de var länge sen

känns de som, har inte orkat skriva nåt. egentligen inte nu heller, har grymt ont i hubet och vill bara sova. tänkte bara säga att idag så var jag kista med mathilda, ett par nya glajjer, ett bodybutter och ett par trosor fick följa med hem, hittade mycket annat nice men har inget cashflow för tillfället (;
och imorse ringde ju mathilda mig tidigt för att jag inte skulle sova så länge och då berättade hon att amigo har brunnit natten till idag, snacka om att förstöra och vi i 9a som är stammisar liksom. hur ska detta sluta ? :o
imorrn skare bli varmt så de blir till att sola lite hoppas jag, och godis är ett solklart måste.
och ja, jag suuger på att lägga in bilder, men enligt mig r det extremt jobbigt -.-

ca ya later alligator. §

pluggdaag

jag har tappat mitt busskort, fuck.
jag har käkat donken till brunch, inget slår donken helt enkelt.
haft två lektioner i skolan, chillchillchill!
ja, och resten av dagen har jag tilbringat hemma, cyklade ner, ja ni hörde rätt, jag cyklade ner til centrum för att köpa 2 t-shirts på gina. cykla är ett typ aldrig mer. mjölksyra i benen efter 5 meter typ.
sen har jag pluggat tillsammans med john, jonas, robin och backman ver skype, inte så mycket plugg, mest snack om massa annat skit.
är inte klar med Non, så jag hoppas att vi inte måste redovisa imorrn, då blire fail.
time for bed.

kärlek&respekt §

mååndaaag

chillmåndag idag helt klart, såå rätt.
började med bild, där vi mest satt och snackade om naglar, jag och backman spikade att när jag ska gå och fylla på mina så ska hon fixa nagelförlängning, ska bara se till att boka tid nån gång innan skolavslutningen. sen hemkunskap, och ni vet vad jag tycker om hemkunskap, fucking förjävligt. dock blev min mat suuper! mästerkocken själv you knoow.
matilda är som vanligt taggad på donken så vi drog dit efter hemkunskapen, tog mig en cheeseburgare och en mcflurry, passade så bra med glass i de här varma vädret.
inga vanliga lektioner efter lunch eftersom de nya 6.orna och 7.orna kom och hälsade på sina blivande klasser. så då fick vi samlas i gympasalen för att titta på filmen tre och en halv som är regisserad av några gamla elever.

nu ska jag börja fixa mig för att gå och lägga mig, tilsammans med lite plugg, woho. -.-
kärlek&respekt §


söndagsångest

hjäälp meeeeeeeeeeeej!
ååh jaag är så stressad, det r hur mycket plugg som helst som ska vara klart den här veckan och jag som är så hyperaktivt smart har ju bara börjat, det är vid den här tiden som de som pluggar ordentligt är klaraaaa!
okej, nu andas vi. 1,2,3,4,5......10 *djupa andetag*
ja förutom de så har väl den här långhelgen varit toppen. sov hos backman efter balen och sedan drog vi till hennes land från torsdag - lördag, jag fick årets första myggbett där. sen så kom jag hem igår och då sov jag hos lisa till idag, vi gjorde amerikanska pannkakor till frukost, yumyum.
och som grädde på moset så har jag fått en monsterfinne, woho.
imorrn ska syrran komma till skolan och hälsa på sin nya klass, trevligttrevligt.

nu ska jag torka håret och jobba vidare.
kärlek&respekt §

Balen 20/5-09

tjabba tjena mittbena.
jag har varken hunnit eller orkat skriva och lägga upp bilder från balen. var helt jävla slut är vi kom hem från balen så jag och backman däckade hemma hos henne typ direkt när vi kom. för att sammanfatta allt till en kort historia så var det bästa med kvällen när vi åkte dit i limmon och i slutet av kvällen då alla som var kvar dansade som galningar. maten var god men efterätten var snål som satan. sen efter maten var de vals för den som kände för det. men efter ett tag så ledsnade många och drog hem runt tio-halv elva. men när dem hade dragit så drog partyt igång och alla dansade, tillomed killarna, vi hade skitkul och de blev en massa härliga bilder.
dock så fuckar min data så jag lägger in bilderna sen när jag kommer hem eller så.


kärlek&respekt §


nagelförlängning

nu börjar tisdagen lida mot sitt slut, och de betyder att imorrn är de bal.. :o
har fortfarande saker kvar att göra innan, dock bara småsaker men ändå.  idag var jag iallafall och fixade mina naglar, jag är grymt nöjd och gryymt rädd för att ha sönder dem. men de var helt klart värt att gå till sandra och göra naglar för 350 kr istället för att gå till nån salong där dem begär fucking typ 800 kr för att göra. nu ska jag skriva klart hemkunskapen, ååååh jag hatar hk.. -.-
kärlek&respekt §

resultatet


du e största manshoran nånsin, hoppas dina spydigheter en dag kommer tillbaka och slår ihjäl dig.

      

kortvecka gillas

nu sitter man här igen framför datan, men den här gången nyduschad.
är faktiskt inte lika trött längre, eller jo men absolut inte lika som förut när jag precis hade kommit hem. slummrade ju till i soffan typ 2 timmar oxå, de var sköönt.

jag gillar egentligen inte söndagar alls, eftersom det är sista dagen på helgen och efter det kommer ju en ny skolvecka. dock så är det här ju en kortvecka pga kristihimmelfärdshelgen (stavning?). och på onsdag är det ju niornas bal. allt är i princip klappat och klart, måste bara fixa en väska, köra en solning och sen ska jag ju fixa naglarna på tisdag. nåt som jag har sett fram emot en längre tid nu faktiskt.
nu ska jag faktiskt passa på och läsa på hk läxan som vi har till imorrn och skriva klart om beyonce till min engelska redovisning som antagligen kommer bli imorrn den oxå. och sen har jag, mathilda, matilda och linnéa nationella muntliga i matte imorrn. inte taggad.

kärlek&respekt §

gårdagen och idagdagen

puh, har itne haft nån tid att skriva, speciellt itne igår. jag hade fuuuullt upp. först gick vi upp och sjöng för pappa runt 7, på en lördag, döda mig.. sen så skulle man upp ett par timmar senare för att duscha och städa rummet som nu ser riktigt snyggt ut. sen vare bara att dra på sig kläderna och sminka sig lite och sen gå upp och börja förbereda inför bjudningen. det mesta var fixat men precis när jag kom upp hade catering firman anlänt med all mat så de var bara att ställa upp allt. sen kom de en massa gäster, översocial var jag. mesta av tiden ägnade jag åt att leka med mina småkusiner. när de flesta hade gått så bytte jag om och drog till stubben där hela crewet var samlat. de blev film ända fram till klockan 6 eller 7 då jag somnade. vi hade köpt alldeles för mycket mat oxå, de blev massor över eftersom att efter att ha käkat pizzan så var alla mätta och då hade vi ställt fram 3 skålar chips, 1 skål godis, 3 olika dipper, 3 liter att dricka, glass och vi hade oxå tänkt poppa popcorn men de gjorde vi inte, tur de.
nu är jag iallfall helt jävla slut i huvet, ska försöka lägga mig tidigt, jag behöver det.

kärlek&respekt §

fredag

tjabba tjenaa,
kom hem från stan för nån timme sen, var ju inne på RIX FM festival tillsammans med backman, flems, ribbing, max och johan. vi kom när de började och stod och kollade på nån snubbe som körde covers på olika låtar men sen tröttna vi och gick och satte oss vid nått cafe i närheten och kollade på folk och pratade. vi stanna inte så länge eftersom vi tröttnade efter en stund, + att de bra artisterna sparade dem såklart till sent och så länge orkade vi inte vänta så vi rörde oss hemåt. de blev en mcflurry för var och en av oss påvägen också.
annars idag så har de varit en ganska lugn dag, jag och backman drog till öb på lunchrasten och köpte lite gott och sen tog vi en sväng förbi tengmo och hämtade min tunika. vi fick sluta lite tidigare så då skyndade jag mig hem för att lämna mina grejer och sen hämta mickis så vi kunde åka och handla till filmhajken imorrn, de kommer bli så mys, och jag kommer bli såå tjock, vi handlade mat för 640 kr och är typ 5 pers. gott blire iallafall.
och innan jag ska på filmhajken så ska jag jobba lite i smyg hemma under pappas 50 års bjudning hemma.
det blir en hektiskt lördag, så nu ska jag gå och lägga mig så jag hinner både duscha och städa imorrn innan gästerna kommer ,
ciao

kärlek&respekt §

torsdag

idag lyckades jag med att försova mig lite men kom ändå bara 10 minuter för sent. och stressad som man faktiskt var så höll jag på att köra ner dagisbarn och nån mellanstadieklass som skulle in från sin idrott. de har varit värsta waste of time dagen, först flex, gjorde inget, sen kollade vi på film på klassrådet och mentorstiden. lunchen tyckte jag personligen var äcklig så vi tog en tur till handlarn. sen hade vi SO, jag satt med backman och berg och pratade om twilight och annat trevligt som sen så satt jag och pratade lite med madde. efter det, engelska då vi kollade klart på filmen. DEN SÖG !
nu ska jag nog ta och börja förbereda lite inför sängen, ska hinna läsa på om storbritanien oxå innan jag somnar.

kärlek&respekt §


det enda för den här dagen

dagens pepplåt

tisdag

dagen började med nationella prov i biologi, de gick ju käpprätt åt helvete för att vara ärlig, gjorde inte ens labbraport-grejen. men eftersom våran lärare inte ska räkna med resultatet i betyget (om man inte fick ett bra resultat) så gör de inte så mycket om de inte gick så värst jättebra. men hjärna hade typ dött efter nationella, och sen på idrotten dog mina ben, vettefan vad som hände men jag fick as ont låren och kunde itne springa, lyckos mig eftersom vi hade brännboll där man ska springa, så jag haltade runt som ett handikapp på planen istället.
hög tid att torka håret och lägga sig i sängen.
dagens diss: folk som inte svarar på sms.

kärlek&respekt §

jag har tråååkigt!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
 Mm men det finns inget jag kan göra åt de :( :p <33

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
nej asso du gör inte de ;) <33

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
varför skulle de vara någon annan tid?

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
åk förbi mig påvägen hit :D <333

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
by the way, vi drar och bowlar. Hej då

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
aa eller? :) <33

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
typ kl 8 i fjällen? <33

8.
Vad vill du höra mest av allt?
okej godnatt och kom ihåg att du är inte irriterande <33

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
aha nej det är du inte :P men aja jag ska sova typ nu :) <33

10.
Din romantiska replik?
okej det är ju bra :) <33

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
kan inte ni, snälla :) <33

-


hemarbetsdag

tjabba tjena hallåååå. nu sitter jag här hemma hos mathilda backman igen. idag är de ju hemarbetsdag så vi tänkte ta tag i NOn som ska vara klar typ snart, och sen får vi se om vi hittar på ngt annat roligt. kom hem kvart i elva igår efter att ha varit hos mathilda, vi kollade på twilight, igen. men sen skulle resten av hennes familj ha teven och vi har ju sätt filmen ett antal gånger och vet hur den slutar så vi tog moppen till skolan istället där vi träffade erik&jens. vi körde lite moppe, snackade osv. alltid liak trevligt.
nu hade jag itne så mycket mer att skriva om, och mathilda är snart klar med att tvätta håret. skriver några rader senare och då hoppas jag på att de kommer lite bilder från igår oxå.

kärlek&respekt §

back on track

ja nu var man tillbaka hemma igen framför datan. vi hade jättekul trots att de blev värsta mycket grejer över, vi köpte ju tyvärr lite för mycket. vi började med att grilla över världens sämsta engångsgrill, haha. den brann i typ 15 min sen så la den av, så då ägnade vi oss åt att kasta godis på varann och pyromanisera lite. vi körde lite moppe och sen så eldade vi alla papper vi hade med oss, wohoo. kändes fan såå rätt.
backman ringde just satt nu ska jag dra till henne och vara där ett tag, fick inte sova där eftersom deras familj skulle ha en lugn hemmakväll, menmen.
hin har alla bilder så jag hoppas på att kunna ladda upp några när jag är hos henne .
laaater bitches. (;

kärlek&respekt §

är och förblir föralltid morgontrött

nu e jag uppe, de är tidigt för mig men jag kunde inte sova + att de kom lite sms som jag var tvungen att svara på och sen så kunde man ju inte somna om. så jag sitter är i pyjamas och lyssnar på musik. ska nog gå upp och klä på mig öfr att äta frukost.
kan ju inte påstå att jag sovit så himla bra, de känner jag eftersom jag har lite ont i huvet. men jag kollade på film och pratade i telefon till typ 2 så jag får helt enkelt skylla mig själv.
alla ska med idag, woho, nu blev jag glad. ska ringa och höra lite med backman när jag ska komma till henne så vi kan handla allt. ska nog sova hos henne oxå, så nästa uppdatering blir hemmifrån henne chansar jag på.
hoppas inte vädret skiter sig idag bara, *ber*

hörs senare, kärlek&respekt §


the show must go on

nu ska jag hoppa in i duschen för att efter det lägga mig i sängen tilsammans med en gossip girl bok. planerna för imorrn är storsla, och jag hoppas verkligen alla hänger på, längtar av nån anledning faktiskt, för de ska ju bli så himla mysigt, men de e alltid mysigt att grilla satt . mhih, jag e taggad till tusen.
nej, nog med onödiga meningar, dags att ta en tripp till duschen och bli fräsching.
godnatt sov gott allihopa.

kärlek&respekt §

vårmönstring med corvetteklubben

japp, som rubriken säger så har jag varit med pappa på vårmönstring med corvetteklubben nånstans i skokloster kommer inte ihåg vad de hette, men de låg vid ett slott och jag har varit där förut på nån hajk.
när vi precis kom var det svinkallt eftersom de blåste och solen hade inte kommit fram än då men de ordnade sig tillslut. som vanligt så gick vi runt och kollade på massa bilar och pratade med folk jag inte kände, många sa "oj vad hon har vuxit". kan ju inte ritkigt hålla med, och andra sa att jag var lik pappa, vilket jag absolut INTE är. sen vid ett så käkade vi lunch, och vi är fortfarande inte säkra på vad vi åt, men det var gott iaf.
lite pics, dock tagna med mobilen så de är inte så bra kvalitet.


















våran corvette, en C4 årsmodell 1994 (:

ain't about how fast i get there, ain't about what's waiting on the other side, it's the climb

ska lägga mig i sängen och somna till den nya favoriten.


X-ray langare nästa

och så var det fredag igen, veckorna börjar gå väldigt fort såhär i slutet av terminen vilket antagligen är ganska vanligt. de är bara typ 1 månad kvar tills vi slutar högstadiet, shit va tiden gåår.
idag hare varit chilldag kryddad med lite stress. fast okej, min dag blev ju dålig efter första lektionen då symaskinerna fuckade sönder och jag fick damp på dom. sen skulle jag och madde dra till ÖB för att införskaffa lite X-ray till alla trötta klasskamrater men dock hade vi inte räknat med att de inte var öppet så de var bara att åka tillbaka. men vi åkte tillbaka på lunchen efter att ha käkat på amigo. haha, de blev ingen liten last vi fick med oss. take a look..



kärlek&respekt §


inget slår en gammal goding



ny design

ny design fixad, the new and improved blogg för faan :))
STORT GRATTIS TILL MATILDA TENGMO SOM FYLLER 16 ÅR IDAG, GRAAATTIS GUMAAAN :D<3

vifta med händerna fjoortis


spexfoto

haha, ja dagen börjar med att jag kommer lite till flems där vi skulle göra oss iordning för spexfoto, det var lite deja vu av nån anledning när man kollade i sig i spegeln när vi var klara, lite så man såg ut i åttan pinsamt nog. men jag måste säga att det var riktigt jävla äckligt att smeta på allt sminket, uuusch. haha men resultatet var festligt.
lite tråkigt att några av killarna inte hade klätt ut sig, menmen. töööntaar ((:
lite pics lånade från madde och ribbing.


linnéa, flems, backman och jag. äckelfjortisar


tengmo&madde. hiphopgirls


ingen kommentar.. tommy tha gangster


samlade och klara. peace and love by ribbing


samlade och klara.. smoke some weed


flickor små. strike a pose

kärlek&respekt §


döda mig låångsamt

det har regnat typ 3 dagar i rad nu, och jag har åkt BUSS under de här äckel dagarna. uschuschuuuuusch.
och skolan stoppar seriöst upp en, jag har inte gjort något annat än att plugga de senaste dagarna, finns inget utrymme för längre för att skjuta upp plugget, som jag har gjort de senaste månaderna. nu ska jag banne mig göra något bra av den här typ sista månaden i högstadiet, som min lärare sa idag, "avsluta med flaggan i topp"
men nu JÄVLAAAR, imorrn asså , då ni, då ska ni få se på stockholms största fjortisar. spexfoto ftw. jag, flems, linnéa och backman ska kleta ton med smink och 3 liter hårspray i håret. så om ni ser 4 foundationburkar med knullrufs så är det vi .

nu ska jag fortsätta med hemkunskapen och dricka x-ray pinkgrape (sååå goood) , som skulle varit klar i måndags, jag är som tur va inte den ändå som inte är klar, men jag kääämpaar ju, mer an man väl itne begära?
kärlek&respekt §


lördag

nu sitter jag här hemma hos mathilda och väntar på att vi ska åka iväg och hämta flems & tengmo för att åka iväg och *svälj* rida, men jag är tydligen itne den ända som inte kan rida så speciellt bra så de känns ju bra på de viset iallafall.
och med de så avslutar jag härmed detta inlägg. hörs senare. :)

kärlek&respekt §

från moppe till häst

jahaja, de blev inget mer igår eftersom jag inte orkade. såå tråkigt hade jag -.-
dagen har jag tillbringat tillsammans med lisa, vi gick till vattmyra, tog moppen till centrum och lämnade tillbaka min kjol och käka glass. sen tog vi en random runda i viksjö och träffade på jens på vägen.
och nu är det bestämmt att jag ska med och rida islandshästar imorrn med mathilda& matilda och ett par stycken till, det kan ju gå.... ganska bra, har faktiskt skrittat min kusins häst HELT själv *stolt*. häh, men jag räknar med att ramla av.
nu är jag lite smått trött så jag ska ta och gå och lägga mig och tagga inför imorrn..



kärlek&respekt §

RSS 2.0