NYÅR

tjabbaaa! (:
nu sitter jag här hemma hos backman och väntar på att hon ska komma ut ur duschen så vi kan börja att fixa oss lite smått. det ska bli jättespännande det här och jag hoppas verkligen det blir kul :)
hoppas ni alla också får en lika härlig kväll som jag och om jag inte skriver senare ikväll så säger jag bara:
GOTT NYTT ÅR PÅ ER SÖTNOSAR :) ♥

söndag

hann inte riktigt skriva igår, haft så mycket på gång.
började med att jag och mathilda åkte till kista på mellandagsrea, klockan 10.10 var vi där. de var rätt tomt när vi kom vilket jag tyckte va konstigt eftersom de oftast brukar vara mycket människor när de e mellandagsrea (?)
hittade ett par skor som jag köpte. hittade även jeans som jag ville ha, men kön va så jääävla låång så jag orkade inte.  som välförkänt lunch så käkade vi nudelwook i foodcourt (;
bussresan hem senare tog närmare en timme + att bussen var en kvart försenad. och den bussen åkte ju den där vägen via barkarby handelsplats, och där var de ju kö.. så ja.
kvällen spenderade jag med mathilda, matilda, flempan, john, ante och tommy. filmkväll hos flempan eller ja vi hann se den nya american pie och en liten del på dead silence, men de va ju trevligt iaf. (:
sen efter vi följt grabbarna till bussen så satt vi tjejer uppe till 4 och bara snackade en massa, myspys!
vi vaknade runt halv 2 idag och sedan vid klockan 3 så tog jag bussen hem och har bara chillat sedan jag kommit hem.
nej, nu ska jag hoppa i duchen och sen ska jag sätta på Harry Potter och Halvblodsprinsen.
puss ♥

my neew shooes (;

juldagen

jahaja, nu sitter jag här och funderar över om jag inte ska ta och gå och duscha snart. men jag tänkte först uppdatera er lite om vad jag har gjort idag.
gick upp klockan halv 9 imorse för att jag och syrran skulle till mediamarkt och köpa/byta lite grejer. och eftersom det var mellandagsrea så tänkte vi vara där innan dem öppnade så det inte skulle bli så tjockt med folk. vi var där halv 10, och dem öppnade 10, vilka krigare vi är!
hursomhelst, jag skulle byta min plattång som jag fått i julklapp och tur som jag hade så fanns de bara en kvar av den jag ville ha, så den tog jag. sen efter att ha armbågat sig ut därifrån så blev de mat på donken. vi käkade ingen frukost innan vi gick så vi var skithungriga. fick med mig ett spel till PS2 också, snowboard-spel. meee liikee (:
jag glömde säga att vi faktiskt gick ända till mediamarkt.
sen resten av dagen har jag bara chillat och så vidare.
imorrn så ska jag till kista med mathilda och flempan, ska försöka hitta ett par skor, en kavaj och kanske ett par jeans. hoppas jag har lika mycket tur dåå *håller tummarna*
nu äre time för duuusch (;
pöösss ♥


JULAFTON

nu äre juuulaftoon, eller den e snart över snarare.
hoppas alla haft en riktigt härlig jul.
det har iallafall jag.
pusspåeeer! (; ♥

slappisdag

idag har varit en riktig slappisdag för min del. jag och syrran har legat i soffan och spelat tv-spel sen typ kl.11 imorse fram till kanskeför en timme sen. men jag ahr faktiskt inte orkat göra mycket annat, har haft ont i huvet + att jag itne sov så himlans bra under natten. egentligen skulle jag behöva en promenad, kanske ska ta en senare, behöver få lite frisk luft och rensa huvudet.
men vi ska klä granen efter maten och sen måste jag duscha och så och ta fram alla grejer imorrn. måste gå upp tidigt imorrn, ska hinna med att göra manikyr, locka håret, sätta upp håret, sminka mig etc.
eller, vi skulle tydligen klä granen nuuuu. wihooo
hörs snaaart ((: ♥

godkväll

sitter hemma hos lisa nu, eller jag sitter vid datorn och lisa och anton ligger i sängen och gör gud vet vad.. -.-
tjafsar gör dem iaf, det gör dem dock alltid. pft.
nej men idag har jag iaf varit hos optikern och sen så mötte jag mathilda nere på station och vi tog bussen hem till mig och kollade på 17 again, shit va Zac Efron e snygg asså.
sen så skjutsade vi hemma mathilda för att sedan åka till posten och hämta ut mitt körkort till moppen. fett nice!
ja och nu sitter jag här efter att ha kollat på twilight och spelat tv-spel.
är hungrig, är trött, vill sova.
vi höörs ♥

 


godmorgon

shit va trött jag är säger jag bara och shit vad ont i armen jag har :o
vaknade kl 6 av att armen värkte vilket gjorde att utan en värktablett hade jag inte kunnat sova så jag gick upp och tog de. somnade sen igen men vaknade sen igen runt halv 11. trött i hela jävla kroppen!
uschusch, men jag ahr bestämt att jag ska gå till optikern iaf så har jag det avklarat.
tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött!


idag

ja de där med sprutan, gjorde ju itne så ont, va ju itne så farligt, egentligen. pinsamt att jag är så rädd bara.
tänkte berätta att när jag kom ut imorse då vi skulle gå till vårdcentralen så hade någon tönt kört ner och fastnat i vårat dike, haha faaail! men stackarn kom upp sen tillslut iaf.
efter jag och mamma var på vårdcentralen så gick vi en liten sväng i centrum för att kolla på en kavaj till mig, jag tycker att det är otroligt snyggt med kavaj, ska lätt ha en till nyår och sen en att använda som jacka när de blir varmare.
efter det så åkte jag till mathilda och vi typ gick 2 promenader med en massa snack, vi konstaterade båda att vi längtar till vi ska till fjällen tillsammans. det här året ska bli dubbelt så bra som 2008!
imorrn så ska jag till optikern för att kolla min syn och sen beställa nya linser, dem börjar ta slut. försökte klämma in en vädjan om att vi kunde köpa färgade linser till mig men de gick inget vidare. men hähä, färgade linser SKA jag ha! skulle väl eventuellt vara med mathilda sen också, men de beror på hur jag mår, biverkningar efter sprutan you know ;o
aja, nu ska jag sussaaa. natti (: ♥

såhär såg diket ut efter att han som fastnat kommit upp, fail! -.-

svinis-spruta

fan, jävla helvete. gissa vad mamma säger när hon kommer ner och väcker mig? jag citerar "idag klockan ett ska du gå och vaccinera dig." slutcitat.
jag vet inte varför men att ta sprutor är det värsta jag vet, jag är seriöst LIVRÄDD! asså visst om man e rädd, de e väl typ alla lite egentligen. men asså..jag e faktiskt livrädd. jag skriker och gråter, och jag överdriver inte, och det börjar bli aaaningen larvigt att vara så rädd.
om inte någon redan har gjort det, så tänker jag fan döda dem där jävlarna som tog hit sjukdomen. fan ta er!
uhu, ganska precis en timme kvar nu. vill verkligen inte.
aja vi hörs väl sen om jag överlever.


söndag

tjabbaaaa, nu har jag ju faktiskt slängt ihop en ny design, vad tycks?
även fast de inte e skolan imorrn så har jag haft någon slags söndagsångest. men jag har ändå lyckats göra annat än att ligga hemma och ha tråkigt, jag har ju faktiskt varit på glögg hos mikaela. alltid lika nice, och jag äter alltid lite för mycket så jag inte orkar äta middag när jag kommer hem x)
och pappa vägrade ju åka bil dit så vi fick pulsa genom snön, någon mer än jag som la märke till att det kom typ en decimeter snö till idag? :o
ja och nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra av resten av kvällen, ska iallafall skriva lite efter jag har avslutat det här inlägget, de kan jag ju säga direkt att jag verkligen behöver.
aja, hööörs (: ♥


vet inte längre.

vill sova, vill vara vaken
vill gråta, vill vara glad
vill umgås, vill vara ensam
vill älska, vill hata
vill bry mig, orkar inte bry mig





låten är underbar.


in tha datasal

haha, nu sitter jag här i datasalen på svenskan och gör ingenting. är faktiskt klar med de jag skulle göra så jag tycker jag är värd att få sitta och chilla resten av lektionen.
det var väl meningen att jag skulle börja blogga igen och de ska jag, jag lovar men jag har också lovat mig själv att göra en ny deisgn, min jag har nu är så tråååkig och somrig, typ. och jag vet inte om jag känner att den passar in detta kalla väder.
på tal om kallt, nån mer än jag som har sett att det snöar som bara fan ute? :o
det bådar inte gott till när vi ska gå till gympan senare under dagen, har ingen som helst lust att bli mulad men vi tjejer håller ihop så de ska nog gå bra. hoppas jag. önska mig lycka till säger jag bara.
pussiluss ♥

omstart på g

asså ja, jag har itne bloggat på länge som ni kanske har sett.
men jag tänkte att de skulle bli lite ändring på de, jag håller faktiskt på och klurar på en ny design till bloggen och så fort jag ahr fixat den så tror jag att jag kommer börja skriva lite sådär igen (:
har liksom tröttnat på bloggen som den e nu, och iomed de så har jag tröttnat på att skriva. helt logiskt. man burkar säga att man äter med ögonen, jag säger att man skriver med ögonen.. eller något liknande.
så de blir omstart så fort jag får tid att göra nytt. dock hindrar skolan mig från de just nu, har gaaaalet mycket arbete vilket inte är kul. matteprov och naturprov + 26 frågor som ska va inne imorrn. och sen geografiuppsats och redovisning på det till tisadag nästa vecka + samhällsuppgift till dagen därpå. och vi får inte glömma provet om ideologier på onsdage sista veckan innan lovet. GAH!
nu ska jag sovaaa, see yaaa! (: ♥

RSS 2.0