nu drar vi till fjällen!

tjabba
sitter här lite lagomt trött sådär och väntar på att alla ska bli klar så vi kan åka rätt så snart. vi måste ju hämta backman på vägen också (:
fyfan va skönt med loooov! de blir skidor för våran del hela lovet och jag är rååååtaggad!
aej, men lov känns helt rätt helt enkelt, så sjukt skoltrött så de finns inte :o
nu hade jag inte så mycket mer att säga förutom att de lär uppdateras en del under lovet eftersom vi har dator med oss, typ bildbomber osv. och om de inte blir härifrån så blir det nog från http://alltidmathilda.blogg.se
och jag nås såklart på mobil hela loovet, hare gött allihopa (:



jag säger bara: go girl!


valentines day, totalt överskattat

tjabba!
har precis käkat middag, snabb-pizza. var riktigt hungrig måste jag säga.
alla-hjärtans-dag idag, totalt överskattat enligt mig, hjärtan hit, hjärtan dit. love is in the air. naej sånt fjäsk gillas inte alls enligt mig. skulle egentligen åkt skidor idag men jag var seriöst inte på humör, gud hade andra planer för mig helt enkelt.
melodifetivalen igår var väl helt okej, inte många bra bidrag men min favorit gick til final så det var ju bra, eric saade - manboy. den satte sig i huvet direkt så jag har gått runt och sjungit på den hela dagen typ.
måndag imorrn igen, veckorna går fort som fasen, snart är de sportlov och då ska jag upp till fjällen och åka skidor med familjen + backman. lääängtar!

nu ska jag..gör ngt annat. puss ♥

at backmans

tjabbatjenahallåå
sitter hemma hos backman precis som varje helg men ska snart ta och traska iväg till bussen. först och främst ska jag till centrum och köpa lite gottis till ikväll, melodifestivalen you knoow!, och sen ska jag heeem och chillaa galet resten av dagen (:
igår var vi ute med jens och erik, kallt som satan men på nåt sätt ändå värt det.

nu går måste jag kila, hörs sen (; ♥

det här får beskriva hur jag mår just nu.


who's that bimbo


är inte trött..

hellu.
borde väl egentligen sova nu men jag är inte trött. men sen så börjar jag ju 12 imorrn också så de gör väl inget om jag är uppe lite länge. idag har väl varit en helt vanlig söndag typ förutom att vi åt amerikanska pannkakor till frukost. alltid när mathilda sover här så antränger sig mamma lite extra vad gäller frukosten. dem senaste gångerna har hon gjort scones och idag var det pannkakor. vad blir de nästa gång tro..frukostbuffé ?
ska nog ta och föna håret nu och sedan lägga mig och titta på ett avsnitt greys anatomy.
natti (: ♥


'


nejmen tja!

nu sitter man här nyduschad och super fräsch och väntar på mathilda som snart kommer med bussen. melodifestivalen i kväll ju! haha ja jag e en riktig svensson som följer melodifestivalen men what to do, har typ alltid gjort de. man kan ju inte ta bort en tradition liksom, de skulle ju vara som att ta bort julafton ! :o
hoppas ni får en bra kväll, puuss ♥


lördag

tjabba folks.
kan ju börja med att säga att igår kväll blev lika random som vanligt. vi gick runt och pratade, sen åkte vi en station med bussen för att vi skulle till backman. och påvägen från bussen så blir man kastad i snön av backman, den här helgen också. men sen så kastades jag och backman i en hög på vägen och alla kastade snö på oss, så unfair! sen satt vi här hemma och gjorde inte mycket alls. jag och tengmo slutade i en sovande hög på mathildas säng.
vaknade kl.9 idag av att Mr.M hade anlänt, det här suuger!
ska snart gå till bussen eller ja den går om cirka en halvtimme. ska först till centrum och köpa champinjoner till mamma och sen ska jag hem och duscha och kolla på greys anatomy boxen som jag har lånat av mathilda.
hon och tengmo ska iväg till kista för att shoppa men hon kommer till mig sen för att sova där, melodifestivalen ikväll ffs! :D

nu ska jag avsluta här och gör mig iordning lite smått. see yaa ♥

carrocentrisk världsbild, allting snurrar runt mig.

haha, har otrooligt tråkigt just nu, sitter hemma hos backman och väntar på att hon ska bli klar med vad hon nu gör. driver med mig själv hela tiden, just därför rubriken. tyckte jag var otroligt fyndig :)
snart ska vi ut tengmööö och jens och erik, jag tror de är precis vad jag behöver..frisk luft (:
och med de avslutar jag det här inlägget, ha en bra kväll allihopa ♥

seeeeegt

hellluuu!
trodde de skulle va jobbigt att gå upp imorse men till min stora förvåning så somnade jag varken om eller låg kvar speciellt länge efter att ha stängt av alarmet på mobilen. hann till och med äta en helt okej nästan bra frukost.
påväg till bussen blev jag nästan överkörd av snöplogen som kom i 110 km/h på gångvägen. sånt gillas!
under varje rast idag så har jag, tara och esperta spelat kort och även under lektionstid blev de några partier. de e jätteskönt att bara sitta ner och inte behöva tänka på vad man ska göra under rasterna. ellie kom förbi också under 2 timmarshålet så då skörde vi tecken, haha fan va kul de var och fan va jag och ellie sög på de. :D
har typ inte jobbat ett skit idag, bara suttit och filmat och töntat mig och de kommer säkert snart komma upp en video på facebook där jag leker cp.

nu sitter jag här och knaprar på Dumle Snacks med en hjärna som seriöst måste in på lagning, den gick sönder totalt under samhällskunskapen idag. huvudvärk har jag också. huvudvärk = lite mer mmmmmmmm i livet!

ska skriva klart min engelska nu, hööörs.
puuuss ♥

onsdag, studiedag

godkväll allihopa :)
ja som ni vet så hade jag studiedag idag men gick ändå upp runt 8 för att jag och mamma skulle iväg till kista och shoppa. och lilla mamma gillar inte att springa runt när det vimlar av folk så vi var där precis när dem öppna. tjocktröja, jeans, skjorta, leggings, skärp, örhängen, hårinpackning, duschkräm och ett diadem fick jag med mig hem. supernöjd! (y) sen när vi var klara i kista så åkte vi till jakan för att köpa lite mat och däribland våran lunch som blev baugette med skagenröra (: riktig "mamma och dotter-dag"
resten av dagen har väl varit lugn skulle jag säga, kollat på film och sovit.
snart ska jag väl ta och göra mig iordning för att sova men först ska jag ladda upp lite bilder.
hoppas ni haft en lika bra dag som jag, puss ♥




 

 



















tisdag 2/2

tisdag idag dåra, som vanligt så vaknade jag lite för sent eftersom inte en jävel hade väckt mig så jag hann inte äta någon frukost idag heller. första lektionen, matte, kaaaaos som vanligt. jobbade ingen matte utan skrev klart referatet till svenskan istället.
måste bara fråga, kan man verkligen klassa pannkakor som riktig mat? jag tycker iallafall inte att de är riktig mat och ändå så serveras det som skollunch, som idag dåra.

någon mer än jag som tycker att det är många onödiga lagar som har införts på sistone? typ som att det är åldergräns på energidricka bara för att massa småbarn springer runt och överkonsumerar det.. vafan liksom.
och idag när jag och lisa gick i centrum och kollade present till hennes mamma så blev det tillslut trisslotter, men när vi ska köpa så säger killen i kassan "har du legitimation?" och lisa säger "jaa..det har jag..?!" och då kommer det larviga "jo för att det är nämligen 18 års gräns på de för att folk blir spelberoende, det är något som införts nyligen".
sjukt töntigt enligt mig!

imorrn är det studiedag för min del, fett nice! om jag spelar mina kort rätt så ska jag och mamma åka och shoppa då vilket jag verkligen behöver! (;

nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, eller kanske ta en tupplur.
puss på nosen ♥

matilda och tara på mentorstiden idaag. (:

ALARM..snooze..ALARM..snooze..tittar på klockan..SHIIIIIT!!!


rubriken beskriver min dag i helhet.


RSS 2.0