca en halvtimme sen.

imorrn har vi buffert-dag på eftermiddagen i svenska, så klassen ska in till stan och gå på galleri och kolla på bilder och sedan fika någonstans, det är lite så att man vill dö inombords men bättre än vanlig skoldag.

nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig.
hare gott. pusspuss och godnatt ♥



bilder från rasten då vi solade (:

torsdag

heelluu.
sitter hemma hos anton med hans på två kompisar.
igår blev en ganska random kväll enligt mig, skulle egentligen varit med mathilda&matilda men dem kom hem fett sent och var trötta så skit och våra planer funkade inte riktigt så de sket sig. slutade med att jag var ute med anton och hans kompisar en stund och sedan så sov jag hemma hos anton (:
och jag har världens sötaste pojke som gjorde frukost till som jag fick på sängen. snutt han är! (:

nu ska jag försöka vara lite social mot dem andra och slita mig från datan.
ikväll blire kväll med matildax2, det ska bli kuul (:
hörs senare
puss ♥

onsdag

hellu.
nu sitter jag hemma hos anton och väntar på att han ska bli klar i duschen. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi får väl se vad som händer (:
lite lagomt trött sådär efter att ha gått upp typ 11 för att jag skulle duscha. och sen så fick jag i uppdrag av mamma att städa rummet som jag faktiskt redan gjort den här veckan . så de va ju lite halvt onödigt tyckte jag men de tyckte inte hon.
nej nu ska jag hitta på något annat, vi hörs senare :)
puss ♥

underbar dag!

hej.
någon mer än jag tycker att det är underbart väder ute idag? innan jag och mathilda åt frukost så satt vi ute på deras framsida och solade, jag hade bara t-shirt och shorts på mig och frös typ inte. superhärligt!

igår satt vi först hemma hos mathilda ett tag och väntade på att erik och jens skulle höra av sig. och sen när dem var på G så åkte vi hem till jens och kollade på 2012. lagomt hemsk film där alla där i kaoset av tusentals datagjorda effekter. men den var bra så om ni inte har sett den, se den!

anton ringde nyss och sa att han är påväg och själv ska jag lägga mig till rätta och kolla på lite grey's anatomy! wiiie!
laaaater!
pusspuss ♥


måndag

helluu..
sitter här med min lilla tuss anton och lyssnar på musik.
idag har varit allmänt chill för min del, gick upp runt kvart i ett och duschade och sen dess har jag bara gått runt lyssnat på musik.
hoppas jag får mat snart, är väldigt hungrig. och efter de så ska vi iväg till mathilda och göra ngt, det var fett länge sen jag träffade henne känns de som (;

nu ska vi hitta på ngt annat..hehe (a)
vi höörs senare. puss ♥


påskafton


godmorgon

eller ska man säga godeftermiddag?
anyway så är jag pigg och vaken nu, har hunnit duscha och äta frukost. har dock ingen aning om vad jag ska hitta på idag men jag hoppas iallafall på att jag ska vara med lisa senare idag (;
hade inte så mycket mer på hjärtat än det.
nu ska jag ut och ta ut moppen, wiiihoo!

skriver senare
puss (: ♥

1.a april

lovlovlooov!
så jäkla skönt med lov nu, känns verkligen som man behöver det.
min dag har inte varit speciellt intressant, hade bara en lektion idag eftersom jag skulle till tandläkaren, hade inga hål eller nåt så det var sköönt. dock tog tandläkartiden bara en kvart men inte fan orkar man gå tillbaka till skolan liksom. så jag drog in till stan och gick runt lite halvt förvirrad och försökte hitta till Hollywood. och med mitt skarpa lokalsinne så hittade jag ju såklart dit, köpte min klocka och drog sedan hem (:
på jakans station så mötte jag paola och malin som sa att det tydligen inte hade varit ngn samhällskunskap och engelskan var framflyttad men man fick ändå ingen frånvaro eftersom det inte var många som visste.
lottobarn jag är :)

nu ska jag hoppa in i skype-samtalet igen. hare göött!
pusspuss ♥


RSS 2.0